.
Отговор в тема
Страница 13 от 22 ПървиПърви ... 391011121314151617 ... ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 533
    Цитирай Първоначално написано от Revenge
    Az li4no ne se kefq na metala i to nikak.... po prostata pri4ina 4e sam otvraten ot slaboymnite metalcheta v grada mi... leko zatupqva6ti acki rqdko kupe6ti se su6testva koito nosqt drexi ot pred 3 godini i prosto ako nqkade se skusat im lepvat 1 lepenka i sa "y6" kat novi.... a puk jenskite " klosharki " nqma da gi komentiram.....
    Da yto4nq predi da po4nete da me xranite az ne sly6am 4alga nito srubsko nito tem podobni selski iscepki
    Пич, не те кефи стил музика, щото част от представителите му от твоя град не се къпели?!? WTF? То аз все едно да кажа, че на село съм се запознал с една рейвърка, която беше с един тригодишен потник с 1-2 дупчици и освен тва миришеше на тор и й беше сплъстена косата -> и извод: рейва е тъпа музика, Prodigy ги слушат само някви порове...

айде си имаме уважението.
    И айде на бас, че мога ти намеря метълка, дето ще ти изтекат пет кила лиги по нея. Ама нямаш шанс, щото тя с такива "не-селянчета" като тебе няма да излезе никога...

Браво, за пореден път те изкарахме извън кожата ти. А уж не ти пукаше.
    Като дойдеш във Варна ела да те запозная с едни приятели, та да видим на тях кой какво ще им стори. "Нормалните" фьешанчета (предполагам за таквиз говориш) ако посмеят и копче да кажат отиват под ножа (в случая е машинка за бръснене в ръцете на един мой много добър приятел)
    Greets

Chupacabra кърти мивки, фаянс, теракота и т.н.

Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    Цитирай Първоначално написано от insanity_666
    И тези групи които си ги изборил са упадъка на метъла.Виждам че слушаш и дет метъл като с това разговора ни приключва щото повечето хора които слушат подобен стил музика са дълбоко комплексирани и луди.Няма да се учудя ако ме чакаш довечера като се връщам от дискотека (опаа забравих че това е забранено понятие за подобни типове като тебе все пак там не пускат метъл) със сатър в ръка
    (ок, последно, няма повече обещавам)
    колко разбираш ти от метъл, че да говориш за упадък?!? не е тва темата, ама като полезна информация - упадъка на метъла са ХИМ и Евънесънс, да не говорим за ЛП - накратко гнусния комерс, който петни името на стиловете до които се доближава като цяло!
    човека ти беше изброил едни от най-стойностните групи свирили някога. ДА, тежки са - сигурно твърде много за изнежения ти слух и психика, но все пак много много много по-добри и по-метъл от ХИМ примерно + всичко останало, което въртят на равно с Джъстин Тимбърлейк и т.н.
    кажи ми колко хора слушащи дет и блек познаваш лично и отблизо? на базата на какво ги определяш като луди и комплексирани? или просто това е етикет, който получава всеки имал глупостта да не се поклони пред твоя гений?
    и, да, с удоволствие ще те чакам пред дискотеката (да, представи си, знам какво е дискотека и дори съм влизала) със сатър или каквото докопам - все някой трябва да те избави от мъките ти, едва ли ти е лесно да бъдеш толкова тъп!!!
    Слушай бе комплексирана гробарке такава.Имам толкова слушателски опит колкото ти не можеш и да си представиш.Едва ли някога ще слушаш толкова песни колкото аз съм слушал .Това че си комплексирана да слушаш един стил музика мене не ме ебе просто ми е смешно и жалко.Жалко ми е че се правите и на голямата работа подобни момичета а всъщност в себе си знаете че винаги сте отбягвани и пренебрегвани от момчетата за сметка на другите (по-нормални момичета).Ако ти казваш че имам изнежен слух и психика много се лъжеш.Това че слушаш там разни квичащи уроди които нямат нищо общо с музиката не означава че аз като не ги слушам имам изнежена психика а ти обратното.Тези групи изброените сте ги чували само ти и приятелчето ти.Аз слушам и се занимавам активно с музика от 7-8 годишен, както казах съм запален аудиофил и съм слушал много стилове но точно тези групи изброените не съм ги и чувал дори (освен Iron Maiden). И HIM и Еvanescence i Linkin Park са мнооооооого по известни и по добри.Гледай им концертите виж колко хора се събират,гледай клиповете в vbox и youtube виж колко пъти са гледани и харесвани.Просто говориш пълни ама пълни глупости че чак ме хваща яд.Познавам точно двама слушащи дет метъл хора (единия от Ямбол другия от Варна). И двамата са достатъчно луди (режат си ръцете и краката редовно защото гледката на прясна топла кръв ги възбуждала?!?) и са дълбоко комплексирани - не излизат никъде само по вечер и то на някоя забутана миризлива кръчма а който ги види ги плюе и ги гони да ги бие.Аз съм видял 2 и 200 не можеш да ми кажеш кое е вярно и кое не.С удоволствие те чакам пред дискотеката някоя вечер но ме съмнява че ще можеш да ми кажеш нещо в очите (то тука в един тиин форум много лесно да се говори). Какво остава пък да ми направиш нещо...

