- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- възбуждат ли ви яки металистки ;)
окс първо пушките и розите са рок, еванесъсн са готик рок, хим са нещо техноси, лове метъл или така беше . линкин парк са рапкор,
що пък са сатър, щете чакам с брадва.
и от сичките неща дето изброих само death i arch enemy sa дет метъл.
как пък реши че съм такъв метълист.
Войни на Тангра
Evanescence sa si metalisti napravo nqma kwo da se luwem
първо за линкин парк - пич в рап с китари къде виде алтернатив и готик бе.![]()
cradle of filth в началтоо беха блек сега отиват към готика.
за рок и ахрд рок да си чувал, че намесваш розите у метъла. се едно да ми кажеш АC/DC sa метъл oтивамс е обеся и изгоря на клада некъде , ако си ги чувал де.
я си ми кажи според тебе тва какво е
http://www.youtube.com/watch?v=OJS76JZbP1s
Войни на Тангра
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
А според мен,ако някой ми,каже,че харесва тези изверги...си е направо за лудницата. Още повече пък момиче, опазил БогПървоначално написано от Pagan_man
Smile!?
земи ти прочети малко да видиш cradle of filth дет ли са.![]()
по тая логика manowar са готик нали![]()
Войни на Тангра
това ,ч е даден член на някоя група казва , че го кефи определен стил да слуша не прави автоматично групата, тоя стил , и тоя клип е от филма на дани.
та не разбрах manowar какви са.
Войни на Тангра
Абе,ненормалника...Къде видя дет метъл у Дани Филт и групата му като цяло...Първите 2-3 албума са си блек,след което Крейдъл се развалиха и в момента се водят екстрийм готик с блек метъл елементи...Ах леле...дет били...можеш ли да сравниш например Крейдъл с легенди в дет метъла като Morbid Angel,Cannibal Corpse,Death,Hate Eternal...
Ще имаме едно знаме, на което ще пише: „Свята и чиста република“.
(Васил Левски)
/off
Ми незнам кой е написал това за детрока,ама това че на лайф изпълненията Дани квичи,не значи нищо.И в официалния сайт,както и в един друг(ама не дава линкове да сложа-->металархивс.ком) ще прочетеш всичко...И ок,стига сране
/оn
Има хубави метълки,но има и доста грозновати![]()
(Васил Левски)
Аз с нищо не се хваля...Дискутираме...Твоя проблем какъв е...Раперче...И не трябва ли на кирилица да се пише![]()
(Васил Левски)
Ako 6te se obijdame za stil....Първоначално написано от Corpsegrinder
PP.Trqbva da diskutirate : възбуждат ли ви яки металистки![]()
абе рапъре бехме хванали д аспорим ти кво се бъркаш
Войни на Тангра
Що,обидих ли те с това 'раперче'...Не си ли такъв...Мен ако ме нарекът метъл,аз няма да се обидя.А и както може би видя си маркирах офтопика и долу написах по темата...Яките възбуждат ест![]()
(Васил Левски)
LS??Skype???Първоначално написано от Pagan_man
PP:No indians![]()
да възбуждат ме, ходя с такива, правяго с такива.![]()
Войни на Тангра
Айд сега всички ще се прехвалят, че са метълиМетъли нямааа... всички слушат еднакви бози, а ако слушат дет и блек, то те слушат само такова и забравят че има друга музика (мислят си, че тва затвурждава имиджа на метъли)
След краткото ми лирическо отклонение бих казала, че ако следвам представата на средностатистическия човек (която е малко грешна), че момче/момиче изцяло в черно, с дълга коса, мешка и кубинки е метъл/ка - значи да, бих тръгнала с такъв и пак да въбужда ме![]()
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
Кат гледам слушаш Деф ЛепардПървоначално написано от it_ends_tonight_
Е,аз бех на концерта им с мойта мама,която им е фенка
А относно музиката,лично аз,не съм ограничен.Слушам предимно блек,дет и траш.Но уважавам класики като Блек Сабат,Дио и др. Слушам хевита и някои рокчета.Но,да метъл слушам само.
