.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: piersing

piersing

Prodypchih si 2ra dupka predi vreme na uhoto i veche iskamd a q mahna,no dnes kato probvah nemoga.obecata mai che ne e sys vintche i nemoga da q mahna. ako nqkoi moje da pomogne
    ride and fly!

Град
    София
    И незнаеш каква обица носиш?
    Помоли приятел да ти я махне,но доколкото знам има някакъв период,който обиците трябва да стоят на мястото,за да не стане инфекция.

Вие и вашите смахнати пиърсинг мании
    Smile!?

da znam kakvo e da si s vint4e. iskah da si mahna obicite s vint4e i da sloja s halki. trydno be6e da izkarat vint4etata ama nai nakraq hvanah maika mi...

Преди колко време си се пробила?
    От какъв материал е обицата?

Ако толкова се налага да я махнеш - помоли някой приятел/родител да ти я свали.

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

ami ot hirurgicheska stomana sa.predi okolko mesec si q probih
    ride and fly!

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от uhu
    ami ot hirurgicheska stomana sa.predi okolko mesec si q probih
    значи се развива най вероятно - поне повечето от титан са така.

ami nadqvam se da ne prozvu4i nelepo...oba4e LELE MAIKO!!!!tolko li nqma koi da ti q svali?

Град
    in your sweet dreams
    аз по трудно махам тея дето са ми с винтчета
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

abe to ima koi da mi q svali,no problema e,che nestava :S
    ride and fly!

Ами освен да не си я въртяла първите няколко седмици,защото аз когато ходих да си продупчвам ушите козметичката ми каза,че трябва да ги въртя иначе можело да залепнат или нещо такова,не помня точно
    ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от barbie_94
    Ами освен да не си я въртяла първите няколко седмици,защото аз когато ходих да си продупчвам ушите козметичката ми каза,че трябва да ги въртя иначе можело да залепнат или нещо такова,не помня точно
    може да ти зараснат така....но аз доколкото разбрах авторката май имаше впредвид че не може да я откопчае....
    зависи каква ти е обицата както казаха може да се развива,но мойте бяха с..най-обикновенни винтчета,но просто се махаха много трудно...те така са си направени и ако са такива значи просто трябва да дърпаш по силно...

Град
    in your sweet dreams
    Цитирай Първоначално написано от barbie_94

козметичката ми казаа .... ама личи че си 94 !!!
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си