П.П: И метълите много си позволихте да обиждате и нареждате нормалните хора.Това адски много нерви.Тука в моя град ако някой метъл се направи на отворен в купом го бият всички.Така че си знайте мястото.Пепел при пепелта и прах при прахта...
    да ти кажа, далеч си от истината за повече неща отколкото може да си представиш.
    1. тези групи, за които стана на въпрос ги слушат много хора ... но малко от тях се занимават с форуми като този. те също пълнят зали и стадиони и то не по-малко от всички останали стилове (за съжаление не и в тази селска държавица обаче, това е вярно). и пак не мога да се съглася, че бройката хора на концерт показват дали е или не е добра групата. ако това, което слушаш не се изчерпваше с въртяното по радиото и телевизията, щеше да знаеш, че има много качествени групи (да речем от рода на Евънесънс с подобно звучене, но по-добри и, за съжаление, непопулярни тук)
    2. аз също съм слушала немалко музика и немалко стилове. това че ми харесват 5, и съм достатъчно запозната да коментирам 1 не значи, че това изчерпва всичко, което някога съм слушала.
    3. казва се "меломан", понятието аудиофил го чувам за пръв път, но пък някои села си имат свои диалекти, така че тук няма да споря.
    4. комплексирана съм. ок. щом казваш. как бих могла да оспоря мнение на човек, който никога не ме е виждал дори на снимка?!? от някои момчета като теб може и да съм отбягвана, нз, за щастие никога не съм проявявала интерес към такива. достатъчно внимание получавам от тези, които ме интересуват.
    5. щом познаваш точно 2ма човека от един тип не говори за всички. аз пък познавам 20 фьешънки и те са още по-комплексирани, злобни и (странно на каква основа) надути курви. има ли смисъл да продължаваме да си разменяме клишета базирани на никакви наблюдения?!?
    и последно - нз как е в твойто село, но тук бой ядът отраканите боклуци като теб, които не знаят кога да млъкнат. това, че там сте мнозинство и минава номера не значи, че светът е ваш. най-добре е и ти да си научиш мястото и да не се буташ къде не ти е работата, защото се излагаш, пък и както вече казах, някъде в цивилизацията може ти да си изядеш боя.
    ... so much to live for, so much to die for ...

Град
    ~~Where u want me to be ~~
    Добре ве за какво става цялото това нещо тука ?!
    Живеем в свободна държава , всеки може да слуша, да прави и да изглежда както си иска ! Аз ако искам ще си боядисам косата розово-червениково-зеленикава и никой НИЩО не може да ми каже за това, защото това си е МОЯ живот, МОЯТА коса и МОЯТ избор Ок , на някой това може да не му хареса, но какъв е смисъла да си изказва мнението като така или иначе няма да го слушам ? Според мене е тъпо , когато ти не харесваш да речем стил музика, както е в момента , да се опитваш да налагаш твоето мнение на другите . Както вече казах ние сме същества, които малко или много имат някакво сиво вещество , достатъчно за да си направят избора какво да слушат и как да се обличат . Адски е повърхностно да делиш хората според това.
    Не знам , ако искате можете да продължавате този безмислен спор ама ..

