- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- От сладолед много ли се пълнее?
Здравейте аз съм на 15 години.Имам перфекна фигурна.Всеки ден правя коремни преси.Когато бях на училище издържах 5 дена без сладолед=,а в най-добрия случеи седем.Аз тоигава ядох от калаксито беше ми много вкусно.То е 73 грама.Но лятото ям малко сладолед през де,два три.Преди ходих на аеробика,но сега няма.Аз се движа мисла,че няма проблем.Иначе никаква захар не ям освен сладоледМного ли се пълнее
![]()
2& от българското население мрази чалга(или слуша,но се крие) 98% я харесват!Ако и ти я харесваш сложи това в профила си!!!
Яж си, щом тренираш няма проблемАз всеки ден ям по 1, пък не съм напълняла
![]()
що се занасяте беаз в момента чета и си праскам филийка с течен шоколад,ям по колко ми душа иска и съм си ок...
![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
Работата е там, че когато човек иска да отслабне и постоянно му се струва, че яде нещо, което ще му попречи.. виждал съм да питат и за водата.. така че.. :}
Ако прекаляваш с количествата.
Каквото и да ядеш,ако си поела повече калории,отколкото изгаряш винаги ще напълнееш.
![]()
![]()
![]()
The words you say don't have a meaning
Arc7ic's Fan :P
В 100г сладолед има приблизително 150-170ккал(в зависимост от вкуса).Така че не се притеснявай,яж колкото искаш,ако се движиш достатъчно.Аз лятото и по 3 ям на ден и нищо ми няма![]()
Въпроса ти е глупав..Толкова ли пък не можете без сладолед..?Нз аз от година и половина не съм яла сладолед..Нямам и желание..То нито може да те нахрани кой знае колко нито.. ддз.. Отвикнала съм..Като ти се яде яж..И да пълнее се..Все пак има захар,мляко,сметани,шокола и и тем подобни щуротии..Един сладолед ли ще изядеш или 1 шоколад ..То няма разлика.. Такаче не прекаляваЙ...Но ако пък ти се пълнее даваааййй яж яж яж не спирай..Само внимавай със захарта че е вредна в голями количества![]()
![]()
Чувала съм, че от сладките неща сладоледът е най-диетичен, тъй като най-калоричният сладолед е 350-400 калории, а организмът изразходва около 100 само за затоплянето му. Незнам дали е вярно но така съм чувала![]()
Яж си на воля! няма нищо по-хубаво от сладолед лятото. Няма да напълнееш от някакво си кирливо сладоледче. В тая горещина само като ходиш по улиците топиш мазнини![]()
Така е, да. Аз почти нямам апетит за друго, но ям сладолед или шоколад всеки ден, а не съм напълняла, даже малко съм свалилаПървоначално написано от the_hottie
![]()
Ти си дете ! Яж каквото ти душа иска ! Ако не ядете сега сладоледи и шоколади и т.н,после надали ще ви се прияде.
и аз в тази жега нагъвам яко сладолед ! И съм отслабналаПървоначално написано от zloto
ама то не ми се яде друго освен това и зеленчуци и плодове
Първоначално написано от monityY
![]()
![]()
МОЛЯ ТЕ образовай се малко
![]()
![]()
Ти знаеш ли колко сладоледа трябва да изяде за да достигне калориите на един шоколад
![]()
![]()
Освен това захарния % в сладоледа не е никак голям,така че трудно ще си навлече проблеми
![]()
![]()
А и защо изпъкваш думите на авторката?!Тя си е казала "Но лятото ям малко сладолед през де,два три."
=> (знак за следователно ако не знаеш) няма как да е решила да пълнее,а и не яде постоянно (както се изрази по-горе)
![]()
![]()
![]()
До авторката:Не се притеснявайЩом правиш упражнения и се движиш доста дори по 1-2 сладоледа да ядеш на ден пак няма да е проблем
НО подчертавам СЛАДОЛЕДИ,а не МЕЛБИ
(казвам го,защото някои много много не виждат разлика в 2-те понятия
)
Няма лошо човек да си хапва сладолед в тези жеги...
А и все пак само лятото се набляга така на това изкушение, през останалите три сезона от дъжд на вятър се случва да хапнем сладоледче![]()
Не се пълнее, споко, все пак сладоледът е студен и организма ни изразходва калории, като го ядем, за да го стопли(колкото и смешно да ви звучи, проверете, Дженифъп Анистън яде само замразени храни, точно поради тази причина)![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Имах предвит малко шоколадче,а не 100грПървоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
..А и зависи какъв сладолед яде..Аз имах предвит от тези по калоричните
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Зависи от количеството,НО казват,че сладоледът е адски калоричен.Аз гледам да се ограничавам от него,пък и от сладки истории и безалкохолни напитки
Just haters make me famous! εĭз
абе не знам ама втора вечер изяждам почти кило и ако продължавам така ше стана 100 кила![]()
ох аз вече забравих вкуса на сладоледа в буквалния смисъл,втълпила съм си,че от всичко сладко много се дебелее и не смея да изям и един шоколадов бонбон......на мнение съм,че можеш да си го позволиш няколко пъти в седмицата,ако спортуваш...жалко само,че имам мания за не дебелеене![]()
zle siПървоначално написано от ПърваПролет
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Зависи дали разграшдаш съставките му, защото има случай за момичета, които пълнеят от мюсли и прясно мляко, защото не могат да го разградят. Не бива да се плашиш от сладкото..То има антидепресивни свойства => е полезно !!!
Оффф пълни глупости !!! Ако почна от 15 годишна да се ограничавам и да не ям сладолед или шоколад,кога ще ги ям на 50 години ли ? Адски глупаво е това..
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Абе яжте си бе хора ! Още сте малки. Как може от сега да се ограничавате? Организмът си знае от какво се нуждае. А ако е малко по-калорично го изразходвайте някъде. Най-лото е да се лишавате от нещо.
Авторката...стегни се. Сладоледа не е особено калоричен. Спри да броиш грамовете и калорийте, за да не стане нещо страшно.
Как от сладолед ще се пълнее бе?Спокоино яж си сладолед няма да напълнееш,то по тая логика аз трябва да съм 100 кила ама не съм 42 съм.
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
izob6to ne se pulnee ot sladoleda vij v google ima statii po vuprosa ot 6okolada da no ot sladoled ne no est ne prekalqvai ... gledai da e bez vafli buzmojno po 4istПървоначално написано от ПърваПролет