- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- възбуждат ли ви яки металистки ;)
Позитивни мисли от рода "Ох, тая ще я скъсам ако ми падне" ?
Не мисля че на момиче с малко мозък му харесва всеки срещнат да точи лиги по нея или при разговор погледа да му е забит 20 градуса под нивото на очите й?
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
Чалгарите, емотата и фьешаните са гнусни. И? Върви се гръмни някъде.Първоначално написано от Lil' Dizz
Greets
Добре - каквото и да си тиПървоначално написано от Lil' Dizz
Приличаш на хейтър/ка, ама по-скоро си просто глупава, заблудена душа.
Greets
Което само доказва че и сред нормалните хора се крият всякакви.
Т.е ако ще стериотипизираме - то ти трябва да си някое рапе? Познах ли?
Greets
абе лил гъз ли си , я траймалко селяк.
що ти си скейтър, и живееш у гетото нали.![]()
Войни на Тангра
във вас живея за да чукам всеки ден майка ти!гъз ще викаш на сестра ти, че и без тва на нищо не прилича
![]()
самод ето немам сестра ама тва е друга тема.
та като не те кефят металки, напиши го веднуж ис тига си ръсил на ляво и на дясно простотии, рапе смешно.
оди си карай дъската некъде , пуши коза и не се обаждай мн мн.
Войни на Тангра
ще ходя ама ти по-добре "оди" на даскало, че малко трудно ти се разбира езикът на писане..
Тук мога да поспоря, доста добре оценявам женската красота и сексапил когато го видяПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
По горното ти мнение също мога доста да споря. Метълка съм но никога не съм се заяждала със гореизброените(чалгари, фешъни, рапари и т.н.) Даже е имало случаи когато те се заяждат с мен. Още повече, че не е никак правилно(а и не показва висок интелект) да поставяш група хора, обединявани от стил музика или начин на обличане(на пример) под общ знаменател, и да им преписваш едни и същи качества и манталитет. Дори би било глупаво. Със същата тежест, аз мога да кажа, че прекомерното слушане на чалга и друсане на телеса може да доведе до затъпяване![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Относно оценяване на женската красота ще замълча, но далеч не си прав.Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
И не-не можеш да ги поставяш под общ знаменател, разбери, че е дебилско и ограничено и говори лошо за теб. Препоръчвам ти да не се изказваш така крайно. И явно просто не познаваш метъли, за да говориш така. Аз въобще не се цепя то колектив или нещо от сорта(въпреки, че аз повече клоня към готизъм от колко към метъл но това не е важно) Виж, ако говориш за сатанисти или дяволопоклонници това е друг въпрос. В класа ми има поне 4 метъла, и всичките са супер печени хора, и страхотни приятели. Просто си в ужасна грешка, която аз нма да се опитвам да поправя, просто защото не ме интересува мнението ти по тази тема. Ще ме заинтригува мнение на човек който е компетентен по дадения въпрос, по други теми може да си много вещ и да съм много съгласна с теб, но по тази си пълна трагедия и невежа.
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
Абре, Ненормалник... Ти имаш умствен потенциал. Защо обаче се държиш като кон с капаци? Как не можеш да видиш колко ГРЕШНО е всичко, което олицетворява този колектив?! И че може би нормалните сме ние, дето наблюдаваме и оценяваме, а хората ни се смеят.
Толкова ли е далеч от ума ви, хора, тази идея? За кое е правилно и кое - грешно??
Greets
Ще го приема акто комплимен и ще прекратя спора, но искам само да ти кажа, че стила музика не те определ като човек, вярно, показва предпочитания но не те прави личност.Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
П.П.: Ако метъли наричате хора слушащи по-твърда музика-такава съм, но ако за вас "метъл" означава одърпан, и зле миришещ индивид, далеч съм от метъла. Абе май съм готичка слушаща метъл. Ох работата е там, че и аз не знам каква съм! Подволите!
не бих казал,че ме възбуждатнякой са по скоро отвратителни
![]()
Първоначално написано от swift321
Абе има доста, коита са си много готини момичетата, просто не ги виждате.
