- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- възбуждат ли ви яки металистки ;)
Пич, не те кефи стил музика, щото част от представителите му от твоя град не се къпели?!? WTF? То аз все едно да кажа, че на село съм се запознал с една рейвърка, която беше с един тригодишен потник с 1-2 дупчици и освен тва миришеше на тор и й беше сплъстена косата -> и извод: рейва е тъпа музика, Prodigy ги слушат само някви порове...Първоначално написано от Revenge
айде си имаме уважението.
И айде на бас, че мога ти намеря метълка, дето ще ти изтекат пет кила лиги по нея. Ама нямаш шанс, щото тя с такива "не-селянчета" като тебе няма да излезе никога...
Браво, за пореден път те изкарахме извън кожата ти. А уж не ти пукаше.
Като дойдеш във Варна ела да те запозная с едни приятели, та да видим на тях кой какво ще им стори. "Нормалните" фьешанчета (предполагам за таквиз говориш) ако посмеят и копче да кажат отиват под ножа (в случая е машинка за бръснене в ръцете на един мой много добър приятел)
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
да ти кажа, далеч си от истината за повече неща отколкото може да си представиш.Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
1. тези групи, за които стана на въпрос ги слушат много хора ... но малко от тях се занимават с форуми като този. те също пълнят зали и стадиони и то не по-малко от всички останали стилове (за съжаление не и в тази селска държавица обаче, това е вярно). и пак не мога да се съглася, че бройката хора на концерт показват дали е или не е добра групата. ако това, което слушаш не се изчерпваше с въртяното по радиото и телевизията, щеше да знаеш, че има много качествени групи (да речем от рода на Евънесънс с подобно звучене, но по-добри и, за съжаление, непопулярни тук)
2. аз също съм слушала немалко музика и немалко стилове. това че ми харесват 5, и съм достатъчно запозната да коментирам 1 не значи, че това изчерпва всичко, което някога съм слушала.
3. казва се "меломан", понятието аудиофил го чувам за пръв път, но пък някои села си имат свои диалекти, така че тук няма да споря.
4. комплексирана съм. ок. щом казваш. как бих могла да оспоря мнение на човек, който никога не ме е виждал дори на снимка?!? от някои момчета като теб може и да съм отбягвана, нз, за щастие никога не съм проявявала интерес към такива. достатъчно внимание получавам от тези, които ме интересуват.
5. щом познаваш точно 2ма човека от един тип не говори за всички. аз пък познавам 20 фьешънки и те са още по-комплексирани, злобни и (странно на каква основа) надути курви. има ли смисъл да продължаваме да си разменяме клишета базирани на никакви наблюдения?!?
и последно - нз как е в твойто село, но тук бой ядът отраканите боклуци като теб, които не знаят кога да млъкнат. това, че там сте мнозинство и минава номера не значи, че светът е ваш. най-добре е и ти да си научиш мястото и да не се буташ къде не ти е работата, защото се излагаш, пък и както вече казах, някъде в цивилизацията може ти да си изядеш боя.
... so much to live for, so much to die for ...
Добре ве за какво става цялото това нещо тука ?!
Живеем в свободна държава , всеки може да слуша, да прави и да изглежда както си иска ! Аз ако искам ще си боядисам косата розово-червениково-зеленикава и никой НИЩО не може да ми каже за това, защото това си е МОЯ живот, МОЯТА коса и МОЯТ изборОк , на някой това може да не му хареса, но какъв е смисъла да си изказва мнението като така или иначе няма да го слушам ? Според мене е тъпо , когато ти не харесваш да речем стил музика, както е в момента , да се опитваш да налагаш твоето мнение на другите . Както вече казах ние сме същества, които малко или много имат някакво сиво вещество , достатъчно за да си направят избора какво да слушат и как да се обличат . Адски е повърхностно да делиш хората според това.
Не знам , ако искате можете да продължавате този безмислен спор ама ..![]()
Бе виж ся... то хубаво спориш за нещо, ама ти явно показваш едни доста повърхностни познания за обекта на спора - метъла. Едно е да кажеш, че "метъла съм го слушал и знам всичкия", ама като споменеш групи като Evanescence и Linkin Park до тях и става малко смешно, сеш' ли се... и пък да кажеш, че останалите метъл групи били някви крещящи, и не събирали стадиони... еми пак показва само твоята некомпетентност по въпроса (примерно чуй група като Symphony X и тогава поговори). И наистина държавата ни е селска, в отношение, че групи от световно известен ранг, които зад океана събират десетки хиляди, тук не могат да съберат 300 човека, че въобще да се проведе концерта. Мога да ти изброявам имена, ама нещо си мисля, че няма да си ги чувал.Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
Изобщо, не се дразни, че така реагират хората на изказванията ти, ама това твоето е все едно да твърдиш, че разбираш всичко от спортни коли, е, BMW и Mercedes ги разбираш до последния детайл, ама някой като ти каже Lotus или Bugatti , ти да се опулиш тъпо с фразата "тия к'ви са"... разбираш ме, надявам се.
