.
Отговор в тема
Страница 2 от 22 ПървиПърви 12345612 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 533
    Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от HeartBreakKid
    baby_bitch

сори за въпроса, имаш ли приятел?
    Да и приятеля ми няма предпочитания към музиката,но също като мен се дразни когато хората поставят метъл обществото под един знаменател .

Супер фен Аватара на fake
    а всъщност от метълка до метълка има разлика.
    както има разлика от естетически красивото, било то и черно облекло, добре сложеният грим(защото както има чалгарки, които се гримират ужасно, така има и метълки, и хаусърки, и там още някви) до грозното
    ако едно момиче е хубаво и знае как да нарпави така, че да покаже красотата си, повярвайте, ще я видите и под черните дрехи и веригите
    Boots and braces don't make racists!

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Цитирай Първоначално написано от mishaaaaa
    Лелееееееее ... точно пък метълките носят черен грим и ги загрозява наистина много, вместо лицето на едно момиче да бъде нежно, с някакъв гланц или дори без нищо (но да е поддържано) ще изглежда 100 пъти по добре от колкото с 2 тона черен молив или сенки ...
    Нещо против момичетата, които слушат чалга ли имате?!
    Май вие сте ограничените хора, щом ние "чалгарките" сме плоски, недоразвити фешънки.
    Между другото аз не съм чула някого да казва точно тук , в тази тема, че харесва големите гърди .....
    има супер много други момичета, които не са метълки и пак слагат черен грим, а и ако е сложен качествено, седи супер

baby_bitch

В такъв случай ти пожелавам много сбъднати мечти с приятеля ти
    There Is Only One..

За това сте прави, че ПОНЯКОГА (зависи как е сложен) ченият грим стои добре.
    Просто съм привърженичка на естественото и избягвам тъмния и неестествен грим.
    По - принцип си слагам само спирала и гланц, понякога дори лек руж и сенки, но това е рядкост.
    Все пак съм на 16 години, нема да тръгна като 30 годишна жена.
    А пък това, че слушам чалга нищо не значи.
    И по - комерсиалният хаус ми харесва, който е с вокал, това не ме прави наркоманка или друсалка някаква.
    Приятелят ми е луд на тема хаус, но не се друса.
    А сега кой кого слага под общ знаменател ....
    Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones

kajete mi 4e e grozna

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

mishaaaaa
    Повече от фен
    Повече от фен

МнениеПуснато на: Чет Юли 17, 2008 6:18 pm Заглавие: Отговорете с цитат
    Лелееееееее ... точно пък метълките носят черен грим и ги загрозява наистина много, вместо лицето на едно момиче да бъде нежно, с някакъв гланц или дори без нищо (но да е поддържано) ще изглежда 100 пъти по добре от колкото с 2 тона черен молив или сенки ...
    Нещо против момичетата, които слушат чалга ли имате?!
    Май вие сте ограничените хора, щом ние "чалгарките" сме плоски, недоразвити фешънки.
    Между другото аз не съм чула някого да казва точно тук , в тази тема, че харесва големите гърди .....

--------------------------------------------------------------------------------------

Da , az imam mnogo golqmo ne6to protiv 4algarkite i to mnogo. Samo si wij pika i mi kaji v kakva vrazka si go slojila ako izob6to si ima6 haber kvo e tva.... posle samo da oto4nq 4e temata mi e dali metalkite se hareswat i wazbujda6to li izglejdat za nqkoi, a ne na saveti za krasota puk i nikoi ne e pital kakyv grim polzwa6 Spored tebe 4erniq grim zagrozqwa spored drugi - ne , a spored mene ogolenite do neuznawaemost g1rdi, frapantno k1si poli i ciganski zlatni ili kvit iska6 senki, taq ciganska i dolnoprobna muzika grozi mnogo powe4e i edin tak1w 4owek se poznawa ot dale4

Град
    София
    baby_bitch

В такъв случай ти пожелавам много сбъднати мечти с приятеля ти
    Благодаря и на теб подобно.

justme__ е кажи как може някой да каже на Симоне Симонс,че грозна,няма начин .

