.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София

размисли и страсти :D

Всики който има размисли относно любовта и иска коментари може да драсне тук няколко реда :P

Нещо се размислих (като никога ) защо момчето (или мъжът зависи от възраста) трябва да прави почти всичко (за тези койо не ме разбраха написах ПОЧНИ а не всичко) постоянно ако връската на някоя двойка да кажем А и Б (А-момичето и Б-момчето) и връската на двйката АБ се проваля по една или друга причина винаги Б е виновен за това нищо че вината може да е исцяло в А (примерно) Б трябва да е умен красив учтив мил забавен винаги трябва да решава каде да ходят с А и още един болюк неща някой замислял ли се е че на Б въобще не му е лесно в една връска и неможели А да вземе инициативата в нещо а винаги инициативата трябва да идва от Б и ако инициативата винаги трябва да идва от Б защо (като исключим че е момче/мъж)

П.П.А и Б са просто за да е по съкратено а и нещо жегата ме е напекла

П.П2. Извирането на идексите за момче и момиче е напълно случайно и няма за намерение да накърни чувствата или да слага на второ място някой от половете
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Адски ме разсмя тази тема нямам коментар Май яко те е напекло слънцето,което днес много го нямаше де,но нищо сиг само при мен е било мрачно ама нали съм ЕМО хахахахахаха
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
    Адски ме разсмя тази тема нямам коментар Май яко те е напекло слънжето,което днес много го нямаше де
    нищо аз от 2 дена боядисвам един апартамент може да е от боята
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Град
    EХхх аз пък мн се кефя на боята как мирише

Град
    София
    ами и аз другите дават пари за да се надрусат аз се друсам бесплатно(с боя естественно) и даже ми плащат за това

Цитирай Първоначално написано от ivakavlad
    Адски ме разсмя тази тема нямам коментар Май яко те е напекло слънжето,което днес много го нямаше де
    нищо аз от 2 дена боядисвам един апартамент може да е от боята
    Хубаво е да работиш...как става апартамента...важното е да ти харесва
    Относно темата... аз съм момче , ест ще защитя момчетата...не трябва винаги ние да сме виновни ...но ест когато се опитваме да оправим всичко..или поне това което е по силите ни...нещо се прецаква...без вас...момичетата няма как да стане , казвам си го - признавам го ...нужни сте ни !

И мене ме напече вчера!
    Яка тема... хареса ми

bahti misleneto, zna4i kakvoto i da stane mom4eto e vinovno :razz: mom4eto i momi4eto trqbva da davat ednakvi usiliq za vruskata si nqkoi moje pove4e nqkoi po malko,
    i ko da kajem ako momi4eto izneveri mom4eto e vinovno,
    ne si go izmislila kakto trqbva
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

Град
    БуРГаС бИЕ
    А,Б обърках се вече

Град
    Цитирай Първоначално написано от ivakavlad
    ами и аз другите дават пари за да се надрусат аз се друсам бесплатно(с боя естественно) и даже ми плащат за това
    Ми да..само така уважаам те..

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от jjjjjj6363
    bahti misleneto, zna4i kakvoto i da stane mom4eto e vinovno mom4eto i momi4eto trqbva da davat ednakvi usiliq za vruskata si nqkoi moje pove4e nqkoi po malko,
    i ko da kajem ako momi4eto izneveri mom4eto e vinovno,
    ne si go izmislila kakto trqbva
    и междодругото АЗ СЪМ МОМЧЕ и въобще не съм мислил просто дойде от самосебеси а и да има случай в който момчето не е искарвано виновка като този с изневярата но в повечето го искарват неги

П.П. Не ми казвайте знам че съм идиот и то пълен

П.П2.А и пак може при изневяра на момичето да се искара момчето виновно може да се искара че с поведението си той я е накарал да му изневери

П.П3. А за боядисването ако трябва да съм честен ако си бях работудател щях да се уволнч ама на тия им хареса как стана а и парите не са лоши :P

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Значи, пич, аз съм на мнение, че наистина си има и такива момчета, които поемат цялата инициатива за всичко, и доста често се допитват до девойките. А това, че я поемат, според мен, е просто, за да създадат добро впечатление за себе си, защото това да взимаш решения си е и един вид отговорност. Съдба!
    На мен, лично, такива момчета до известно време са ми приятни, но после ми писва това тяхно държание, защото гледат колкото се може повече да угаждат, а човек понякога има нужда и от суровата действителност. Просто света е устроен така. Не може всичко да е цветя и рози! Не може!
    Тъй както си почнал да размишляваш, не знам от къде ти е дошло, но не съм на твоето мнение и никога не съм била. По простата причина, че единствено в класическите филми МЪЖЪТ трябва да командва парада.
    Има такива момчета, които те командват и поемат инициативи и т.н, има и такива, дето поемат инициативата, но жената има по-голям глас. Ти за кои ми говориш? Че и аз не знам кво написах.

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Автора,мъжки или женски си?
    Направи анкета с награди

Адски ме разсмя тази тема нямам коментар Май яко те е напекло слънцето,което днес много го нямаше де,но нищо сиг само при мен е било мрачно ама нали съм ЕМО хахахахахаха
    Емо ли си е
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Аз съм на мнение,че във една връзка са необходими двама,за една раздяла също.За да се стигне до край и двамата имат вина...Но след раздялата има една тенденция,която се наблюдава и от двата пола,А си мисли че причината за всичко е в Б и обратното Б си мисли същото за А.Така че тук неможе да се намери никога консенсус.На всеки му е по-лесно да обвини дугия,без да потърси вината в себе си.
    А до това,че мъжете са винаги виновни-според мен се стига до там знаеш ли защо.Защото един мъж,колкото и да го боли не си показва болката пред всеки,докато повечето момичета/жени,когато страдат за някой почти всички разбират за състоянието им (включително и аз преди)...и кой е лошият тогава,че е разплакал красивото невинно момиче - ТОЙ...И така се получава един кръговрат,никой не се замисля,че него може да го боли,защото Той пази болката в себе си...,а това тежи още повече!Но за пред хората,той е коравосърдечното копеле,което само разбива женски сърца - за това е най-лесно вината да я поеме ТОЙ.

Май стана малко объркано,ама от времето ще е

Град
    София
    епа язе съм си мажко момче

амеждодругото ако трябва да съм честен и аз незнам за кой писах даже незнам какво написах ама това е отделем въпрос просто да се напирам наприказка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си