- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- HELP PLS !!!!!
Тази тема отново е отностно човек от форума самоче с тази тема целя да го НАМЕРЯ този човек !!!! Запознахме се преди известно време СТРАШНО много си допаднахме но от тогава тя не е влизала в скайп и аз много искам да я намеря защото за това малко време прекарано с нея тя страшно много ми допадна и ми липсва !!!! Ника и във форума е
mi6lenceto17
Ако някой има неини координати джи ес ем нов скайп или каквото и да е МОЛЯ пишете ми на лично ..... Страшно много искам да продължиме да контактуваме с нея !!!!!!!!!!
De-Phazz - Anchorless
А дали тя иска да си контактува с теб?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Ами последния ни разговор протече много ама изключително приятно и ме притеснява факта че като и казах че имам приятелка това май малко я нарани или де да знам но подяволите беше ни първи ден както си говорехме ..... И ПРОСТО ИСКАМ ДА ПРОДЪЛЖА ДА СИ КОНТАКТУВАМ С НЕЯ ......................Побърквам се !!!!
De-Phazz - Anchorless
Вземи се в ръце, и погледни реално на нещата. Ако тя иска ще те намери, а ако не иска ще те избягва. Просто е.
Dr. Gregory House
Бе тва ми е пределно ясно за тва пускам тъпата тема !!!! А я си представи че и е изгоряло ПС-то и не помни скайпа и е с нов или че са и спряли интернета или че просто е заминала на някъде ....... Стига флууди знам всички възможности !!! ПИТАМ ЗА НЕЙНА ПОЗНАТА/ПОЗНАТ !!!! Толкова ли трудни са въпросите които питам ?Ако не си неин познат/позната просто не пиши в темата ЛЕСНО Е !!!!!
De-Phazz - Anchorless
Шегуваш се,нали? МОЛЯ ТЕ,кажи ми, че се шегуваш и не си ЕБАХТИ ТЪПАКА! Ще съдя тъпите създатели на тоя задръстен скайп. Не мога да повярвам, че някой толкова сериозно може да го приема, егати злето дет тряа да си.
Уффффффффффффф добре БЕ ХВАНЕТЕ ПРОЧЕТЕТЕ ПОСЛЕ ПИШЕТЕ МАЙКАТА ДА ВИ УМРЕ ПУМИИ НАСРАНИ ПИСНА МИ ОТ ТЪПИ ФЛУУДЕРИ ДЕТО САМО СЪБИРАТ ПОСТЧЕТА ДА СА МЕГА ФЕНЧЕТА ДА СА МЕГА ДЕБИЛЧЕТА !!! ПРЕДЕЛНО МИ Е ЯСНО КАК ИЗГЛЕЖДА ТЕМАТА .... НО ПРОСТО СЕ ОПИТВАМ ДА НАПРАВЯ НЕЩО И КАТО СТЕ МАЛОУМНИ КРЕТЕНЧЕТА И НЕ ПРОЧИТАТЕ ЦЯЛАТА ТЕМА МОЛЯ НЕ ПИШЕТЕ БЕ НЕЩАСТНИЦИ ТОЛКОВА СТЕ ПРОСТИ ПОВЕЧЕТО ТУКА ЧЕ МИ СЕ ГАДИ ОТ ВАС ДЕБА ГЛУПАВИТЕ СЪЗДАНИЯ ЗАЩО ПОДЯВОЛИТЕ НЕ Е НАПРАВЕНО ДА СЕ ТРИЯТ ПОСТОВЕ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ![]()
![]()
![]()
![]()
ПРОСТО КАТО НЕ ВИ ИЗНАСЯ НЕ ПИШЕТЕ В МОЙ ТЕМИ АЕ МАЙНАТА ВИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De-Phazz - Anchorless
Не съм се смяла така, откакто хихи и неговите приятелчета изчезнаха от форума.
П.П. Не говори за майка ми, нещастник.