Ще ти отговоря честно - не незнам какво значи това на снимката, която съм си сложила.Е и?! Харесва ми.
    Изразявам си мнението и ако обичаш не ми се меси.
    Недей да слагаш всички под общ знаменател, сега кой е ограниченият?!
    Никого не съм искала и не съм се опитвала да обидя, но щом ти можеш да ми говориш по такъв начин, за какво , по дяволите, си мълча и съм културна, заради някакви като теб, които само се опитват да тъпчат и да мачкат ли?
    И какво - дразниш се от хубави гърди и дупета ли?
    Какво като някои се разголват, нали не са откраднали нищо?!
    И аз не ходя разголено, но всеки си има вкус и предпочитания, никога не съм си налагала мнението.
    Оф какво споря с теб, та ти не се опитваш дори да разбереш намека ми ...
    Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!

Цитирай Първоначално написано от black_wish
    Цитирай Първоначално написано от Xtuning
    Kубинки 3-4 номера по големи , черни тесни дънки , обици на пъпа , ухото , сосът , циците и нз каде още , чисто черна коса и грим стил "мъртвец" --- тфа не е за мен
    ЪЪЪЪ WTF??? това НЕ е описание на метълка повярвай ми ... виждала съм супер много такива момичета, аз самата съм метълка, познавам не малко "себеподобни" ... горното описание не мяза на нищо освен на един криворазбран стереотип на блекметъл певец ...
    1во не всички носят кубинки и 2ро кубинки с 3-4 номера по големи по смъртно неможе да се носят, това са си ботуши мамка му !!!
    Не всички, даже доста малко имат обици на пъпа ... а не само метълките имат и на ухото ... Това за сосът не го разбрах, едва ли са поляти с кетчуп ... А да не би някоя плоска недоразвита фешънка и чалгарка да е с по-големи цици ... и прословутия грим "стил мъртвец" ... Омг, какво против черния грим имаш неразбрах ... честно да ти каажа в цялото шляене в софия не съм видяла нито една метълка с бяло лице и черен грим ... айде сега, какво съм тръгнала да обяснявам на някой който го интересува само циците да са като добре надут балон ... имаш грешна представа за нас, много грешна ...
    Макар, че вече не се обличам с тениските на групи много се радвам на някоя девойка с такава тениска ... просто изпълва ми душата

Чакай , чакай , чакай !!!
    Никаде не съм казал ,че мразя и че не харесвам метъла - просто не бих тръгнал с момиче метълка ( макар ,че никой незнае какво му е писано ). А това описание го дадох просто защотото съм ги виждал - жярно това което опосах са единични случеи и как им викаха там хард метъли или ддз ... написах го само за да подсиля ефекта не с цел да засегна някои

П.П. - НАИСТИНА ОБИЧАМ ЦИЦИТЕ ДА СА НАПОМПАНИ КАТО БАЛОНИ
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от mishaaaaa
    Ще ти отговоря честно - не незнам какво значи това на снимката, която съм си сложила.Е и?! Харесва ми.
    Изразявам си мнението и ако обичаш не ми се меси.
    Недей да слагаш всички под общ знаменател, сега кой е ограниченият?!
    Никого не съм искала и не съм се опитвала да обидя, но щом ти можеш да ми говориш по такъв начин, за какво , по дяволите, си мълча и съм културна, заради някакви като теб, които само се опитват да тъпчат и да мачкат ли?
    И какво - дразниш се от хубави гърди и дупета ли?
    Какво като някои се разголват, нали не са откраднали нищо?!
    И аз не ходя разголено, но всеки си има вкус и предпочитания, никога не съм си налагала мнението.
    Оф какво споря с теб, та ти не се опитваш дори да разбереш намека ми ...
    Този път бих се съгласила с твоето мнение защото уважавам хората които не си налагат мнението на другите.Наистина не е правилно да слагаме всички под един знаменател,защото аз лично имам близки които слушат чалга.

А колкото до аватара мисля,че значи "peace" но не съм сигурна.

