.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Червени точици по пениса ПОМОЩ

Четох много теми и видях различни неща, но всичките са съвети да се ходи на лекар. Аз съм на 16 години, не водя полов живот все още и се притеснявам. Мастурбирах и видях, че имам получени някакви червени точици по пениса Не знам защо са се получили. Те са по-точно по главичката. Не ме болят нито ме сърбят нито ми предизвикват проблеми с ерекцията. Моля хора, които са имали същия проблем да ми кажат какво е било и как се оправя не мога да си покажа онази работа на лекар срама ми е огромен Моля за помощ....

i az sum taka samo che sum pochti na 15
    tuko shto shtqh da pisha tema ;(

Да, и се чудя дали може да е от не добро измиване ... Всмисъл пазя си много добра хигиена, но просто тъй като ми е чуствителна главичката много много не я барам и не знам. Нямам фимоза, защото си оголвам лесно ... но просто е чуствителна и не я барам много често...

Град
    Асеновград, България
    Здравей,
    би ли ми описал въпросните образувания. Сърбят ли болят ли? Само като червени петънца ли стоят или са като пъпчици. Все пак от нашите отговори няма как да си сигурен. Хубаво е да потърсиш лекар, за да си сигурен. Едва ли ще ти коства много.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

znachi ne sa tochno pupki i ne tochno petunca
    prosto e lko izdadeno ot pod kojata na glavichkata
    misleh che sa nqkakvi kruvoizlivi ili neznam
    moje da sum go razranil neshto
    no onzi den imashe malko kruv i sega 1to e s korichka i e tumno
    2-3 sa i sa malki okolo 1 mm do 2 mm maksimum
    i e chervenikavo kum lilavo
    spored men e neshto ot puberteta zashtoto mislq spazvam dobra higiena no neznam
    I shte sum mnogo blagodaren ako mi kajete s kakvo moga da napravq da izbegna poseshtenie pri lekar :S

Град
    Pleven d'gee
    Аз имам нещо подобно .Значи там кошичката ми като я забела (съответно се обръща) и седи червена отдолу нормално ли е ?
    Live In Peace!And Fu*k The Police!!!
    Jena i kola ne vartqt li dupe... ne mi gi xvali

Супер фен
    Щом се появява след маструбация, може да е претриване или знам ли.....така съм чувала.

имах същия проблем отмина с времето същност то беше само една точка...бъди спокоен ще ти мине бързо зависи по скоро няма нужда от притиснения и аз пищях като видях

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Червени точици по пениса ПОМОЩ

Цитирай Първоначално написано от Anonimkoto_bg
    Четох много теми и видях различни неща, но всичките са съвети да се ходи на лекар. Аз съм на 16 години, не водя полов живот все още и се притеснявам. Мастурбирах и видях, че имам получени някакви червени точици по пениса Не знам защо са се получили. Те са по-точно по главичката. Не ме болят нито ме сърбят нито ми предизвикват проблеми с ерекцията. Моля хора, които са имали същия проблем да ми кажат какво е било и как се оправя не мога да си покажа онази работа на лекар срама ми е огромен Моля за помощ....

Нищо ти няма вероятно......

СВАСТИКА
    Guest

Re: Червени точици по пениса ПОМОЩ

Цитирай Първоначално написано от batkodoki
    Цитирай Първоначално написано от Anonimkoto_bg

Нищо ти няма вероятно......
    И аз това казвам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си