- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Въпрос за MP4 player
Купих си MP4 Player Nippon NP 910 1 GB.
Опитах се да си кача филм на него, но въобще не иска да го отвори и ми дава грешка във формата.
Въпроса ми е дали аз не го правя правилно или на MP4 плейър не може да се гледат филми?
И ако е възможно моля някой да ми обясни какво да направя.
Мерси предварително!
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
ааа и аз имам нипонче :П свали си MP4 Player Utilities 4.09 или там в диска с mp4-to ги има и си конвентирай филма в amv format :P
Най-вероятно формата на филма (всъщност какъв филм бе, не са ли твърде големи или не говориш за такъв филм /за кино/) не се поддържа от мп4-то ти. Трябва да си пише на опътването...
аз същото направих ужасната грешка да си купя нипон...в момента съм със 6-тия подменен ...нямам думи чак
по темата : оня малкия диск в кутията има драйвъри слагаш най-новата весия дето е мисля че беше 4.09 незнам точно и там ти е амв конвектора ...конвертираш копи/пейст и си готова![]()
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
iskam da pomolq za pomo6t az sa6to imam nippon mp4 player no ne moga da si smenqm pesnite za6toto diska s drivera e za windows 98 a moq windows e xp molq ako imate driver za xp ili ako znaete kak i kade da si namerq POMOGNETE![]()
mnogo ti blagodarq za pomo6tta 6te vidq dali 6te stane i 6te pi6a pak![]()
![]()
![]()
Така и така въпросът ми е съшият и понеже има такава тема, реших да пиша в нея.Та така, проблемът ми е същият.Имам мп4-ка от почти вече година.Исам да си кача видео, но ми дава формата еди какво си.Та сменях формата рязах клипчето и пак същата работа.Някой, ако можа да ми помогне, че не съм много наясно.Само, че моята е Санг.Ако можете помогнете.![]()
![]()
Форматът трябва да е .mp4 ...
[size=3]Sie ist ein Star
Ihr Traum ist wahr..
Sie tanzt im Licht..
Nachts liegt sie wach und die Angst kommt ganz nah..
Sie sucht das M
Мерси, много!![]()
![]()
![]()
![]()