Права си колежке.Бих си замълчал ако това създание не ме беше обидило.Просто не съм някой путьо и винаги отвръщам на удара дори и да не съм прав (в този случай съм).Не искам да се продължава този спор затова моля модератор да изтрие целия този спам който го направихме и да заключи темата (ако мисли че е нужно де)
    Бе виж ся... то хубаво спориш за нещо, ама ти явно показваш едни доста повърхностни познания за обекта на спора - метъла. Едно е да кажеш, че "метъла съм го слушал и знам всичкия", ама като споменеш групи като Evanescence и Linkin Park до тях и става малко смешно, сеш' ли се... и пък да кажеш, че останалите метъл групи били някви крещящи, и не събирали стадиони... еми пак показва само твоята некомпетентност по въпроса (примерно чуй група като Symphony X и тогава поговори). И наистина държавата ни е селска, в отношение, че групи от световно известен ранг, които зад океана събират десетки хиляди, тук не могат да съберат 300 човека, че въобще да се проведе концерта. Мога да ти изброявам имена, ама нещо си мисля, че няма да си ги чувал.

Изобщо, не се дразни, че така реагират хората на изказванията ти, ама това твоето е все едно да твърдиш, че разбираш всичко от спортни коли, е, BMW и Mercedes ги разбираш до последния детайл, ама някой като ти каже Lotus или Bugatti , ти да се опулиш тъпо с фразата "тия к'ви са"... разбираш ме, надявам се.

И последно, да спориш и отвръщаш, дори когато не си прав, не е признак за "не-путьо-вност". Признак е за това, че си магаре (на мост)... приказката нали я знаеш

Град
    Sofia-Ov4a kupel
    Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Klishetata sushtestvuvat na bazata na istinata. Za jalost mnogo hora se samoopedelqt ot muzikata, drehite i imitaciqta na ostanalite. Nima tova vi haresva?

Ne e li po-dobre tova :

sqka6 sus rozova pandelka 6te e po qka (nai gornata snimka)

Цитирай Първоначално написано от LastWarrior
    Откога си търся някоя арна кораджийка Ако има някоя из форума да пише
    хахаха, нЕма

а за метъл разбирачите, да си гледат МТВ-то и да не се занимават(знае се кой визирам)
    we give it all.

Айде казвай групи - щом не съм ги чувал са светновно неизвестни и само в сънищата ти ще съберат 1 стадион хора.
    Айде.
    Група 1: Fear Factory. Зад океана събират колкото си искаш стадиона хора. Свирили са на Ozzfest. Само да спомена, че това е колкото да напълниш цялата морска градина във Варна със хора и те да слушат групата.
    В България щяха да идват, но концерта се провали, защото продали под минималната бройка билети (върти ми се 200-300 в главата)

Айде пак.
    Група 2: Dream Theater. Зад океана също събират колкото си искаш стадиони. Тук събраха една заличка в София - НДК.

Айде пак.
    Група 3: Slayer. Зад океана събират колкото си искаш стадиони, тук напълниха половин стадион тази година и то в Каварна.

Та сега, може ли с ръка на сърцето да кажеш "Аз тези и трите групи съм ги чувал, знам ги и даже мога да ти изброя любимите си албуми от тях"?

Ако имаш предвид това че съм инат - да такъв съм,какво да се прави характер...
    Друго имах предвид. Поговорката принципно е, че по-умният отстъпва.

btw, само на мен ли ми се струва забавно, че тази разгорещена дискусия се води в подфорум "Секс"?

Чшш, темата си е много хубава, само дето има разни хора да я разводняват и затова върви към затваряне...

