.
Отговор в тема
Страница 1 от 22 1234511 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 533

възбуждат ли ви яки металистки ;)

е кажете? кефят ли ви метълки и бихте ли тръгнали с момиче, което слуша различна музика от вашата? Все пак сякви ги има

бившият ми приятел не възрази да е с мен, макар че аз съм метълка, а той обича по-разчупената музика..

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Бих тръгнала с момче което слуша различна музика от тази която слушам.. даже по принцип така става. А пък да се възбуждам от "яки металисти" Не.. Пойче ме напушва смях .. Не ем питайте защо - нямам си на идея..
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Мега фен
    Да слуша квот си иска, ама ако носи тениски на iron maiden, в които могат да се поберат националния отбор по футбол на Китай... no thx

Да - много

Мега фен Аватара на amatorium
    Vuobshte ne mi puka kakva muzika slusha edno momiche. Tova sa destki istorii i jalko, che nqkoi hora si gi zapazvat tezi detinski naglasi.
    Eating isn't cheating - Arnold

Град
    Чикиляндия
    Не
    .: machoka :.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Не даже ме е яд да видя хубаво момиче с ония черни блузи на металика и там още кви бяха ....

Град
    TaM..
    kolkoto i da e krasiwa metal drehite gi zagrozqwat mnogo spored mene ...ne si se predstawyam da vyrvq s nqkoi momi4e s bluzi na Korn i meshka na slipknot .....a dosega ne sym zabelqzwal nqkoi super qka macka metalka

Kубинки 3-4 номера по големи , черни тесни дънки , обици на пъпа , ухото , сосът , циците и нз каде още , чисто черна коса и грим стил "мъртвец" --- тфа не е за мен
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

Re: възбуждат ли ви яки металистки ;)

Цитирай Първоначално написано от alenka
    е кажете? кефят ли ви метълки и бихте ли тръгнали с момиче, което слуша различна музика от вашата? Все пак сякви ги има
    ne6to protiv metalistkiteli imate???????????
    obi4kam te beb4eto mi!
    bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti

Поздрав за всички метълки с: Тони Стораро - Не заслужавам
    There Is Only One..

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от HeartBreakKid
    Поздрав за всички метълки с: Тони Стораро - Не заслужавам
    Мерси

Поздрав за всички чалгари с Металика-Nothing Else Matters

baby_bitch

Ако знаеше колко хубаво е да се прави секс под звуците на Човекът - глас.. нямаше въобще да знаеш кои са Металика
    There Is Only One..

Цитирай Първоначално написано от Xtuning
    Kубинки 3-4 номера по големи , черни тесни дънки , обици на пъпа , ухото , сосът , циците и нз каде още , чисто черна коса и грим стил "мъртвец" --- тфа не е за мен
    ЪЪЪЪ WTF??? това НЕ е описание на метълка повярвай ми ... виждала съм супер много такива момичета, аз самата съм метълка, познавам не малко "себеподобни" ... горното описание не мяза на нищо освен на един криворазбран стереотип на блекметъл певец ...
    1во не всички носят кубинки и 2ро кубинки с 3-4 номера по големи по смъртно неможе да се носят, това са си ботуши мамка му !!!
    Не всички, даже доста малко имат обици на пъпа ... а не само метълките имат и на ухото ... Това за сосът не го разбрах, едва ли са поляти с кетчуп ... А да не би някоя плоска недоразвита фешънка и чалгарка да е с по-големи цици ... и прословутия грим "стил мъртвец" ... Омг, какво против черния грим имаш неразбрах ... честно да ти каажа в цялото шляене в софия не съм видяла нито една метълка с бяло лице и черен грим ... айде сега, какво съм тръгнала да обяснявам на някой който го интересува само циците да са като добре надут балон ... имаш грешна представа за нас, много грешна ...
    Макар, че вече не се обличам с тениските на групи много се радвам на някоя девойка с такава тениска ... просто изпълва ми душата

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от HeartBreakKid
    baby_bitch

Ако знаеше колко хубаво е да се прави секс под звуците на Човекът - глас.. нямаше въобще да знаеш кои са Металика
    Да,но аз пък съм фенка на Металика,а секс предпочитам да правя на някоя по-лирични рок балада .

Оу, така ли.. ?

Не заслужавам, една сълза от теб, не заслужавам,
    за мен да плачеш аз ти забранявам.. Една сълза от теб
    не заслужавам..
    There Is Only One..

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Аз пък поздравявам всички металки с Динго & Асан Баба-Кючек Кораба

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от black_wish
    Цитирай Първоначално написано от Xtuning
    ЪЪЪЪ WTF??? това НЕ е описание на метълка повярвай ми ... виждала съм супер много такива момичета, аз самата съм метълка, познавам не малко "себеподобни" ... горното описание не мяза на нищо освен на един криворазбран стереотип на блекметъл певец ...
    1во не всички носят кубинки и 2ро кубинки с 3-4 номера по големи по смъртно неможе да се носят, това са си ботуши мамка му !!!
    Не всички, даже доста малко имат обици на пъпа ... а не само метълките имат и на ухото ... Това за сосът не го разбрах, едва ли са поляти с кетчуп ... А да не би някоя плоска недоразвита фешънка и чалгарка да е с по-големи цици ... и прословутия грим "стил мъртвец" ... Омг, какво против черния грим имаш неразбрах ... честно да ти каажа в цялото шляене в софия не съм видяла нито една метълка с бяло лице и черен грим ... айде сега, какво съм тръгнала да обяснявам на някой който го интересува само циците да са като добре надут балон ... имаш грешна представа за нас, много грешна ...
    Макар, че вече не се обличам с тениските на групи много се радвам на някоя девойка с такава тениска ... просто изпълва ми душата
    Ох,добре че има хора като теб които да разбият клишетата

Супер фен Аватара на fake
    хахахахах

ако правя секс и зазвучи чалга, честно казано, мисля, че ще ми изчезне цялото желание...
    Boots and braces don't make racists!

baby_bitch

сори за въпроса, имаш ли приятел?
    There Is Only One..

пф.. в моя град.. няма мн метали данекажа хич,но често патувам и се натаквам на такиа глупаци напрау супер тапа раута е апф.. а ся според теб възбуждам ли се?

Лелееееееее ... точно пък метълките носят черен грим и ги загрозява наистина много, вместо лицето на едно момиче да бъде нежно, с някакъв гланц или дори без нищо (но да е поддържано) ще изглежда 100 пъти по добре от колкото с 2 тона черен молив или сенки ...
    Нещо против момичетата, които слушат чалга ли имате?!
    Май вие сте ограничените хора, щом ние "чалгарките" сме плоски, недоразвити фешънки.
    Между другото аз не съм чула някого да казва точно тук , в тази тема, че харесва големите гърди .....
    Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!

Супер фен Аватара на fake
    http://&#91;img]http://i75.photobucket.c....jpg&#91;/img]
    eй на тая бих и счупила всичко от секс.... баси яката мадама
    пък http://zazz.bg/play:bb5b9cd3 ))) ебаси и гласа дето вади )
    Boots and braces don't make racists!

Град
    София
    Мен ме плашат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си