.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 88

Град
    само и единствено във въображението ти

Измъчвате ли зубарите или задръстените хора?

v daskaly ima6e edno momi4e det se premesti v 5 klas pri nas si4ko varve6e po voda ama edin den na mo qklas ne6ty mu stana zalqxa i 4antata s plodovo mlqko(mmm vkusno)slojixa i umrql gu6ter v gjoba na qketo i mn drugi tva be6e 5 klas,6 ve4e bqxme poporasnali za takiva gadni nomera i gorkoto momi4e polu4i nova pri4eska (malko krivi4ka aa aide) i eto ni v 7 klas porasnali pomadreli xora-nqkoi o6te s akala ot predi 3-4 godini i se po4na boqt to ne bexa metli lopati tebe6iri i drugi gadosti kfo vi e mnenieto vie pravilli li ste taka samo da otbeleja 4e tva momi4e be6e naduta mrasna i grozna dvoikadjiika precenete sami
    Im hot you are not!

Град
    World of MINIMAL
    Не си се запознала с моя клас , с които се разделихме тази година

Град
    Horrorwood
    Аз смятам, че това е простотия.

И от къде на къде някой е по-задръстен от теб? Това, че човека има друг начин на живот, различен вкус за дрехи, музика и незнам още какво си, НЕ го прави задръстен. Не си по-велик от човека, който тормозиш, напротив - това те прави жалък.
    Мразя хора, които мислят, че са повече от другите. Мразя хора, които лепят етикети от сорта на 'загубеняк', 'зубрач', 'изрод', 'задръстеняк' и още хиляди подобия.
    Никой няма право да унижава друг човек по такъв начин, това е просто ненормално.
    И пиши малко по-грамотно, гад демит, нали за тва ходиш на училище!
    Your pseudo sunshine I don't need.

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Хмм не, определено не.. доста е смотано.
    The Spark

Град
    40 Miles from the Sun
    Нем. =)

Град
    в мазето ;dd
    Цитирай Първоначално написано от Blacka TBW

И от къде на къде някой е по-задръстен от теб? Това, че човека има друг начин на живот, различен вкус за дрехи, музика и незнам още какво си, НЕ го прави задръстен. Не си по-велик от човека, който тормозиш, напротив - това те прави жалък.
    Мразя хора, които мислят, че са повече от другите. Мразя хора, които лепят етикети от сорта на 'загубеняк', 'зубрач', 'изрод', 'задръстеняк' и още хиляди подобия.
    Никой няма право да унижава друг човек по такъв начин, това е просто ненормално.

да , напълно съм съгласна!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от kiss_kris

да , напълно съм съгласна!

+1

Супер фен Аватара на WaterLilly

Подкрепям с две ръце!

Цитирай Първоначално написано от pussycat_doll_nicole

Подкрепям с две ръце!
    i dva kraka

Град
    само и единствено във въображението ти
    e qvno i nie porasnaxme za tva v kraq na u4ebnata godina i se izvinixme za gadostite i sq sme v mn dobri otno6eniq
    Im hot you are not!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...

Re: Измъчвате ли зубарите или задръстените хора?

Цитирай Първоначално написано от lips of an angel_F
    v daskaly ima6e edno momi4e det se premesti v 5 klas pri nas si4ko varve6e po voda ama edin den na mo qklas ne6ty mu stana zalqxa i 4antata s plodovo mlqko(mmm vkusno)slojixa i umrql gu6ter v gjoba na qketo i mn drugi tva be6e 5 klas,6 ve4e bqxme poporasnali za takiva gadni nomera i gorkoto momi4e polu4i nova pri4eska (malko krivi4ka aa aide) i eto ni v 7 klas porasnali pomadreli xora-nqkoi o6te s akala ot predi 3-4 godini i se po4na boqt to ne bexa metli lopati tebe6iri i drugi gadosti kfo vi e mnenieto vie pravilli li ste taka samo da otbeleja 4e tva momi4e be6e naduta mrasna i grozna dvoikadjiika precenete sami
    ne sme go pravili,a i vie ne e trqbvalo da go pravite,nqma zna4enie,4e e bila dvoikadjiika i t.n
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Уж викаме че сме пораснали,че сме много големи кажи речи вече възрастни и може да правим каквото искаме а правим бебешки работи.И в нашия клас има не един а 3-ма.Не е приятно за никой.Представете си тези деца как всяка вечер се връщат разревани и родителите незнаят какво да направят.Това му остава за цял живот.Аз познавам едно момче което преди много тормозеха,а сега всичките тези обиди си ги връща като тормози други.Всички сме еднакви!