(Васил Левски)
Определено да.Много рядко сексуално. Предимно възбуда заради усещане.
Сексуално, веднъж. Заради гърдите на момичето- големи, стегнати.
Емоционално, от голямата ми любов(ГЛ).
Като удещане ми се е случвало най-често. Примери :
1-на концерт стоях зад момиче, което като протягаше ръце и ме докосваше. Веднъй даже по усните ми. Бях се запознал с нея на този концерт, но незнаех, че стоя отзад и.
2-ГЛ:
- докато спеше във влака на съседната седалка;
- виждайки я далече, седнала на скамейка в тъмния театър.
мдааа, ей най ме кефят такива разбирачи, които слушат и разбират мноооого от метъл ... от метъла въртян по МТВПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
![]()
![]()
сори за отклонението от темата, ама просто не мога да се сдържа. и човек, който твърди че кредъл са дет ще ми разправя, че слуша повече метъл от повечето туквземи се скрий някъде и не се обаждай повече с такива изказвания!
в интерес на истината, адски съм съгласна с it_ends_tonight_.
и, btw, няма какво да се опитваме да търсим разбиране у не-метълите. всеки си има вкусове и всеки го влекат себеподобните. ся ако пуснем тема "възбуждат ли ви яки фьешъни" разговора ще е същия, само че ще са малко разменени ролите просто. безсмислено е.![]()
... so much to live for, so much to die for ...
(ок, последно, няма повече обещавам)Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
колко разбираш ти от метъл, че да говориш за упадък?!? не е тва темата, ама като полезна информация - упадъка на метъла са ХИМ и Евънесънс, да не говорим за ЛП - накратко гнусния комерс, който петни името на стиловете до които се доближава като цяло!
човека ти беше изброил едни от най-стойностните групи свирили някога. ДА, тежки са - сигурно твърде много за изнежения ти слух и психика, но все пак много много много по-добри и по-метъл от ХИМ примерно + всичко останало, което въртят на равно с Джъстин Тимбърлейк и т.н.
кажи ми колко хора слушащи дет и блек познаваш лично и отблизо? на базата на какво ги определяш като луди и комплексирани? или просто това е етикет, който получава всеки имал глупостта да не се поклони пред твоя гений?
и, да, с удоволствие ще те чакам пред дискотеката (да, представи си, знам какво е дискотека и дори съм влизала) със сатър или каквото докопам - все някой трябва да те избави от мъките ти, едва ли ти е лесно да бъдеш толкова тъп!!!
... so much to live for, so much to die for ...
Не мога да съм по-несъгласен... Ще ги нареждаме МНОГО повече...Първоначално написано от insanity_666
п.п. и стига сте се карали за музика. Аз лично слушам метъл, рок, хардрок, medieval и ретро, защото им се кефя... (в момента съм на Sonata Arctica).
Ама като вземете вече да се дерете за това кой какво бил свирил. НЕ Е ВАЖНО, де'а... Важна е музиката, посланието и чувствата които тя носи.
П.п. 2 в коя да е метъл песен (без рамщайн... те са идиоти) има повече смисъл от коя да е чалга или попфолк или whatever...
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
Az li4no ne se kefq na metala i to nikak.... po prostata pri4ina 4e sam otvraten ot slaboymnite metalcheta v grada mi... leko zatupqva6ti acki rqdko kupe6ti se su6testva koito nosqt drexi ot pred 3 godini i prosto ako nqkade se skusat im lepvat 1 lepenka i sa "y6" kat novi.... a puk jenskite " klosharki " nqma da gi komentiram.....
Da yto4nq predi da po4nete da me xranite az ne sly6am 4alga nito srubsko nito tem podobni selski iscepki![]()
....И еДиН СтАНиОл уВиВА МаРМотА в ШоКОлАд...
а ти сиг си от онези м0дерните хаусари.
аз пък предпочитам както ти ги нарече клошарки, макар , че нема нищо клошарско в тях, пред твоите кифли.
Войни на Тангра