И последно, да спориш и отвръщаш, дори когато не си прав, не е признак за "не-путьо-вност". Признак е за това, че си магаре (на мост)... приказката нали я знаеш![]()
sqka6 sus rozova pandelka 6te e po qkaПървоначално написано от amatorium
(nai gornata snimka)
хахаха, нЕмаПървоначално написано от LastWarrior
а за метъл разбирачите, да си гледат МТВ-то и да не се занимават(знае се кой визирам)
we give it all.
Айде.Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
Група 1: Fear Factory. Зад океана събират колкото си искаш стадиона хора. Свирили са на Ozzfest. Само да спомена, че това е колкото да напълниш цялата морска градина във Варна със хора и те да слушат групата.
В България щяха да идват, но концерта се провали, защото продали под минималната бройка билети (върти ми се 200-300 в главата)
Айде пак.
Група 2: Dream Theater. Зад океана също събират колкото си искаш стадиони. Тук събраха една заличка в София - НДК.
Айде пак.
Група 3: Slayer. Зад океана събират колкото си искаш стадиони, тук напълниха половин стадион тази година и то в Каварна.
Та сега, може ли с ръка на сърцето да кажеш "Аз тези и трите групи съм ги чувал, знам ги и даже мога да ти изброя любимите си албуми от тях"?
Друго имах предвид. Поговорката принципно е, че по-умният отстъпва.Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
btw, само на мен ли ми се струва забавно, че тази разгорещена дискусия се води в подфорум "Секс"?
Чшш, темата си е много хубава, само дето има разни хора да я разводняват и затова върви към затваряне...
А ти, като фен на стойностната музика и не понасящ да му грачат сатанисти с пиърсинги, препоръчвам ти пак да 'оцениш' Symphony X: нито вокалиста им е сатанист, нито има пиърсинг, нито грачи. Всъщност, вокалиста на Linkin Park е този с пиърсингите, той действително грачи и всъщност е наркоман![]()
имаш различна представа за метъл от моята, има много видове метъл дето
не се "грачи"
и така в крайна сметка да спреме с простотиите,всеки си има право да изглежда както иска...
по темата: не, не харесвам!
we give it all.
Хм, LP не мога да ги слушам... Старите песни са им много добри, но откак вкараха онова рапиращо недоразумение...
Ще кажа само едно - we made it...
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
Cradle Of Filth NE sa death metal - predi bqha black metal (qvno ne pravi6 razlika mejdu death i black metal) posle stila im se promeni na extreem gothicПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
kato ne moje6 da opredeli6 stila na dadena grupa po zvu4eneto se raztursi malko v neta a ne govori gluposti !!!
METAL RULZZ THE FUCKED WORLD!!!
mislia 4e tuk se razvihriat strahotni sporove za metala!az mislai purvo da govoria po temata gadjeto mi e lubitel na dead i black metal az na heavy metala!razbira se grupite koito slu6am ne se razprostirat samo v tozi diapazon! ne se obli4am s 4ernite bluzi na lubimi grupi makar 4e imam dosta no metalite opredeleno me kefiat v absolutno vseki smisul!ne mi se 4ete6e celia spor po gore no LP ne moga da go nareka metal makar 4e...kakto i da e!cradle sa death metal do kolkoto i az imam predstava ot tva det slu6am no da ne se pravia na goliamata razbira4ka!
![]()
![]()
![]()
аз пък да ти кажа нещо, първо виж какви хора слушат лп и еванесънс, от 12 до към 16 макс. и как искаш да се пълнят стадиони като в тъпатани държава освен чалгата друга музика не се развива.
за детрок не съм чувал и нз ти от де ги вадиш тея информации.
Май за тебе метъла се свежда до грачещи сатанисти, от горе до долу в обици. (смешен си мойто момче) една група ен се определя от това колко хора събира на концерти и тн, щотото тея групи дето ти ги поддържаш са комерс, правят го за пари а не заради музиката като цяло и хората, и затова не се раздават въобще на сцена.
Пример металика доидоха и си изпяха нещата се едно са в звукозаписно студиио, друг приемр, руската пейган( езическа ) група аркона събраха мн по малко хора, но се раздадоха отвсекъде на сцената.
ето и дру пример меновар дето не си и ги чувал даже .
виж клипа колко ора имат.
http://www.youtube.com/watch?v=zRwG_Noz6Ww
Войни на Тангра
падам си стига под яка да нямаш предвид такава която дига повече от мен от лежанка ....![]()
първо на първо ти друга дума освен орльо знаеш ли бе чифут.
откъде знаеш , че си нямам хал-хабер от живота, момче сиг съм по наясно в живота от тебе, поне знам какво сикам от него и как да го получа, и да не съм като другите ето ги интересуват колко мускули ще имат, кинти какви коли карат и подобни повърхностни неща.
