.
Отговор в тема
Страница 12 от 22 ПървиПърви ... 28910111213141516 ... ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 533
    окс първо пушките и розите са рок, еванесъсн са готик рок, хим са нещо техноси, лове метъл или така беше . линкин парк са рапкор,
    що пък са сатър, щете чакам с брадва.
    и от сичките неща дето изброих само death i arch enemy sa дет метъл.
    как пък реши че съм такъв метълист.
    Войни на Тангра

Evanescence sa si metalisti napravo nqma kwo da se luwem

първо за линкин парк - пич в рап с китари къде виде алтернатив и готик бе.
    cradle of filth в началтоо беха блек сега отиват към готика.
    за рок и ахрд рок да си чувал, че намесваш розите у метъла. се едно да ми кажеш АC/DC sa метъл oтивамс е обеся и изгоря на клада некъде , ако си ги чувал де.
    я си ми кажи според тебе тва какво е
    http://www.youtube.com/watch?v=OJS76JZbP1s
    Войни на Тангра

You are drop in the rain, just a number not a name
    You won't see it
    You don't believe in it
    Nothing can change us, nothing can save us from ourself

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Pagan_man
    я си ми кажи според тебе тва какво е
    http://www.youtube.com/watch?v=OJS76JZbP1s
    А според мен,ако някой ми,каже,че харесва тези изверги...си е направо за лудницата. Още повече пък момиче, опазил Бог
    Smile!?

земи ти прочети малко да видиш cradle of filth дет ли са.
    по тая логика manowar са готик нали
    Войни на Тангра

това ,ч е даден член на някоя група казва , че го кефи определен стил да слуша не прави автоматично групата, тоя стил , и тоя клип е от филма на дани.
    та не разбрах manowar какви са.
    Войни на Тангра

Абе,ненормалника...Къде видя дет метъл у Дани Филт и групата му като цяло...Първите 2-3 албума са си блек,след което Крейдъл се развалиха и в момента се водят екстрийм готик с блек метъл елементи...Ах леле...дет били...можеш ли да сравниш например Крейдъл с легенди в дет метъла като Morbid Angel,Cannibal Corpse,Death,Hate Eternal...
    Ще имаме едно знаме, на което ще пише: „Свята и чиста република“.
    (Васил Левски)

/off
    Ми незнам кой е написал това за детрока,ама това че на лайф изпълненията Дани квичи,не значи нищо.И в официалния сайт,както и в един друг(ама не дава линкове да сложа-->металархивс.ком) ще прочетеш всичко...И ок,стига сране

/оn
    Има хубави метълки,но има и доста грозновати
    (Васил Левски)

Град
    София....
    Hvalite ste kolko ste golemi metali ili??

Аз с нищо не се хваля...Дискутираме...Твоя проблем какъв е...Раперче...И не трябва ли на кирилица да се пише
    (Васил Левски)

Град
    София....
    Цитирай Първоначално написано от Corpsegrinder
    Аз с нищо не се хваля...Дискутираме...Твоя проблем какъв е...Раперче...И не трябва ли на кирилица да се пише
    Ako 6te se obijdame za stil....

PP.Trqbva da diskutirate : възбуждат ли ви яки металистки

абе рапъре бехме хванали д аспорим ти кво се бъркаш
    Войни на Тангра

Що,обидих ли те с това 'раперче'...Не си ли такъв...Мен ако ме нарекът метъл,аз няма да се обидя.А и както може би видя си маркирах офтопика и долу написах по темата...Яките възбуждат ест
    (Васил Левски)

Град
    София....
    Цитирай Първоначално написано от Pagan_man
    абе рапъре бехме хванали д аспорим ти кво се бъркаш
    LS??Skype???

PP:No indians

да възбуждат ме, ходя с такива, правяго с такива.
    Войни на Тангра

Град
    Шумень
    Айд сега всички ще се прехвалят, че са метъли Метъли нямааа... всички слушат еднакви бози, а ако слушат дет и блек, то те слушат само такова и забравят че има друга музика (мислят си, че тва затвурждава имиджа на метъли)

След краткото ми лирическо отклонение бих казала, че ако следвам представата на средностатистическия човек (която е малко грешна), че момче/момиче изцяло в черно, с дълга коса, мешка и кубинки е метъл/ка - значи да, бих тръгнала с такъв и пак да въбужда ме
    -Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
    -Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.

Цитирай Първоначално написано от it_ends_tonight_
    Айд сега всички ще се прехвалят, че са метъли Метъли нямааа... всички слушат еднакви бози, а ако слушат дет и блек, то те слушат само такова и забравят че има друга музика (мислят си, че тва затвурждава имиджа на метъли)

След краткото ми лирическо отклонение бих казала, че ако следвам представата на средностатистическия човек (която е малко грешна), че момче/момиче изцяло в черно, с дълга коса, мешка и кубинки е метъл/ка - значи да, бих тръгнала с такъв и пак да въбужда ме
    Кат гледам слушаш Деф Лепард Е,аз бех на концерта им с мойта мама,която им е фенка А относно музиката,лично аз,не съм ограничен.Слушам предимно блек,дет и траш.Но уважавам класики като Блек Сабат,Дио и др. Слушам хевита и някои рокчета.Но,да метъл слушам само.
    (Васил Левски)

Определено да.Много рядко сексуално. Предимно възбуда заради усещане.
    Сексуално, веднъж. Заради гърдите на момичето- големи, стегнати.
    Емоционално, от голямата ми любов(ГЛ).
    Като удещане ми се е случвало най-често. Примери :
    1-на концерт стоях зад момиче, което като протягаше ръце и ме докосваше. Веднъй даже по усните ми. Бях се запознал с нея на този концерт, но незнаех, че стоя отзад и.
    2-ГЛ:
    - докато спеше във влака на съседната седалка;
    - виждайки я далече, седнала на скамейка в тъмния театър.

Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    С метъли не ми се спори бе просто сте ми под нивото.Аз съвсем ясно се изразих с приятелски тон а вие взехте да ме нападате (не че ми пука най-малко бих се засегнал от метъл или метълка)
    Та няма да споря с вас.Живейте си в заблуда харесвайте си разни там момичета (пардон страшилища) въобще не ми пука.
    За този който ме попита къв метъл слушам:

Metallica - почти всички песни като любими са ми "Turn the page","Until it sleep","Nothing else matters" и "Unforgiven 2" (бях и на концерта им в София)

Guns'N'Roses - също почти всички песни като любими са ми "Don't cry" и "November rain"

Linkin Park (те по-скоро клонят към нео-метъл което си е пак метъл) - абсолютно всичките им песни са ми любими.

HIM - някой песни само - "Join me" "Wing of a butterfly" "Burried alive by love" и "Тhe funreal of hearts"

Evanescence - преди ми бяха любими ся малко не ме кефят новите им песни.Любими са ми "Imaginary","Bring me to life","Broken" (дует със Scooter),"Everybody's fool","Call me when you sober" и "Lithium"

Едит: Забравих да спомена Rammstein - и на тях им слушам всичко

Тва е накратко.Доволен ли си?
    мдааа, ей най ме кефят такива разбирачи, които слушат и разбират мноооого от метъл ... от метъла въртян по МТВ
    сори за отклонението от темата, ама просто не мога да се сдържа. и човек, който твърди че кредъл са дет ще ми разправя, че слуша повече метъл от повечето тук вземи се скрий някъде и не се обаждай повече с такива изказвания!
    в интерес на истината, адски съм съгласна с it_ends_tonight_.
    и, btw, няма какво да се опитваме да търсим разбиране у не-метълите. всеки си има вкусове и всеки го влекат себеподобните. ся ако пуснем тема "възбуждат ли ви яки фьешъни" разговора ще е същия, само че ще са малко разменени ролите просто. безсмислено е.
    ... so much to live for, so much to die for ...

Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    И тези групи които си ги изборил са упадъка на метъла.Виждам че слушаш и дет метъл като с това разговора ни приключва щото повечето хора които слушат подобен стил музика са дълбоко комплексирани и луди.Няма да се учудя ако ме чакаш довечера като се връщам от дискотека (опаа забравих че това е забранено понятие за подобни типове като тебе все пак там не пускат метъл) със сатър в ръка
    (ок, последно, няма повече обещавам)
    колко разбираш ти от метъл, че да говориш за упадък?!? не е тва темата, ама като полезна информация - упадъка на метъла са ХИМ и Евънесънс, да не говорим за ЛП - накратко гнусния комерс, който петни името на стиловете до които се доближава като цяло!
    човека ти беше изброил едни от най-стойностните групи свирили някога. ДА, тежки са - сигурно твърде много за изнежения ти слух и психика, но все пак много много много по-добри и по-метъл от ХИМ примерно + всичко останало, което въртят на равно с Джъстин Тимбърлейк и т.н.
    кажи ми колко хора слушащи дет и блек познаваш лично и отблизо? на базата на какво ги определяш като луди и комплексирани? или просто това е етикет, който получава всеки имал глупостта да не се поклони пред твоя гений?
    и, да, с удоволствие ще те чакам пред дискотеката (да, представи си, знам какво е дискотека и дори съм влизала) със сатър или каквото докопам - все някой трябва да те избави от мъките ти, едва ли ти е лесно да бъдеш толкова тъп!!!
    ... so much to live for, so much to die for ...

Da we da . Kade v ejednevieto 6te sre6tnete takiva kato tezi snimki po-napred. Pove4eto vyn6no sa kato udrqni s parcal.Kvo vi haresvat nz

Цитирай Първоначално написано от insanity_666
    ся ако пуснем тема "възбуждат ли ви яки фьешъни" разговора ще е същия, само че ще са малко разменени ролите просто. безсмислено е.
    Не мога да съм по-несъгласен... Ще ги нареждаме МНОГО повече...

п.п. и стига сте се карали за музика. Аз лично слушам метъл, рок, хардрок, medieval и ретро, защото им се кефя... (в момента съм на Sonata Arctica).
    Ама като вземете вече да се дерете за това кой какво бил свирил. НЕ Е ВАЖНО, де'а... Важна е музиката, посланието и чувствата които тя носи.

П.п. 2 в коя да е метъл песен (без рамщайн... те са идиоти) има повече смисъл от коя да е чалга или попфолк или whatever...
    Greets

Chupacabra кърти мивки, фаянс, теракота и т.н.

Град
    SLiVNiCa
    Az li4no ne se kefq na metala i to nikak.... po prostata pri4ina 4e sam otvraten ot slaboymnite metalcheta v grada mi... leko zatupqva6ti acki rqdko kupe6ti se su6testva koito nosqt drexi ot pred 3 godini i prosto ako nqkade se skusat im lepvat 1 lepenka i sa "y6" kat novi.... a puk jenskite " klosharki " nqma da gi komentiram.....
    Da yto4nq predi da po4nete da me xranite az ne sly6am 4alga nito srubsko nito tem podobni selski iscepki
    ....И еДиН СтАНиОл уВиВА МаРМотА в ШоКОлАд...

а ти сиг си от онези м0дерните хаусари.
    аз пък предпочитам както ти ги нарече клошарки, макар , че нема нищо клошарско в тях, пред твоите кифли.
    Войни на Тангра

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си