- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Досаден цикъл :( Help
Здравейте!Надявам се да не досаждам с тази тема...но ми е много притеснено ...
Историята е такава : Имам цикъл от 5 клас (сега съм 9-ти) ... през първата една година всичко беше нормално ... но от 2 години и нещо ...нещата като че ли не вървят на добре и съм много изплашена...идва ми когато си иска ... обикновенно през 3 месеца ...., но понякога и това пропуска...много съм тъпа,защото не послушах майка ми да си водя календарче и сега няма как да отида на гинеколог...страхувам се...може да ви звучи налудничево или нещо от сорта,но ме е страх да не остана стерилна или да имам рак( не съм правила секс..нямам проблеми с яйчниците и/или бъбреците)... Моля ви за съвет!Благодаря предварително ...
Съжелявам ... може да има такава тема ... ако искат модераторите могат да я изтрият))
Благодаря за отделенето внимание!
Последна молба:Ако някой иска да се подиграва или да оставя мнение,което не е свързано с темата ... моля да не го прави!![]()
Умните мисли постоянно ме преследват...но аз съм по - бърза!
Ами може би трябва да идеш на генеколог. Но все пак да те утеша и аз бях така, но на мен като ми дойде за пръв път и след това не ми идваше редовно, дори не ми идваше :P Ама след около 2 години всичко се нормализира. Затова не се плаши мн![]()
Виж, мила, не се тревожи излишно. Познавам раждали жени, на които и до ден днешен не им е регулиран цикъла. Добре е да посетиш гинеколог, тъй като най-вероятно имаш хормонален проблем. Да не си и прекалено слабичка, защото този проблем се получава при по-слаби момичета често?![]()
Посъветвай се с гинеколог. Иди на преглед и ще се успокоиш!
Според мен няма нищу за притеснение .... Имам приятелки които първите месеци и там нз си колко около година им беше много нередовен...Но после се оправи ся с по една -две седмици максимум да им закаснее.... Но иди на гинеколог за да си спокоина![]()
Hora,blagodarq wi za otdelento wreme kum moqta tema .. no kato otida na ginekolog kakvo da mu kaja ...? Mnogo sum pritesnena , a i kak da ida pri uslovie ,che ne sum si wodila kalendarche ????
![]()
Умните мисли постоянно ме преследват...но аз съм по - бърза!
Ще му кажеш това което и на нас написа. Общо взето не се притеснявай да кажеш как вдействителност стоят нещата, защото той е човекът който ще ти помогне. Успех.Първоначално написано от ulenceto
Според мен е напълно нормално!Още си малка и не ти се е регулирал цикъла.Но ако много се притесняваш просто иди на лекар и му кажи, че не си си водила календарче, но, че цикъла ти е много нередовен и идва през три месеца.
Няма значение, че не си си водила календарче, просто отиди и му кажи как стоят нещата.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
не съм съгласна!!! миналата година ми закъсня с 6 месеца и ми дойде.Всички казаха ,че е нормално.Наистина и аз се тревожа,защото пак ми прескача с месеци.Това е биологичния часовник,пък и щом не е правила секс няма защо да се притеснява.НО все пак ако ти закйснее още се консултирай с лекар,може да ти даде някакви хапчета знам ли...Първоначално написано от swords1010
Baby..Нека ти се извиня..забравих да се впечатля!!!
Естествено,че можеш да отидеш на гинеколог.И според мен това трябва да направиш,беэ да го отлагаш.Вероятно имаш някакъв проблем с хормоните,но не можем тук да ти кажем какъв,эатова отивай.
[size=7][b][u]fosse cos
Да ва еба в тъпаците дето сте (само за 2ма стаа дума) ! Значи... момичето ми виказа ясно "дойде м ив 5-ти клас ся съм 9-ти" 9-5 = 1 мооого тъпи ейй ! Отдавна и се е нормализирал цикъла и както каза човека преди мен е настъпил някъкъв проблем, който ще се отсрани с помоща на лекар специалист
Късмет![]()
Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !
[quote="ulenceto"]Здравейте!Надявам се да не досаждам с тази тема...но ми е много притеснено ...
Историята е такава : Имам цикъл от 5 клас (сега съм 9-ти) ... през първата една година всичко беше нормално ... но от 2 години и нещо ...нещата като че ли не вървят на добре и съм много изплашена...идва ми когато си иска ... обикновенно през 3 месеца ...., но понякога и това пропуска...много съм тъпа,защото не послушах майка ми да си водя календарче и сега няма как да отида на гинеколог...страхувам се...може да ви звучи налудничево или нещо от сорта,но ме е страх да не остана стерилна или да имам рак( не съм правила секс..нямам проблеми с яйчниците и/или бъбреците)... Моля ви за съвет!Благодаря предварително ...
Съжелявам ... може да има такава тема ... ако искат модераторите могат да я изтрият))
Благодаря за отделенето внимание!
честну да ти кажа и аз сам кат тебе значи дойде ми в 6 а сега ще сам 9 за тези 3 години е трябвало да ми дойде 36 пати а да ми е идвало само около 15 приблизително казвам и за мен така е по добре но и аз се притеснявам ест др сдедмица имам 4ас за генеколок страх ме е но е добре да се прегледам за6тото ми е притеснено