VODAFONEMcLaren Mercedes
Метъл съм!
К'во лошо има в черното?!Много е секси даже!
![]()
Fuck Anorexia. You're still UGLY on the inside!
KoRn - Twisted Transistor
Доста интересни нещица видях по - горе виж ся аз на 21 М , кефят ме много да умирам си да срещна такова момиче защото : 1-во ще е с реална представа за живота , 2-ро себеподобните накъртват яко в смисъл йерархията при нас "металите" е мн по различна от колкото при всички останали видове/стилове музика , който каже че музиката не влиае на настроението или на начина на мислене на дадения човек просто да хване "най - тъпия кухненски нож у тях и да се избави от безсмисления си живот "
Можем да обсъдим и темата , понеже колегата/ката по горе поздрави с някава чалга , ще кажа следното : "май не се развиваш правилно" , сега ще кажа защо и за жалост не си само ти ! ! !
1-во *чалгата* не е толкова АВТОРСКА музика било на текстове или изцяло като музика (макар за мен да не е Музика : един постоянно повтарящ се разкривен на пулта МОТИВ) , почти няма БГ чалга песен която да не наподобява или да не е 1 към 1 с някоя турска,гръцка,македонска или сръбска певица или певец . В България всичко е взаимствано от тук от там , ако става дума за чалга !
2-ро Във чалгата какви са текстовете , никакъв реален било житейски смисъл или някакав ДруГ , просто няма смисъл нз как ти е кеф да праиш разни нещица докато слушаш нещо от сорта на : "обичай ме искам твойте раце" , това реално ако е послание си е за ЕБАТИ комплексарите , само давам пример нищо лично към никой нямам всеки си избира с какво да се занимава или как да живее.
3-то Самите ТЕКСТОВЕ на чалгата се пее за СЕКС, ИЗНЕВЯРА,
"уш любов(с намерение за секс) " , ОМраза и проституция !!! ТЕЗИ ТЕКСТОВЕ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ГИ СЛУШАТ малки момиченца на по 12-16г. , даже и по малки каде отивате с тая чалга ?!?! Лично мое мнение е че *чалгата* разваля/унищожава ценностната култура и младите малки мозачета на България защото наистина реално в бг се слуша най - много *чалга* което не говори добре , време е да започнете да се замисляте правилно ли постъпвате със себе си до някаде музиката определя ЧАСТ от характера на човека ?>?!!?
4-то ПИСНАЛО МИ Е да гледам момиченца на по 12-14 макс които си вартят задника всеедно си някаде нз може би в "TEEN-STRIP CLUB" или пуснали си няква чалгичка пак в тая възратова граница и смучат пищовче водка-ябалка ?!?!? : и едната казва на другата "той ме заряза точно както се пее в на еди-си-кой-си "певец/ца" и налива в гърлото щото примерно в песента се доизпява "ще се напия , ще те забравя , и т.н. ?!??! ТОВА ЛИ Е МУЗИКАТА НА МЛАДИТЕ ХОРА В БЪЛГАРИЯ СПОРЕД МЕН НЕ Е ! ! !
5-то Нищо лично към никоя/й *чалга* певица/ец явно с това си изкарват хляба ама поне нещата да бяха малко по дискретни и цензурирани а те по клипове , по сцени ДетО се вика всичко е МЕДИА а те едната без сутиен , другата по прашки варти са всеедно е излязла от някой секс бар , силикони разни (въпрос на личен вкус а може и за печалба) , и ... о щях да забравя ГРИМ/трагедия така напудрени и наконтени че ако я видиш на пътя ще си кажеш : "О.о?! - О бабо здравей на каде си тръгнала , и тя о не аз не съм баба ти аз съм еди-си-коя-си" . Чиста проба позиране това го слушат малки деца и обръщат голямо внимание на текстовете сами си вадете изводите !!!
Какво по лесно е да свалиш момиче или момче от "тази раса" ли защо , защото до толкова са вглъбени/заблудени от това което слушат че лесно могат да се ИЗЧУК*Т ли , На мен това не ми ХАРЕСВА !!!!
