- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Help... Р.Д.
На 23ти имам рожден ден и с една приятелка искаме да го празнуваме заедно (тя има рд на 21ви) обаче нямаме никаква идея къде да го направиме рождения ден и ако не измислиме скоро май няма да го празнуваме. Плс дайте някакви предложения къде до го направиме ... нестава в тях защото тя не иска 30човека да се исипат у тях... и у нас нестава защото живея с няще бабами и дядо ми... иии нестава... предлагайте нещо плс плс плс![]()
Тов@ че сЪм усмиХнат@ не 0зн@чаВа че сЪм щаСтлива, з@щ0то еднА усмиВка м0же д@ сКрие хИляДи сЪлЗи!
emiiii nqkoi moi fr si pravqt rd-ta v double vision ili amor,i stava obiknoveno golqm kupon,no puk tam e kofti..mojete da si naemete nqkoi restorant s nekuf DJ,i na takiva rd-ta sam hoila i poprincip togava e nai-gotino..ili puk go napravete v ka6tata na nqkoq ot vas..ob6to vzeto tova sa nai-dobrite varianti![]()
Разтворих се в теб
Разгледах деня ти
Отрових се в теб
Забравих за кратко да мисля за всичко
Останах с безплатните мисли за теб.
da i tva e ideq..pfuuuu az pa kva sam neveja,ne se setihПървоначално написано от Verminaard
Разтворих се в теб
Разгледах деня ти
Отрових се в теб
хаха... даммм... най-големите дупки на София [Амор и ДВ]Първоначално написано от V1k1tYyY
и аз предлагам там ама по-добре в амор шото там е по-яко...
а и моя рд беше там
![]()
http://prize.bg/cookie_power дайте 2 точки моля ви сееее...!!!!!!!!
damm opredeleno ako 6e izbira6 m/u dupki (6oto nqa6 dr izbor) izberi po-malkata-amorПървоначално написано от toni_maina
po-gotino e tam..a ina4e vtoroto mi predlojenie e nai-dobroto,ama iziskva golqma organizaciq ..e uspeh
![]()
Разтворих се в теб
Разгледах деня ти
Отрових се в теб
Aз съм в съ6тата ситуациq! Ние мислим да е на открито! Сигурно 6те е на нqкав параклис! Обикновено така правим![]()
Зависи =] ако има връзки не се иска особено мн организация . . . . . . . .Първоначално написано от V1k1tYyY
![]()
http://prize.bg/cookie_power дайте 2 точки моля ви сееее...!!!!!!!!
кво ще кажеш за басейн? все пак е лято, не може да няма открито диско някъде...
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.