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Какъв е смисъла да измъчваш някой? И какво като има двойки или само шестици...това не го прави забутан Мога да ти кажа,че от моя клас най-точното момче има най-ниски резултати ама някой да му се присмива? Не се мислете за велики щото живота ще ни облъска че чак няма да разберем на кой свят се намираме
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Град
    Враца
    не + тва не са задръстени много хора мислех за зле после разбрах че са супер
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Град
    Синя София!
    За к'ви зубАри става въпрос?
    ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!

Град
    БуРгАс
    Ами това ,че е злобна...и т.н. не е причина и вие да се държите като злобари! Пълна простотия,ВЯРНО! Не разбирам с какво е по-различна и заслужава такова отношение.Най-малко пък за това: БИЛА ДВОЙКАДЖИЙКА! И какво? Тя си е избрала да не учи, неин си проблем! На вас не ви влиза в работата!
    Питаш какво е отношението ни към аутсайдерите? Понякога и аз съм се чувствала като такава, понеже другите те карат да се чувстваш по този начин.Но когато има някой да те подкрепя всичко е ОК! Никога не съм се отнасяла зле към някой(най-малко към зубарите, че аз съм си зубърче )! Никога не бих се съгласила да гледам как бива тормозен някой пред мен! Ако бях на теб щях да застана на страната на момичето, което са тормозили съучениците ти, и да му помагам да се справи с гадостите,които вършат на неин гръб!
    When I`m bad,I`m better!

Голям фен

много добре казано!

Тормозете, тормозете.После като дойде с две "барети" или калашник, ще се чудите къде да се навирате!
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Това не е правилно,всеки има право на свой стил на живот,ако бях на нейното място,до сега да съм отишла в полицията при педагогическия и да съм пуснала жалба,срещу всички които понечат да ме докоснат,обидят или унижат!!!Заслужавате си го Глупави,невъзпитани деца

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Голям фен Аватара на o0ps
    Като бях малка имаше едно момиче в класа, което всички тормозеха, да не кажа направо биеха, защото някой от момчетата я удряха. И това става въпрос за 2-ри клас. Но аз винаги съм я защитавала и съм заставала пред нея, за да не я удрят, независимо от това че и тя беше глупава и двойкаджийка. Никой няма право да се държи с някой, все едно е нещо повече от него. Защото за вас това може да е някакъв безобиден майтам, но на нея да й остави следи за цял живот. Някой път се държите направо като животни! Е*ати децата, е*ати чудото. Че и някой малоумни даже се хвалят. Лайненца с лайненца...

Град
    Montreal, CA
    Никога не съм "измъчвала" съучениците си и няма да го направя...
    Първо сме хора,а след това различни

Садисти.
    На кривата ракета космоса и пречи.
    The words you say don't have a meaning

Arc7ic's Fan :P

Град
    летя надолу с главата
    Цитирай Първоначално написано от Dark~Illusion
    Защото за вас това може да е някакъв безобиден майтам, но на нея да й остави следи за цял живот. Някой път се държите направо като животни! Е*ати децата, е*ати чудото. Че и някой малоумни даже се хвалят. Лайненца с лайненца...
    Е те тва е.
    Начи...не тормозя "зубъри", "двойкаджии" и "задръстеняци", прекалено съм заета да тормозя ония, които се мислят за мноо яки и се самоназовават "елит". Ей такива тип изродите от моя бивш клас, които правеха горе-долу същите неща като в цитирания от мене пост, заради които станах антисоциално говедо и заради които започнах да пия систематично... FUCK OFF AND DIE, жалки сте!
    paska

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си