Относно *метала* за съжаление ще бъда кратък :
1-во да отгороря на въпроса : Да кефят ме много металки , Метали стил на обличане , ГРИМ , защото пове4ето нямат грим и са реално това което виждаш а не да скрият нещо с малко пудра , нашето общество е доста сплотено и разбрано![]()
2-ро *метъл* музиката защото това вече по всички критерии и изисквания е музика , защото се свири с истински инструменти , реално някой мисли текстове в които реално се пее и за хубавото и залошото и т.н. и не е крадено от тоя или оня и е АВТОРКСА музика и текстове и групите си ги пишат сами е да дойде една чалгийка и да напише музиката на някоя песен на OLD SCHOOL (Nightwish примерно) дето клавишния им пише всичко той е гения .
3-то Мразя/ненавиждам/неодобрявам/непонасям : "уш метали"
Това ще рече следното : Един МЕтал се напива скача на масата и почва да щрака с пръсти или да вика дай дай , оп оп :@ . Това за МЕН СА СИ ЧИСТИ ПОЗЙОРИ !!!!! Също не ми харесва позирането на някои певици като се опитват понеже са из4ерпани да правят нещо м/у чалга и рок или метал Лично аз се дразня доста и не съм комплексар ами просто едното няма нищо общо с другото а тия неща трябва да се имат в предвид !!!
4-то ако ще е грим да е "черен" по принцип обичам без грим. Наистина предпочитам да ми се вясне някоя с бяло черен грим от колкото да видя някой(я) НАПУДРЕН(а-като) КЛОУН ПО УЛИЦАТА .
И като за край с Металка можеш да правиш , макар то не просто се прави неможеш да го изразиш това чуство реално с думи , защото не просто се прави ЛЮБОВ , можеш да правиш СЕКС , ако искаш дори 3-ка . Бих правил секс и всичко бих правил с Металка аз лично преди казармата имах 51 см дълга коса ама кво да се прави ся е по къса но това не означава че съм жена нали, всеедно да видя някой изрусен и да му кажа ГЕЙ/ПЕДЕРАС/ПЕДАЛ и т.н. А относно SlipKnoT ili KoRn или какъвто и да е бил метал то не е един стил по дяволите , но SlipKnoT са ми любима група а музиката е мн истнска дори по някога ме трогва понякога от радост , понякога от тъга , даже понякога ме възбужда в дадена област (сега някой си помисли ,тоя се надървя като слуша метал
) който ме разбере какво казвам значи е добре
![]()
Имам даже маска на Joey по дяволите ЯД ме е че няма повечко магазини "из" градовете и по принцип в България т.нар. METAL SHOP-ове все тря ходиш някаде на мйната му да си купиш нещо . Относно ОБЕЦИТЕ на която и да е част от тялото не си слагат ОБЕЦИ само металите , бих казал че ТОВА НЕ ЗАВИСИ ОТ МУЗИКАТА КОЯТО СЛУШАШ А Е ВЪПРОС НА ЛИЧЕН ИЗБОР/ВКУС от всички стилове/видове музика хората си слагат ОБЕЦИ .
Еми това е дано да не съм обидил някой/я с лично моето мнение , но в ЖИвоТА е по -хубаво да кажеш истината и да ти олекне от колкото да търсиш някой друг да е виновен за твойте грешки и да се комплексираш и затваряш в себе сиБлагодаря на всички които обърнаха внимание на поста ми било то чалга/ри/ки, метали/ки и всички останали стилове хаус , поп , денс , техно или електронна музика (има разл. м/у електр. музика и техно) Приятен ден на всички днес и когато четете форума , Довиждане
![]()
имаш право донякъдеПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
Абе всяка едно от групичките /фешъни..чалгари..метали..емо та/ са с изкривено съзнание по свое му и не искат да се опитат поне да разберат,че на света има и друга мода/музика освен тяхната
. Ето по това си приличат
Smile!?
Яцек не казвам,че всичките са гадни,а просто,че има такиваПървоначално написано от anonimen88
![]()
Една дума - браво. And the rest is silence.Първоначално написано от london
Greets