.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 67 от общо 67
    Цитирай Първоначално написано от MaDDnes-f
    Ако нещата не тръгнат 1-вия или 2-рия път няма да тръгнат и след 15-тия така че,не не бих
    И АЗ СЪМ НА ТВА МНЕНИЕ !!!

За мене нищо БИВШЕ не важи като вариант за напреде... !!!
    Събрали се Абрамович, Дрогба, Лампард и Тери да играят белот. Абрамович е под ръка и пуска осмак купа. Тери връща спатия, Дрогба дава пика, а Лампард - каро. Абрамович пита: Е момчета нямата ли купи??Емиииии не..... те купите са в Манчестър !!!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Erica
    Иди си ела си...Аз лично съм го правила и нищо не се промени...,така че не бих повторила в следваща връзка.Това си е доста болезнено - така че вече Не благодаря.Пречупи ли се веднъж,трудно се поправят нещата,а стане ли системно-почти невъзможно.
    Обичам те <3 !!!

1vo nikoga ne sam si pozvolqvala 1 pat skasam li ne se vra6tam...tva e i na si4ki sam go kazvala tragnat li si nqma vra6tane ne ma int lubov li e kvo e ako e lubov nqma kasate be 6te se skarate pa se sdobrite no kajat li krai nazad nqma na4in da se varna:}
    BeE Crazy Or laZy
    bEe Hot Or not
    beE ruLy Or unRuLY
    beE lovely or ugLy
    beE seXy oR Not
    ThE Choose is in YouR HanDs...;]~

Никога, отида ли си веднъж, не се връщам. Нещо, което веднъж е чупено, колкото и добре да е залепено рано или късно ще се пропука.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Голям фен
    emi da,pri men daje se e sluchvalo.hodeh s edno momche 3 god,skusahme za 1 mesec,pposle pak se subrahme za okolo 3 meseca i sega sme otnovo razdeleni.ama az oshte go obicham strashno mnogo i ako namera nachin pak da sme zaedno-s udovolstvie
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

След като един път съм се разделила с един човек, то явно нещата не вървят, а щом не вървят първия път, едва ли ще се оправят и втория и третия и четвъртия... и т.н и т.н. Въпросът не е просто да ходиш с някого, а да си с него и да се разбирате, да си вярвате и най-вече да имате уважение един към друг. Аз в никакъв случай не бих се чувствала добре така. Това не са нормално взаимоотношения.

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Аз това правя вече 1 година даже втора почах. Това нещо изисква много нерви, сили и най вече много голяма любов, за да падаш толкова ниско.
    ♥ ♥ ♥

Ами аз съм тръгвала с едно момче 3 пъти и сме заедно общо от 9 месеца! Пробвай струва си

Ми да с един 4 пъти и нито ездин път както трябва щото мисли само за 1

Е на всеки се е случвало...но не е много...ъм правилно и рационално

м да бих .. с моя, за последните 9 месеца, сме късали 2 пъти и сякаш след всеки път още повече се обичаме, колкото и странно да звучи

Цитирай Първоначално написано от jilib0n
    м да бих .. с моя, за последните 9 месеца, сме късали 2 пъти и сякаш след всеки път още повече се обичаме, колкото и странно да звучи

странно и при мене е така

По принцип съм известна сред моите хора, с безкомпромисността си..Едва ли..само глупаците правят една и съща грешка 2 пъти!

Град
    sofiqqq
    от година и нещо все сме така и немога да кажа тфа беше сичко ..... постоянно се връщам назад при него ........
    Love conquers all
    This one will last a lifetime
    And if love conquers all
    This one will last forever

ако не стане от 1-вия път, няма да стане и от 101-вия, а пък тея дето лафят, че са се разделяли 10 пъти и пак били заедно, но се обичали ... могат да си теглят куршума от сега, щото нищо не става от такива хора. мно тъпа идея. Тва си е просто лигавене и обикновено го правят тъпите пешлемета. Откъдето минеш не трябва да се връщаш отново на същото място, щото се въртиш в кръг, а тва от всяка гледна точка си е загуба на нерви и време.
    В някои Изключителни случаи може да се пробва втори път, ако първия път се е прецакал по някаква основателна причина, недоразумение и т.н. , но за повече опити .. прочети мнението ми отначало :P
    Си прааа кот си искам уе..еее?!?!

Категорично Да
    Никога няма да забравя тези мигове !
    С теб аз се чувствах добре ... !

Попринцип и аз си мислех, че ако нещо не се получи от първия път, няма да се получи и от хилядния....но това беше преди да разбера, че понякога хората заслужават втори шанс и, и че втория път може да е по-хубав от първия.
    I know I should stop believing ... !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си