- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- От сладолед много ли се пълнее?
Сладолед карамел - 183 ккал.
Сладолед шоколад - 188 ккал.
Сладолед ягода - 150 ккал.
Шоколад - калориите при всички видове са между 520 и 560
Като се има в предвид,че това за сладоледа е на 100 гр.Сладоледът,шоколадите и общо взето всички сладки изделия са калориини бомби и сладоледът не прави изключение.Това,че един примерно не дебелее от сладкото е въпрос на ген.
Just haters make me famous! εĭз
а на 50 години диети ли ще правищ?! мога да ти кажа 4е сега кожата ти и лицето ти са добре... и няма да е ло6о и ако тялото е.На 50 год няма да знам на кой свят съм па камо ли диети...Първоначално написано от sladkish_14
Едно е вода съвсем различно е сладолед. H20 e чисто в-во, докато сладоледа е тъпкан с кв'и ли не боклуци.Първоначално написано от suitable
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
по принцип - да. от сладолед св пълнее. Но при всеки е различно. То си е от структурата. Яй каквото си поискаш , ако тренираш или се движиш достатъчно за да изгориш поетата храна.
"...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
Дж.Селинджър
Абе..скоро гледах една кутия на Фамилия и пишеше, че на 100 г има 150-170 калории..и да ви кажа това изобщо не е много.
What you give is what you get!
Не се пълнее толкова колкото ти вреди на здравете.Сладоледа е като шоколада качва ти инсулина и си щастлив(щоколада е известен като храната на щастието)но има и друг продукт,които има същото действие........банана
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
аве хора вия не разбрахте ли, че броя на калориите не е от значение, а това от какво са приети тези калории...тоя сладолед е бъкан с какви ли не ла*на, дет само като се сетя ми се от яжда, камо ли да го изям...незнам, аз съм почитателка на здравословното хранене (не на диетите, а на здравословното хранене) и за мен тоя сладолед е толкова гаден, че идея си нямате![]()
до авторката: тъй като в сладоледа има доста въглехидрати, го яж до обяд и проблем нямаш никакъв,но все пак не прекалявай де...а ако ти се хапва нещо студено и разхладително следобед яж студено кисело млекце или аз си правя кремче от кисело млекце и ядки или кисело млекце и плодове или кисело млекце и канела+ванилия...и кремчето го слагам за един час в камерата и бон апети![]()
Виж в коя група според енергийния разход спадаш и си направи сметка каква част от килоджаулите правиш с тия 73 грама сладолед. Всичко се свежда до елементарна математика!Първоначално написано от ПърваПролет
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ужасссссссссссссссс![]()
Адски много се дебелее от сладоледа
Никога повече не яж , луда ли си..?! ти си само на 15 сладолед ще ядеш
![]()
Чак като станеш на 50 и не се грижиш за фигурата си, може
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Съмнявам се да ядеш само салатаки,пилешко,супи и прочие,та до сладоледа да опреш...Иначе едва ли се пълнее много,аз в момента нищо не спортувам,хапвам си сладолед всеки ден и не съм качила нито килограм цяло лято.
![]()
az minaliq den qdoh edin sladoled ama ne pomnq na koq firma vanilov s 0% maznini i be6e 87 kcal na 100 grПървоначално написано от Desi_etnies
![]()
Зависи от толкова много неща,зависи от това дали се движиш,зависи от организма,от метаболизма.....
никой тук не може да ти каже дали ще напълнееш ако ядеш сладолед
не ма е*е дори да се дебелее дори не ям постоянно на ден по 2-3 слдоледа 4и има слу4аи във които и по пове4е !!!
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
Тц дебелее се и още как! Ако продължавш така ще вземеш да качиш 2-3 кила, милото и френдчетата ще те зарежат и ще си скапеш живота още на 15. Затова не забравяй да теглиш, пресмяташ калориите на всяка хапка и нощем да се теглиш по 3 пъти.
Съжалявам, че ти говоря така без да те познавам, но умът ми не го побира нямаш ли нещо по-сериозно, с което да се занимаваш, че си тръгнала да се тревожиш за 2-та сладоледа, които ядеш седмично ?![]()
Don't worry, be happy!
Оооо пълнее се!!! Нема начин!!! Ако изядеш макс 200 грама сладолед ше качиш 5 кила!!!! .... Оф бе да ви еба в тъпите хора! Сякви тъпи теми пускате! На кутията си пише колко калории има!!! А калориите дават енергия! дебелее се.... ма как няма да се дебелее!! Яж всеки ден сладолед и дано да 'надебееш' в мозъка, щото май се е смалил нещо![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
аз съм чувала за диета с ванилов сладолед ама не смея да пробвамПървоначално написано от ^Unfaithful^
![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
Първоначално написано от suitable
е чак пък за водата...
еми аз като се замисля от какво е направен сладоледа само захарта е "врагът" , замислете се > мляко (или вода дори), захар
, яйца, ванилия (там някаква есенция)
, а и колкото и да е калоричен ти като си спортуваш нямаш никакви проблеми
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
не се притеснявай яж колкото ти сърце иска :P аз примерно не тренирам нищо освен да се разхождам много ама прекалено многои всеки ден ям по 2 3 сладоледа или на 4 дена голяма кутия и не съм напълняла се съм си 47 килца
![]()
Зависи от метаболизма - има хора, които и цяла фабрика да изядът нищо няма да им стане, но има и хора (като мен), които едва ли не само като го погледнат им се лепи. Второто, което според мен трябва да се отбележи е, че не калориите са важни - пример: голямо количество плодова салата и 1 обикновен сладолед имат горе-долу еднакъв брой калории, но салатата засища много повече от 1 сладолед. Но все пак ако сега на ядеш кога - когато станеш на 100 ?!![]()
Левски завинаги!
В интерес на истината,от всичкото сладко,което съществува,най-безобиден е сладоледа.Разбира се и той има калории,но нищо няма да ти стане,ако си позволяваш по един сладолед на ден,но недей повече,защото няма да е полезно.Освен това се има предвид и че тренираш,така че не виждам къде ще е точно проблема.Но ако ядеш сладолед,не си позволявай друго сладко.Ааа,исках и да ти кажа,че е по-добре да изядеш един сладолед,отколкото една вафла,да кажем.![]()