А ти, като фен на стойностната музика и не понасящ да му грачат сатанисти с пиърсинги, препоръчвам ти пак да 'оцениш' Symphony X: нито вокалиста им е сатанист, нито има пиърсинг, нито грачи. Всъщност, вокалиста на Linkin Park е този с пиърсингите, той действително грачи и всъщност е наркоман

имаш различна представа за метъл от моята, има много видове метъл дето
    не се "грачи"

и така в крайна сметка да спреме с простотиите,всеки си има право да изглежда както иска...

по темата: не, не харесвам!
    we give it all.

Хм, LP не мога да ги слушам... Старите песни са им много добри, но откак вкараха онова рапиращо недоразумение...

Ще кажа само едно - we made it...
    Greets

Chupacabra кърти мивки, фаянс, теракота и т.н.

Цитирай Първоначално написано от Pagan_man
    земи ти прочети малко да видиш cradle of filth дет ли са.
    по тая логика manowar са готик нали
    Дани Филт (вокалиста и основател на Cradle of Filth) нееднократно е заявявал на интервюта че дет метъла е в кръвта му! Това тяхното за мен си е дет метъл!
    Хайде гледай това (ама цялото!) и пак си помисли:

http://www.vbox7.com/play:652ca821
    Cradle Of Filth NE sa death metal - predi bqha black metal (qvno ne pravi6 razlika mejdu death i black metal) posle stila im se promeni na extreem gothic
    kato ne moje6 da opredeli6 stila na dadena grupa po zvu4eneto se raztursi malko v neta a ne govori gluposti !!!
    METAL RULZZ THE FUCKED WORLD!!!

mislia 4e tuk se razvihriat strahotni sporove za metala! az mislai purvo da govoria po temata gadjeto mi e lubitel na dead i black metal az na heavy metala!razbira se grupite koito slu6am ne se razprostirat samo v tozi diapazon! ne se obli4am s 4ernite bluzi na lubimi grupi makar 4e imam dosta no metalite opredeleno me kefiat v absolutno vseki smisul!ne mi se 4ete6e celia spor po gore no LP ne moga da go nareka metal makar 4e...kakto i da e!cradle sa death metal do kolkoto i az imam predstava ot tva det slu6am no da ne se pravia na goliamata razbira4ka!

аз пък да ти кажа нещо, първо виж какви хора слушат лп и еванесънс, от 12 до към 16 макс. и как искаш да се пълнят стадиони като в тъпатани държава освен чалгата друга музика не се развива.
    за детрок не съм чувал и нз ти от де ги вадиш тея информации.
    Май за тебе метъла се свежда до грачещи сатанисти, от горе до долу в обици. (смешен си мойто момче) една група ен се определя от това колко хора събира на концерти и тн, щотото тея групи дето ти ги поддържаш са комерс, правят го за пари а не заради музиката като цяло и хората, и затова не се раздават въобще на сцена.
    Пример металика доидоха и си изпяха нещата се едно са в звукозаписно студиио, друг приемр, руската пейган( езическа ) група аркона събраха мн по малко хора, но се раздадоха отвсекъде на сцената.
    ето и дру пример меновар дето не си и ги чувал даже .
    виж клипа колко ора имат.
    http://www.youtube.com/watch?v=zRwG_Noz6Ww
    Войни на Тангра

Град
    София
    падам си стига под яка да нямаш предвид такава която дига повече от мен от лежанка ....

