- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Правили ли сте секс с пиян човек?
пийни си мастичка, нема можеш да го свалишПървоначално написано от PaRkInSoN
![]()
ne sam..oobi4am da go 4ustavam ,kogato sam v palno saznanie./...
Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят!!!
da i kogato i dvamata sme pili sme go pravili ili o6te tapi temi s tapi vaprosi ???????????Първоначално написано от PaRkInSoN
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
Аз кат се напия, трудно ми става...![]()
![]()
![]()
Искат се много усилия, но не е и невъзможно :Р
Иначе да, правил съм и с пияни момичета :р
По-добре як и тъп, от колкото само тъп !!!
Нее...
Стъпки тихи чувам в нощта,
Събуждам се със писък жален…
Вече изпитвам страх и от тъма,
Но страшното е , че светът не е нормален...
Да.
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
da :P
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
използвачПървоначално написано от p0liner0
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
You're running
From the love I have inside The fire in my eyes Are never be enough For your cold heart
Sluchvalo se e dosta puti. Ponqkoga se poluchava mnogo qko drug put e zle...
Eating isn't cheating - Arnold
Вино хурум, пенис дурум ....
Еми да, приятелят ми веднъж беше доооста пийнал, но беше яко![]()
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
От секса по хубав е само АЛКОХОЛЪТ!!! Така че... предпочитам 1 бира пред 1 чифт хубави крака.. това е моят отговор.. а като пиина малко не ме търси за друго, освен белот![]()
There Is Only One..
Между другото този израз "Вино хурум, пенис дурум" се превежда като "Червено вино, корав хуй"![]()
![]()
![]()
Яяяяяяяяяяяяяяяяяяяко!
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
Ами по скоро са били опити.Едно че доста трудно го вдигна и то след усърдна работа на устата ми ,пък после не можеше да уцели дупките...Абе пародия ...Предпочитам с трезвен...
Ебааго тоя да не е роднина на супер Любо да те ебе и вагинално и анално едновременно ?Първоначално написано от margo_93
Да съм казала подобно нещо...?И на никой не бих позволила да ме ебе анално и после вагинално без смяна на презерватива.А пиян още по-малко.Имах предвид ,че в онзи момент не успя в нито едната....Първоначално написано от b0b1_7urb070