- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- възбуждат ли ви яки металистки ;)
Abe hora, mnoo ste zle!
Ne e zaduljitelno metulkata da se obli4a v metulski stil!
Az li4no obojavam da slu6am metul kato : Metallica, apocalyptica ili A skilyt drive.
A vsu6tnost nqmam i 1 teniska na grupa!
V nqkoi slu4ai e po- dobre da si zamul4i6.... i da se prehvurli6 na boksovata vulna :P
Мене лично нема кефат металите и металки незнам що .... The Beast House , Tehno , Electro !
Ама нямам протиф да слушат ама това става банално да се обличат с некви ТЕНИСКИ , БУТУШИ , ГРИВНИ , ОБЕЦИ , и да се цепат от другите хора ... Аз лично имам приятели дет слушат метал ама не се обличат с некви дрехи... а обикновенни спортни ДРЕХИ![]()
![]()
![]()
![]()
Поздрав за всички -- > Virtual Dj Tiesto Mix !!!!!!!!!!!!![]()
![]()
НЕЕЕЕ!!! ДАЖЕ ОТВРАЩАВАТ!
Нямам абсолютно нищо против. Момиче като момиче, само дето е голям плюс че слуша праведната музика.
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
Тфа пък да си избираш гаджетата по това каква музика слушат е пега тъповиждала адски сладки метъли..да с мешките,гривните,черното,н може би заради това,че не избирам момчетата по музикалния им вкус ме е накарал да открия красотата им под черните им дрехи.А пък и на мен ми харесват метълските манийки..само да не е прекалено..също така имам една фр метълистка
голям пич е
а и е много красива
![]()
Е те т`ва е една супер грозна метълискъ. Вокалистката на Nightwish
Ето ви и вокалистката на Lacuan Coil
Направо да се отврати човек.
Цък тука, има две грозни метълиски също
Ама толкова да са отвратилени че не може да бъде
![]()
Айде мир вам и само хеви метъл.![]()
VODAFONEMcLaren Mercedes
Метъл съм!
Батка, недей така бе... Мен такова нещо и с пръчка ще ме е гнус да го пипна![]()
![]()
Плюс това има хора със слаби сърца, за тях помисли ли?![]()
Greets
Първоначално написано от blood_dodo
Да живее чалгата
eй това е една много грозна готик девойка
![]()
VODAFONEMcLaren Mercedes
Метъл съм!
Ааа това е любимата ми чалга певачка... Съименничка с мого други - Гъз за лице
Ето я истината
![]()
![]()
![]()
Greets
С металистка не бих тръгналаЗа металист незнам
На колко си години викашПървоначално написано от LacrymoSa~
![]()
VODAFONEMcLaren Mercedes
Метъл съм!
Лично мене ... ако е супер яката метълка...... на вид много ши ма зарадва !!!
Пък и аз послушвам метълче ..... :>
Събрали се Абрамович, Дрогба, Лампард и Тери да играят белот. Абрамович е под ръка и пуска осмак купа. Тери връща спатия, Дрогба дава пика, а Лампард - каро. Абрамович пита: Е момчета нямата ли купи??Емиииии не..... те купите са в Манчестър !!!
Странно, че ник-а ти е името на метъл банда, пък плюеш по метълите..Първоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
Behemoth \m/
ne!!!!
Давам всичко за приятелка метълкаама всичко
Пука ли ти ?
аз съм метълка, но много рядко вадя черните тениски и гривните. имам кубинки, но не мога да ходя с тях целогодишно. Но имам приятелки, които не ги свалят дори и на плажа![]()
обаче адски ме напушва смях като съм облечена така и се размина с някоя плоска кифла облечена в минижуп...пардон - подпутник, която се обръща възмутено след мен - "
"
![]()
![]()
![]()
нали! е**ти якото е!Първоначално написано от LAKRIMaaa
а как ми се пълни душата като ме изгледа някоя възмутено заради това че гаджето й се е зазяпало по мене
![]()
![]()
![]()
![]()
... so much to live for, so much to die for ...
И аз съм така, с металист бих де, не не знамПървоначално написано от LacrymoSa~
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Нямам против метълки, но не ме кефят тези черните широки тениски... Убиват част от женствеността...Широките панталони също..Та как може едно момче да бъде привлечено от момиче, което е облечено с чували и е с два тона черен грим...Е, не всички са такива, но има много...
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
хаха минава ми през ума, даПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
само че има разлика между това да те гледат с презрение и да те събличат с поглед - не е лесно да се объркаш освен ако не си с твъъърде голямо самочувствие (а аз не съм). няма кво да се лъжем, на мен и двете са ми се случвали, така че спокойно - метълките не сме толкова прости :P
... so much to live for, so much to die for ...
Да, кефя се! И знаеш ли защо? Защото виждам как тези момиченца са толкова отчаяни и неуверени в себе си, че са се превърнали в евтини курви, за да се харесат на някой загорял малоумен фешън. А най-тъжното е, че подсвиркванията на селяните и циганите по улицата ги правят щастливи...Няма нищо лошо в това да си женствена и секси, но да си показваш п*** и циците завити в некви розови парцали е просто жалко. А когато ходя с тези "сатанински" дрехи се чувствам повече от добре, защото показват нещо, с което се гордея - че слушам метъл. и знаеш ли? точно когато бях облечена с кубинки, маскировъчен панталон и тениска на KISS се запознах с момчето, с което се обичаме повече от година.И ще продължавам да ходя с гордо вдигната глава, защото знам, че под дрехите ми има много тръпка и че всяко следващо запознанство и одобрителен поглед е заради мен самата, а не заради циците или задника ми...
Metalistki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Metalki be
Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!
Нямам нищо против метълките , имам против чалгарките , всъщност всеки път когато видя момиче с черни дрехи , с черна коса и грим и ми се разтапя сърцето, хубаво е да виждаш нормални хора защото много малко останаха , тъпата чалга залива все повече и повече младото поколение
![]()
Расизмът е като турчина и циганина - не трябва да го има !