Цитирай Първоначално написано от baby_bitch
    Поздрав за всички метълки с: Тони Стораро - Не заслужавам
    Мерси

Поздрав за всички чалгари с Металика-Nothing Else Matters
    С тая песен ги заби ... Поне като твърдите,че слушате нещо не казвайте най-комерсиаланите им песни плз :С

И все пак да кажа нещо по темата.Принципно до сега сериозните ми гаджета са слушали метал,но не се обличат като такива,смисал нормално облекло.И да ви кажа,че ако човека е свестен,последното нещо,което трябва да ви инт е музиката,която слуша.Но все пак курвите и малоумните при чалгарите are DOMINATING!

Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Vuobshte ne mi puka kakva muzika slusha edno momiche. Tova sa destki istorii i jalko, che nqkoi hora si gi zapazvat tezi detinski naglasi.
    Аматориум.... ти си някав уникален братче. Забелязал съм, че не ги пробираш по нищо момичетата всичко е под ножа ;Д и едновременно с тва имаш вкус към хубавото и го забелязваш от далеч. Радваш ме много ;]]]]].

Abe kvoto i da govorite zleta spored men e mnogo po-dobre da vidq metalka s kakuvto i da e grim koito v pove4eto slu4ai e 4eren ne "kato na murtvec", vmesto nqkva naduta 4algarka ili feshanka deto da te e gnus daje s pru4ka da q dokosne6..

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Мерси за поздрава .... " Металика-Nothing Else Matters "
    Слушам всичко и мисля че тая песен я слушат всички чалгари ... така че мацо не ги обиждаш ...
    И да много се дразня някоя супер готина мацка в лицето и тялото като я видя с мазна коса кубинки плътни дънки и няква гадна огромна черна тениска ...
    Да виждал съм и такива с мазни коси ....
    Но ако се облича нормално кво като слуиша метъл ....
    За момиче някак си не върви този стил ..
    Нз може би защото имах една такава съученичка ужасницата на даскалото .... за бала поне се беше направила на човек .. общо взето на когото и да съм показвал неини снимки са питали къв е тоя урод ...
    Имам приятели метъли ама те не парадират с това и не носят черните кубинки ..... ебаси наказанието се 1 в казарма ....
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    Мерси за поздрава .... " Металика-Nothing Else Matters "
    Слушам всичко и мисля че тая песен я слушат всички чалгари ... така че мацо не ги обиждаш ...
    И да много се дразня някоя супер готина мацка в лицето и тялото като я видя с мазна коса кубинки плътни дънки и няква гадна огромна черна тениска ...
    Да виждал съм и такива с мазни коси ....
    Но ако се облича нормално кво като слуиша метъл ....
    За момиче някак си не върви този стил ..
    Нз може би защото имах една такава съученичка ужасницата на даскалото .... за бала поне се беше направила на човек .. общо взето на когото и да съм показвал неини снимки са питали къв е тоя урод ...
    Имам приятели метъли ама те не парадират с това и не носят черните кубинки ..... ебаси наказанието се 1 в казарма ....
    Абе не всеки метал носи кубинки спх.Нося си черната тениска от време на време ама съм си с кецки и дънки.

Град
    в куза :)
    ще пропусна...

Град
    в мечтите ти
    Аз съм метълка. Спала съмс метъл.Метълите ме привличат страшно много физически-черното, различното....И все пак приятелят ми не слуша метъл, но това не пречи да сме заедно.Нито аз правя забележки и коментари относно това каква музика слуша, нито той.
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Kубинки 3-4 номера по големи , черни тесни дънки , обици на пъпа , ухото , сосът , циците и нз каде още , чисто черна коса и грим стил "мъртвец" --- тфа не е за мен
    ЪЪЪЪ WTF??? това НЕ е описание на метълка повярвай ми ... виждала съм супер много такива момичета, аз самата съм метълка, познавам не малко "себеподобни" ... горното описание не мяза на нищо освен на един криворазбран стереотип на блекметъл певец ...
    1во не всички носят кубинки и 2ро кубинки с 3-4 номера по големи по смъртно неможе да се носят, това са си ботуши мамка му !!!
    Не всички, даже доста малко имат обици на пъпа ... а не само метълките имат и на ухото ... Това за сосът не го разбрах, едва ли са поляти с кетчуп ... А да не би някоя плоска недоразвита фешънка и чалгарка да е с по-големи цици ... и прословутия грим "стил мъртвец" ... Омг, какво против черния грим имаш неразбрах ... честно да ти каажа в цялото шляене в софия не съм видяла нито една метълка с бяло лице и черен грим ... айде сега, какво съм тръгнала да обяснявам на някой който го интересува само циците да са като добре надут балон ... имаш грешна представа за нас, много грешна ...
    Макар, че вече не се обличам с тениските на групи много се радвам на някоя девойка с такава тениска ... просто изпълва ми душата

