.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Тема: Свирки

Голям фен Аватара на dantro

Свирки

Имам приятелка от 1 година и 1 месец .. правим редовно секс по 1 2 пъти всяка седмица от много време 6 7 месеца .. проблема ми е че неиска да ми духа ... прави го но рядко Всичко ми си е ок хигиена всичко и пак неще
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Цитирай Първоначално написано от pasii_sladuranata
    не на всички им е удобно.щом не иска не я карай
    +1 ако не седни да поговориш с нея ,питай я защо неиска и прочие наидея си нямаш колко може да помогне един разговор

Мега фен
    Поговори с нея, не с нас...

еми явно не и допада френската обикновенно в днешно време повечето почвато от френска и тогава минават на секс, но явно на нея ни и допада ли нз. Ако искаш направи й ти френска и посла кажи "мило а кога ще получа своето " . Тва ми е идеята! Но ако наистина не иска недей да я караш Може след време да стане радвай се че правите секс и то достатъчно често .

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София

Re: Свирки

Цитирай Първоначално написано от dantro
    Имам приятелка от 1 година и 1 месец .. правим редовно секс по 1 2 пъти всяка седмица от много време 6 7 месеца .. проблема ми е че неиска да ми духа ... прави го но рядко Всичко ми си е ок хигиена всичко и пак неще
    Ами виж сега всеки си има право на избор,тя ако не иска няма да го прави,може да я е страх от зарази въпреки,че казваш че всичко ти е ок.А пък ако си за една свирка и тфа ти е проблема,намери си друга,ако я обичаш ще направиш компромис,а и нали ти го прави "но рядко".

Всеки си има принципи .

намажи си го с мен и я нахрани, трябва да и преодолееш страха

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Еее и претенции .. Има и момичета, на които това не им допада .. И никак не са една и две .. Ако найстина не иска - трябва да направиш компромис .. За да разбереш причината - просто поговори с нея.
    Ако не иска я остави !!!!
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от gurdolini
    намажи си го с мен и я нахрани, трябва да и преодолееш страха
    С тебе ли да го намаже? ХахахаХХахахХАаха

Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
    Еее и претенции .. Има и момичета, на които това не им допада .. И никак не са една и две .. Ако найстина не иска - трябва да направиш компромис .. За да разбереш причината - просто поговори с нея.
    Ако не иска я остави !!!!
    Точно...

Мега фен Аватара на amatorium
    Kaji na nai-dobrata i priatelka da i kaje, che ti e duahala i e bilo mnogo qko. Ako ne se navie q zareji.
    Eating isn't cheating - Arnold

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Kaji na nai-dobrata i priatelka da i kaje, che ti e duahala i e bilo mnogo qko. Ako ne se navie q zareji.
    Ебати тъпия съвет...че то ако направи подобно нещо,нали тя първа ще го зареже .

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Говори с нея и я питай защо не иска. Може наистина да не й допада, така че ако не иска, не я насилвай да го прави Друг вариант е да пробвате 69, ако не сте, може повече да й хареса
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Град
    На края на дъгата :)
    Когато аз не исках да правя на моя беше заради вкуса на "войниците му" (спермата) и аз така се дърпах доста време,не исках да го обидя и не му казвах,но виждах,че пък на него му е кофти-затова веднаж седнахме и си поговорихме и взехме необходимите мерки и сега всичко е ОК! . Та,съвета ми е наистина поговорете и нещата ще се оптавят,айде успех...
    Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!

"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!

Мега фен Аватара на amatorium
    Цитирай Първоначално написано от baby_bitch
    Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Ебати тъпия съвет...че то ако направи подобно нещо,нали тя първа ще го зареже .
    Usetila si ideqta. Bravo.
    Eating isn't cheating - Arnold

mi kaji i naprimer ,4e tova e ne6to ,koeto mnogo ti haresva i ti pravi mnogo, mnogo kef i iska6 da e po 4esto ,a moje da neiska da ti pravi ako ti neq lije6 naprimer ,a ti pravi6 li go?
    obi4kam te beb4eto mi!
    bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti

Разбери, че сигурно просто не и харесва, а тя трябва да разбере, че трябва да прави малко жертви и да задоволи капризите ти ... всеки си има предпочитания
    Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!

SK0RP10N
    Guest
    Iavno ne i e priatno

Супер фен Аватара на fake
    може да не се сеща...или пък да я мързи.
    мен като ме мързи не правя
    Boots and braces don't make racists!

Цитирай Първоначално написано от fаke
    може да не се сеща...или пък да я мързи.
    мен като ме мързи не правя
    \
    ehe kato te marzi ,4e to po taq logika nedei da pravi6 sex 6toto te marzi to kav sex bez frenska
    obi4kam te beb4eto mi!
    bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti

И с френска, и без френска е хубав, стига момчето да знае как да те задоволи ... това бих казала аз ...
    Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!

И за момчета, и за момичета говоря, извинете, че не го написах както трябва.

Град
    В бъдещето.

За да получиш трябва и да дадеш... сещаш се на къде бия ?
    I LVE 69. I LVE

Фен Аватара на Girlicious
    Град
    Пловдив
    Мии както казаха вече поговорете си за това и и кажи нещо от сорта на : "Просто полудявам от удоволствие когато ми правиш свирки" -ньпример ,така ще и покажеш колко ти харесва и може да започне сама да иска да го прави...другото нещо ,което на мен винаги ми действа е да я побъркаш от възбуда....когато приятеля ми го направи съм готова на всичко.. пробвай да направиш някое от тези неща

rqdko no ka4estveno
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си