Prodypchih si 2ra dupka predi vreme na uhoto i veche iskamd a q mahna,no dnes kato probvah nemoga.obecata mai che ne e sys vintche i nemoga da q mahna.ako nqkoi moje da pomogne
![]()
ride and fly!
И незнаеш каква обица носиш?![]()
Помоли приятел да ти я махне,но доколкото знам има някакъв период,който обиците трябва да стоят на мястото,за да не стане инфекция.
Вие и вашите смахнати пиърсинг мании![]()
Smile!?
da znam kakvo e da si s vint4e. iskah da si mahna obicite s vint4e i da sloja s halki. trydno be6e da izkarat vint4etata ama nai nakraq hvanah maika mi...
![]()
Преди колко време си се пробила?
От какъв материал е обицата?
Ако толкова се налага да я махнеш - помоли някой приятел/родител да ти я свали.
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
ami ot hirurgicheska stomana sa.predi okolko mesec si q probih![]()
ride and fly!
значи се развива най вероятно - поне повечето от титан са така.Първоначално написано от uhu
ami nadqvam se da ne prozvu4i nelepo...oba4e LELE MAIKO!!!!tolko li nqma koi da ti q svali?
abe to ima koi da mi q svali,no problema e,che nestava :S
ride and fly!
Ами освен да не си я въртяла първите няколко седмици,защото аз когато ходих да си продупчвам ушите козметичката ми каза,че трябва да ги въртя иначе можело да залепнат или нещо такова,не помня точно![]()
ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:
може да ти зараснат така....но аз доколкото разбрах авторката май имаше впредвид че не може да я откопчае....Първоначално написано от barbie_94
зависи каква ти е обицата както казаха може да се развива,но мойте бяха с..най-обикновенни винтчета,но просто се махаха много трудно...те така са си направени и ако са такива значи просто трябва да дърпаш по силно...![]()