.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

След бръснене...

Значи момче съм... вчера за пръв път се обръснах долу и искам да попитам дали след това се слага някакъв крем/афтършейв.. нещо такова, понеже в една тема за бръсненето, в самия сайт автора твърди, че не се ползват подобни неща И.. така и аз не сложих, ама където съм бръснал взе да става на червени точици и яко дразни, приятелите ми споделиха, че те са ползвали афтършейв... ддзн вие кажете ;/

виж някакво успокояващо кремче

АХАХАХАХА А СЛОЖИ АФТЕРШЕЙВ ДА ВИДИШ КВО ЗНАЧИ ПАРЕНЕ. не сам го пробвал обаче много хора са го правили и казват ,че е някав ад после се чудили с кво да се охладят просто си го мии както обикновенно и изчакай така ще е няколко дни а за пъпките тва е щот ти е парво бръснене. МНОГО ВАЖНО Е ДА НЕ СЕ ЧЕШЕШ!!! щот може стане няква беля.

Цитирай Първоначално написано от AceOfSpades
    АХАХАХАХА А СЛОЖИ АФТЕРШЕЙВ ДА ВИДИШ КВО ЗНАЧИ ПАРЕНЕ. не сам го пробвал обаче много хора са го правили и казват ,че е някав ад после се чудили с кво да се охладят просто си го мии както обикновенно и изчакай така ще е няколко дни а за пъпките тва е щот ти е парво бръснене. МНОГО ВАЖНО Е ДА НЕ СЕ ЧЕШЕШ!!! щот може стане няква беля.
    +1

Re: След бръснене...

Цитирай Първоначално написано от endi_15
    Значи момче съм... вчера за пръв път се обръснах долу и искам да попитам дали след това се слага някакъв крем/афтършейв.. нещо такова, понеже в една тема за бръсненето, в самия сайт автора твърди, че не се ползват подобни неща И.. така и аз не сложих, ама където съм бръснал взе да става на червени точици и яко дразни, приятелите ми споделиха, че те са ползвали афтършейв... ддзн вие кажете ;/
    obiknovenno krem4e zdrave pomaga ,ama ti ne se brasni na syho ,za6toto naistina e gadno izpolzvai nqkakvi sapyn4eta dav e dobar ili pqna za vana sa6to e dobre ili ne6to ot tezi ne6ta ,sa6to ima i krem za brasnene vsqkakvi ne6ta ima
    obi4kam te beb4eto mi!
    bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti

Намажи се с крем "Бочко" (така мисля, че се казва, ако греша ме извинете) ... той е бебешки, но ще те успокои
    Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!

Нее нужно не бии контра и нема проблеми.... и пак е достатъчно .... аз съм си вечно не озеленен и почти през ден два си са бръсна и проблеми неам ни мажа ни нищо..
    рискувай за да живееш и живей за да рискуваш..

Да, ама боцццка (поне приятелят ми ) ...
    Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!

Щее има един начин да опне кожата и да мине по плътно така се махат още повече или после с някфа машинка да мине и ето на от тия женските за бръснене
    рискувай за да живееш и живей за да рискуваш..

Цитирай Първоначално написано от mishaaaaa
    Да, ама боцццка (поне приятелят ми ) ...
    Нали знаеш ем к****, ем бръснат, ем да не боде, е не става.

Братле, а ти си земи една машинка за подстригване и с нея, а ако имаш позната мед. сестра, да ти бие аулин в областа на оная ти работа и с кола маска, че иначе че те чуе и глухия цар.

Град
    в куза :)
    сложи автършейф, по-често ше го чешеш, ама споко от кеф е

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Намажи се с крем "Бочко" (така мисля, че се казва, ако греша ме извинете) ... той е бебешки, но ще те успокои
    Боцко се казва..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

пфф.. на колко си ве мен та за пръв път се бръснеш??

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от HaPySHeH
    пфф.. на колко си ве мен та за пръв път се бръснеш??
    На ник-а му пише 15 ..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

пф.. бати кефа и аз съм на 15 ма... до ся колко пати съм се браснал той сиг толкова чекий не е бил

Град
    Плевен бе!
    taka se kazwa
    Do you see how mutch I need you right now ?

Цитирай Първоначално написано от HaPySHeH
    пф.. бати кефа и аз съм на 15 ма... до ся колко пати съм се браснал той сиг толкова чекий не е бил
    И ко ся голам ли си газар ваааа

Голям фен Аватара на gret4ety
    Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
    Боцко се казва..
    Точно бочко си се казва.
    Аве опитай с кола маска не е толкова болезнено. Просто си приготви много лед за след това и готово.

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Цитирай Първоначално написано от gurdolini
    виж някакво успокояващо кремче

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Спрете с тези самобръсначки защото наистина дразнят кожата (нежна е и се протрива). Един Veet струва 15-16лв. и има за доста продължително ползване. Нанасяш, чакаш 4-5 мин. и отмиваш.

Тая идея с Veet звучи добре може ли някой да обясни малко повече за него смисал как се използва странични ефекти има ли ефективен ли е

Град
    Във вечния мрак и самота.
    Аз вече съм си свикнал и при мене нищо не излиза :P

Цаката е да ползваш ново ножче да е доста остро. Аз няколко пъти се бях бръснал с по захабено и ми излизаха такива червени точици.

Ползвам такива ножчета - http://www.nisea-bg.com/i.php/produc...d=3423&cid=132

Град
    На Предника на Географията
    Ами аз като се бръсна не си слагам нищо после
    Огромна картинка!

.: machoka :.

Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма

Има си кремове за обезкосмяване (мисля,че се казваше Вийт или нещо подобно) щото могат със самобръсначката да станат много гафове инфекций и други гадорий.
    Йога и мъдрост

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си