Първоначално написано от
Xtuning
Kубинки 3-4 номера по големи , черни тесни дънки , обици на пъпа , ухото , сосът , циците и нз каде още , чисто черна коса и грим стил "мъртвец" --- тфа не е за мен

ЪЪЪЪ WTF??? това НЕ е описание на метълка повярвай ми ... виждала съм супер много такива момичета, аз самата съм метълка, познавам не малко "себеподобни" ... горното описание не мяза на нищо освен на един криворазбран стереотип на блекметъл певец ...
1во не всички носят кубинки и 2ро кубинки с 3-4 номера по големи по смъртно неможе да се носят, това са си ботуши мамка му !!!
Не всички, даже доста малко имат обици на пъпа ... а не само метълките имат и на ухото ... Това за сосът не го разбрах, едва ли са поляти с кетчуп

... А да не би някоя плоска недоразвита фешънка и чалгарка да е с по-големи цици ... и прословутия грим "стил мъртвец" ... Омг, какво против черния грим имаш неразбрах ... честно да ти каажа в цялото шляене в софия не съм видяла нито една метълка с бяло лице и черен грим ... айде сега, какво съм тръгнала да обяснявам на някой който го интересува само циците да са като добре надут балон ... имаш грешна представа за нас, много грешна ...
Макар, че вече не се обличам с тениските на групи много се радвам на някоя девойка с такава тениска ... просто изпълва ми душата