Дори и така да е ще си влезе във профила и ще ти пише ЛС. Иначе важи горния ми пост.Първоначално написано от Vichko0o
И между другото да искаш информация за човек, без неговото съгласие от трети лица е престъпно.
С последния ти пост само ще си спечелиш БАНановата купа![]()
Dr. Gregory House
Бановете ИЗОБЩО не ме притесняват със "динамично" ип съм и имам достаъчно акъл да си измисля съвсем различен от тоя ник такаче ХИЧ не ми дреме ..... А не мене трябва да баннат а идиотите като вас дето ХЕМ ВИ КАЗВАМ ДА СИ ГЛЕДАТЕ РАБОТАТА ХЕМ ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА ФЛУУДИТЕ БЕ !!!! Значи аз може да съм тъп може да съм сякъф обаче вие падате по долу и от мене !!! Зимайте калкулатор и смятайте вие какви сте !
De-Phazz - Anchorless
Бтв темата найстсина е гавра![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Просто ми беше интересно кой са най големите идиоти във форума да знам да не слушам мнения от тяхМЕРСИ ПИЧОВЕ !!!! И май имаше 1 пичка
Поне сега знам кой са най заблудените и най връзващите се на всичко
Have a nice day guys
![]()
De-Phazz - Anchorless
Добре. Няма да ти кажа нищо за нея. Сам си го направи.
Ама ми приличаш на клавиатурен побойник, та с право не ти пише девойката![]()
Dr. Gregory House
Ти незнам колко се смееш ама ако знаеш аз как се смея ох бедна ти е фантазията направо плача от смяхПървоначално написано от AFT
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
De-Phazz - Anchorless
Принципно сам се изложи.
Лек ден и на теб.
Dr. Gregory House
Първоначално написано от Vichko0o
Човек,какво правиш още тука разбери координати те й и дано нещо се получи.
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Много съм влюбен в тва момиче като начало темата я пуснах от скука и да продължавайте да пишете може пък някой да я познава![]()
![]()
![]()
![]()
De-Phazz - Anchorless
+1 Съгласна съм...може тя просто да не иска да общува с теб!Вс е възможно.Нз даже защо ти си толкова самоуверен,че и на нея и е било толкова приятно да разговаряте.Това,че на теб ти е харесало,не значи,че и от среща е така.И м/у другото ти сам казваш,че от скоро си пишете...в такъв случай ми е мн инт как можеш да кажеш,че си влюбен?!?Освен разбира се ако не се шегуваш.А пък и тя може да си има гадже или ако няма,то поне 70%съм сиг.че все си харесва някого.Мн вероятно е това да не си точно ти...Освен това вместо да си губиш времето в различните форуми,разговаряй с нея и ако наистина толкова много я харесваш (както ти твърдиш) разбери дали имаш някакъв шанс.Ако ли пък не,отави я..намери някоя др и продължавай натам.Все още всичко е в началото и ще ти бъде по-лесно,ако отг. й е не!!!Айде успех все пак!Първоначално написано от valdesbg
Абе Vichko0o знаеш, че те подкрепям в квото и да е било, така че не го нападайте де момчето просто се опитва да я намериАбе Vichko0o що не вземеш да и пишеш едно ЛС тука
и да щом я харесваш и твърдиш, че си влюбен в нея, поговори с нея и и разкрий чувствата си, пък да видим, тя какво ще каже
![]()
![]()
![]()
Аз не го нападам,просто казвам това,което мисля...А в случая просто нз защо е толкова уверен в това,че и тя го харесва?Странно ми е просто...Е,дано имаш късмет,макар че според мен не бива да си толкова сигурен,още е рано...първо поговори с нея и след това ако нещата се развият добре-ок,супер,имаш късмет!Ако ли пък не-здраве да е,има и др момичета в София...тя не е последната!Ако не стане с нея има време и за други,така че спокойно!
Ставаш за актиор.Продължавай така и след време ще получиш един голям Оскар![]()
![]()
По добре грозна победа,от колкото красива загуба!
^^^Това към кого се отнася и защо го казваш?