първо на първо ти друга дума освен орльо знаеш ли бе чифут.
    откъде знаеш , че си нямам хал-хабер от живота, момче сиг съм по наясно в живота от тебе, поне знам какво сикам от него и как да го получа, и да не съм като другите ето ги интересуват колко мускули ще имат, кинти какви коли карат и подобни повърхностни неща.
    интересувам се от окултини неща, митологии, история, чета фентасита, ницше (ако знаеш кой е той избощо).
    затво гледай си живота и недей се мъчи да говориш на ората и да обсняваш неща с които не си запознат. като разпрявяш ,ч е знаеш мн за метъла кажи ми какво свирят manowar, kamelot, led zepelin, iron maiden, mottorhead, групи които не са сатанисти както ти обичаш да казваш и не се дерат, айде успех.
    Войни на Тангра

Цитирай Първоначално написано от Pagan_man
    аз пък да ти кажа нещо, първо виж какви хора слушат лп и еванесънс, от 12 до към 16 макс. и как искаш да се пълнят стадиони като в тъпатани държава освен чалгата друга музика не се развива.
    за детрок не съм чувал и нз ти от де ги вадиш тея информации.
    Май за тебе метъла се свежда до грачещи сатанисти, от горе до долу в обици. (смешен си мойто момче) една група ен се определя от това колко хора събира на концерти и тн, щотото тея групи дето ти ги поддържаш са комерс, правят го за пари а не заради музиката като цяло и хората, и затова не се раздават въобще на сцена.
    Пример металика доидоха и си изпяха нещата се едно са в звукозаписно студиио, друг приемр, руската пейган( езическа ) група аркона събраха мн по малко хора, но се раздадоха отвсекъде на сцената.
    ето и дру пример меновар дето не си и ги чувал даже .
    виж клипа колко ора имат.
    http://www.youtube.com/watch?v=zRwG_Noz6Ww
    Започва филма "Пълни Глупости" 2-ра част
    Първо орляк такъв не си позволявай да ме обиждаш че да не ми влезеш в черния списък! Държавата нe ти е виновна че си комплексиран урод и слушаш само разни грачещи откачалки! Това което слушаш не е метъл защото метъла е вид музика а това не е! Дет рок = дет метъл то близко до акъла беее така го дават в този сайт, на чети орльо:

http://music.pop.bg/biography4089.html

Смешен си ти.Защо не покажеш една твоя снимка? Предполагам че си някакъв сополив металяга с дълга коса (като женичка) и с обезобразено от пиърсинги лице.Както виждаш аз няма какво да крия
    На такива като тебе един профилактичен бой всеки ден добре ще им се отрази.Тука във форума много ти знае устата но съм сигурен че на живо не би ми казъл и думичка просто защото знаеш какво ще последва нали? Та просто спри с този метъл ти казах писна ми едно и също да повтарям.Като се мислиш за прав ходи да ореш или да копаш на село и не ме занимавай! Комерс или не - важното е че ми харесват песните ми и не ебе въобще за какво свирят (във всеки случай не си прав че го правели само за пари). Просто ти си един доста заблуден комплексиран човек (пардон не си човек ти си некво уродче като Дани) който си няма хал-хабер от нищо в живота.На тебе ти е писано да бъдеш мачкан (не само по форумите). Затова замълчи....
    такам, първо дет рок НЕ е равно на дет метъл. разликата от рок до метъл е меко казано голяма, но това явно са незначителни подробности, които, разбира се, ще простим на разбирач като теб. а и като гледам само сайта, от който черпиш информация, просто ти влизам в положението - не си ти виновен за заблудите, в които живееш явно.
    с този "комплексиран урод" Pagan_man по-добре спри да се заяждаш и дай по-леко с квалификациите, защото всички групи, които ти изброява нямат НИЩО, ама разбираш ли какво значи НИЩО общо с грачещи откачалки и докато не ги преслушаш поне малко нямаш право да твърдиш, че изобщо слушаш и, още по-малко, разбираш от метъл!
    хм, та за какво са ти снимки, ако не е тайна? дали е грозен или не, човека е в пъти по-интелигентен от теб, така че при всеки случай ти губиш. и btw, не нещо да те разочаровам, но ти ИМАШ какво да криеш.
    метълите били луди и агресивни, а кой говори за профилактичен бой?!? ако не беше ТИ комплексирания тъпак сигурно щеше да намериш и по-добър начин да отговориш, нооо anyway ...
    а определението ти за издухан е просто потресаващо. но пък обяснява защо метълите се цепим от обществото съставено от такива като теб. аз лично си искам правото да съм издухана комплексарка, но все пак с някаква обща култура и функциониращ мозък, не очевидно закърнял като твоя!