Чакай , чакай , чакай !!!
    Никаде не съм казал ,че мразя и че не харесвам метъла - просто не бих тръгнал с момиче метълка ( макар ,че никой незнае какво му е писано ). А това описание го дадох просто защотото съм ги виждал - жярно това което опосах са единични случеи и как им викаха там хард метъли или ддз ... написах го само за да подсиля ефекта не с цел да засегна някои

П.П. - НАИСТИНА ОБИЧАМ ЦИЦИТЕ ДА СА НАПОМПАНИ КАТО БАЛОНИ

Наистина са мега единични случай... блек метъли в повечето случай ... и да ти кажа, обикновено този грим не е всекидневен, обикновено е за снимки или нещо по спец ... и аз съм се пробвала да правя нещо подобно.. не беше мн. успешно ... както и да е ...

PS: Как не се учудих ... (нищо лично) ...

............

Ъъъ ... ubuntu не схванах защо за момиче стила да е кофти ... Аз слушам само и еинствено метъл, и то може да се каже най-хард стиловете - блек, дет, викинг и тн ... както и да е... Но не всички се обличат с огромните черни тениски и с кубинките ... А ако на 1 момиче не и отива с огромната тениска, кубинките и да кажем нескопосан грим това незначи, че на друга не и отива ... аз мн. се харесвам с кубинките си както и неползвам др. освен черен молив ... все едно, не всички сме под общ знаменател.. като се погледна в огледалото рядко мязам на метълка, общо зето не нося само черни дрехи, затова си нося пентаграмката ... Така че ... смисъл не че нещо, обаче да ми кажат метълките са грозни, плоски, тъпи, обличат се ужасно и тн много би ме обидило, поради факта, че съм такава, но не отговарям на описанието, а и не само аз ...
    При много момичета единствения шанс да разбереш че слушат метъл е да ги попиташ ...

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    А аз супер много се радвам на метълки..Супер сладинки са..И именно чарът им се крие в дрехите и грима ... А тъпите надути фешъни няма да коментирам..

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Пфф... Аз се водя 'Гадна нео- наци дет- блекметълистка с "фешън" дрешки и много грим'... От всички момчета, с които съм била, само сегашният ми приятел слуша метъл, при това 'олд скуул'- Black Sabbath, Judas Priest и т.н. Таа... Стигнала съм до извода, че музиката не оказва кой знае какво влияние... Поне според мене

Град
    на кънда мънда в дивия
    Ох,добре че има хора като теб които да разбият клишетата

Добре че има такива хора,които да ви светнат,щото май нищо нз за металите....и Боже как може да прайте секс на чалга.....тря да сте смъртно пияни тва по-яко от метъла няма да ви кажа.....чалгарите само да духат....

Град
    на кънда мънда в дивия
    И не всеки носи кубинки и нз си кво там...аз си нося кецките и черно-бяла блуза.....и някои дървени гривни...не съм фенка на грима....така че всеки както обича така да се облича...важното е какво слуша....

Град
    някъде на по биричка:D
    Цитирай Първоначално написано от B.O.OM..
    Ох,добре че има хора като теб които да разбият клишетата

Добре че има такива хора,които да ви светнат,щото май нищо нз за металите....и Боже как може да прайте секс на чалга.....тря да сте смъртно пияни тва по-яко от метъла няма да ви кажа.....чалгарите само да духат....
    +1

First born unicorn
    Hard core soft porn
    Dream of Californication
    Dream of Californication...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си