интересувам се от окултини неща, митологии, история, чета фентасита, ницше (ако знаеш кой е той избощо).
затво гледай си живота и недей се мъчи да говориш на ората и да обсняваш неща с които не си запознат. като разпрявяш ,ч е знаеш мн за метъла кажи ми какво свирят manowar, kamelot, led zepelin, iron maiden, mottorhead, групи които не са сатанисти както ти обичаш да казваш и не се дерат, айде успех.
Войни на Тангра
такам, първо дет рок НЕ е равно на дет метъл. разликата от рок до метъл е меко казано голяма, но това явно са незначителни подробности, които, разбира се, ще простим на разбирач като теб. а и като гледам само сайта, от който черпиш информация, просто ти влизам в положението - не си ти виновен за заблудите, в които живееш явно.Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
с този "комплексиран урод" Pagan_man по-добре спри да се заяждаш и дай по-леко с квалификациите, защото всички групи, които ти изброява нямат НИЩО, ама разбираш ли какво значи НИЩО общо с грачещи откачалки и докато не ги преслушаш поне малко нямаш право да твърдиш, че изобщо слушаш и, още по-малко, разбираш от метъл!
хм, та за какво са ти снимки, ако не е тайна? дали е грозен или не, човека е в пъти по-интелигентен от теб, така че при всеки случай ти губиш. и btw, не нещо да те разочаровам, но ти ИМАШ какво да криеш.
метълите били луди и агресивни, а кой говори за профилактичен бой?!? ако не беше ТИ комплексирания тъпак сигурно щеше да намериш и по-добър начин да отговориш, нооо anyway ...
а определението ти за издухан е просто потресаващо. но пък обяснява защо метълите се цепим от обществото съставено от такива като теб. аз лично си искам правото да съм издухана комплексарка, но все пак с някаква обща култура и функциониращ мозък, не очевидно закърнял като твоя!
и понеже се интересуваше - от София съм. проблем?
вие сте повече и затова не може да сте мнозинство?!?Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
![]()
![]()
![]()
аз ли не мога да чета или ти си много ама много по-тъп отколкото ми се струваше първоначално
![]()
![]()
![]()
та ся айде кажи ми ти какво разбираш под жиота, коли, парцалки и кинти ли и тъпи руси кифли.
и що кво ше стане катос е заяждам с некой по форумите, просто се опитвам да обесня на някой че е в грешка и да не спори по тема в която не е запознат. и ето ти снимка доволен.
http://vampirefreaks.com/BloodMaster
Войни на Тангра
Типичния поджанр, който свирят поражда много дискусии и те са приемани и отхвърляни с еднаква сила от различни метъл общества, въпреки че напоследък изглежда са се спрели на симфоничен черен метъл със силно готическо метъл влияние. Звученето им се променя от суров, традиционен черен метъл до по-изчистени и продуктивни симфонични тонове.
Къде видя Death бе ?!
Много ти разбира главата иначе - ходи слушай Хим, LP и Ева ...
Когато групи като Мейдън,Металика,Менуор и прочие са пукали стадиони по шевовете, ти и изброените по-горе групи не сте били планирани ...
А по темата - ходя с металка от година и половина, имаме перфектна връзка и да - привлича ме![]()
налапай , аз и insanity_666 това се оптваме да му го обясним от 3 страници некъде ам той си знае неговото.
Войни на Тангра
Е,айде и аз да не се мина..Според мен най-добре човек може да прецени ако е минал и през двата стила музика.Ония плитки клишета относно метълите за черния грим и тениските са като някой оръфан парцал,и за чалга-феновете се отнася тва.Ако за някои представата за живот са силната музика,жените и т.н.,за нас представата е далеч по-различна. Жалко е,че хората като мен и други съфорумници,които не поставят никое общество под общ знаменател,остават неразбрани.
А по темата: А аз съм метълка,но приятелят ми почва от Кристали,минава през Глория и стига до Металика.Тва мен ич не ме грее.![]()
![]()
![]()
Ако съдбата ти е обърнала гръб...просто я изчакай да се наведе...
мени мъ кефът онеия с късити пули мрежести чурапи до кръстча и саму сутиен. ша къртя путкиПървоначално написано от alenka
![]()
Притежател на едиствения скъсан презарватрон в нашто ма'ла
МОЙ СЕМЕЙСТВО!!!
айде старата песен отначало - разликата между deathrock и дет метъл е огромна и не е се тая! че не разбираш от метъл вече стана ясно на всички и не, определено нищо не доказваш. всичко написано от металяги поне в последните 5-6 страници доказва, че разбираме достатъчно от това, което коментираме, за разлика от теб с твойте напъни да се правиш на умен.Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
я върви да се излагаш в някоя друга тема, че тук стана скучно.