и понеже се интересуваше - от София съм. проблем?

Бих казъл че метълите сте мнозинство нормалните хора не може да сме мнозинство просто защото сме много повече от вас.
    вие сте повече и затова не може да сте мнозинство?!? аз ли не мога да чета или ти си много ама много по-тъп отколкото ми се струваше първоначално

та ся айде кажи ми ти какво разбираш под жиота, коли, парцалки и кинти ли и тъпи руси кифли.
    и що кво ше стане катос е заяждам с некой по форумите, просто се опитвам да обесня на някой че е в грешка и да не спори по тема в която не е запознат. и ето ти снимка доволен.
    http://vampirefreaks.com/BloodMaster
    Войни на Тангра

Типичния поджанр, който свирят поражда много дискусии и те са приемани и отхвърляни с еднаква сила от различни метъл общества, въпреки че напоследък изглежда са се спрели на симфоничен черен метъл със силно готическо метъл влияние. Звученето им се променя от суров, традиционен черен метъл до по-изчистени и продуктивни симфонични тонове.

Къде видя Death бе ?!
    Много ти разбира главата иначе - ходи слушай Хим, LP и Ева ...
    Когато групи като Мейдън,Металика,Менуор и прочие са пукали стадиони по шевовете, ти и изброените по-горе групи не сте били планирани ...

А по темата - ходя с металка от година и половина, имаме перфектна връзка и да - привлича ме

налапай , аз и insanity_666 това се оптваме да му го обясним от 3 страници некъде ам той си знае неговото.
    Войни на Тангра

Град
    не е установено още :]]
    Е,айде и аз да не се мина..Според мен най-добре човек може да прецени ако е минал и през двата стила музика.Ония плитки клишета относно метълите за черния грим и тениските са като някой оръфан парцал,и за чалга-феновете се отнася тва.Ако за някои представата за живот са силната музика,жените и т.н.,за нас представата е далеч по-различна. Жалко е,че хората като мен и други съфорумници,които не поставят никое общество под общ знаменател,остават неразбрани.
    А по темата: А аз съм метълка,но приятелят ми почва от Кристали,минава през Глория и стига до Металика.Тва мен ич не ме грее.
    Ако съдбата ти е обърнала гръб...просто я изчакай да се наведе...

Re: възбуждат ли ви яки металистки ;)

Цитирай Първоначално написано от alenka
    е кажете? кефят ли ви метълки и бихте ли тръгнали с момиче, което слуша различна музика от вашата? Все пак сякви ги има
    мени мъ кефът онеия с късити пули мрежести чурапи до кръстча и саму сутиен. ша къртя путки
    Притежател на едиствения скъсан презарватрон в нашто ма'ла

МОЙ СЕМЕЙСТВО!!!

Май ти ще го налапаш целия не аз (ебати ника ). От моя източник на информация CОF съчетават няколко стила метъл единия от които е дет метъл (deathrock то се тая!) Цитирам:
    "Стилът на грубата е обект на дебати още от създаването им. Някои го определят като мелодичен черен метъл, други като extreme gothic metal, защото съчетава елементи от готически метъл, готически рок и deathrock"
    Пък и нали ти казах че слушам Металика (вероятно повече от тебе) кво ги слагаш
    Казах че не претендирам да разбирам много от метъл но във всеки случай доказвам че и вие металяги такива си имате много малко хабер от подобна музика...
    айде старата песен отначало - разликата между deathrock и дет метъл е огромна и не е се тая! че не разбираш от метъл вече стана ясно на всички и не, определено нищо не доказваш. всичко написано от металяги поне в последните 5-6 страници доказва, че разбираме достатъчно от това, което коментираме, за разлика от теб с твойте напъни да се правиш на умен.
    я върви да се излагаш в някоя друга тема, че тук стана скучно.

ся последно ти верваш ли си или не.
    Войни на Тангра

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си