.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

На кое държите повече

Mom4eta na koe durjite pove4e v edno momi4e da ima hubavo tqlo ili da e hubava v liceto? 6toto postoqnno 4uvam razni se ebali s macki s hiper qko tqlo ma v lice ...

Т.7 от правилника!
    swords1010
    Ne sum 79ti nabor ei

Фен Аватара на Girlicious
    Град
    Пловдив
    Не съм момче ,но ми си иска да отговоря...
    Нз защо ,но винаги си мисля ,че по-скоро биха гледали тялото... като видят някфи супер дълги крака,стегнати бедра,плоско коремче и т.н. и веднага са готови....не казвам че за всички е така....така си мисля

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    По наблюдения смятам, че може в лицето да не прилича на човек, но ако има хубаво тяло, ще се абстрахират от главата й...
    mindscan

Това не е най-важното
    Прекалено голям размер на картинката!

.: machoka :.

"Убави жени нема, има трезни мъже.... ако и пиенето не помогне гасим лампата" Нее важно как изглежда щом тялото и е хубаво значи се поддържа тфа че си има някфи дефекти нищо не значи нема съвършенни хора... секи си има своя чар..
    рискувай за да живееш и живей за да рискуваш..

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Jagger
    "Убави жени нема, има трезни мъже.... ако и пиенето не помогне гасим лампата" Нее важно как изглежда щом тялото и е хубаво значи се поддържа тфа че си има някфи дефекти нищо не значи нема съвършенни хора... секи си има своя чар..
    Точно така.
    Дори и в тялото да има някфи дефекти не е особен проблем.
    Все пак секса не е само външноста на другия.

еми нз не съм момче но ще си кажа мнението ... според мен тялото повече гледат щото момчетата попринцип гледат дупе цици крака и точно това ги възбужда повечето
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Цитирай Първоначално написано от KuKla Na KoNcI
    еми нз не съм момче но ще си кажа мнението ... според мен тялото повече гледат щото момчетата попринцип гледат дупе цици крака и точно това ги възбужда повечето
    Aко нещата са на по високо ниво нема да те интересува нищо... все пак тфа не са пашкули някфа комбинация от мускули сухужилия и тъкани...
    рискувай за да живееш и живей за да рискуваш..

spored mene pak gi interesyva pove4e liceto. q tyky vij nqkoq macka s gotino tqlo a pak liceto i da izglejda kato tejkotovren kon primerno... nqma da im e golqm kef da gledat takova lice..

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    Цитирай Първоначално написано от remember_me
    spored mene pak gi interesyva pove4e liceto. q tyky vij nqkoq macka s gotino tqlo a pak liceto i da izglejda kato tejkotovren kon primerno... nqma da im e golqm kef da gledat takova lice..
    А ако е с безумно красиво лице и тежи 130 килограма?
    mindscan

hottie
    Guest
    Според мен ако е само за секс е важно тялото, ако е за по-сериозна връзка е важно лицето.
    Защото ако е за едното чукане и нямаш чувства не я гледаш в очите, не й гледаш постоянно лицето, а искаш да имаш между ръдеце си готин задник и хубави цици.

Ако е с перфектно тяло, но с черни зъби и без коса дали пък ще спи с нея??

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    А бе .. женски .. престанете да пишете по темата !! .. За мъжката част от форума е !! .. Мнение от орта на "предполагам, че .. " .. "ще си кажа мнението .. " .. "не съм момче, но според мен .. " .. какво според вас??!! На тяхно място ли сте? Мислите ли по техния начин? .. Не? Тогава мълчете !!!
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
    А бе .. женски .. престанете да пишете по темата !! .. За мъжката част от форума е !! .. Мнение от орта на "предполагам, че .. " .. "ще си кажа мнението .. " .. "не съм момче, но според мен .. " .. какво според вас??!! На тяхно място ли сте? Мислите ли по техния начин? .. Не? Тогава мълчете !!!

По темата:И двете трябва да има ПОНЕ малко.
    Грозна с хубаво тяло - не
    Хубаво лице, с ужасно тяло - не
    Нещо средно е идеалка.
    Пък ако може хубаво тяло с хубаво лице...

hottie
    Guest
    Първо по-спокойно и по-леко с удивителните
    Второ аз говоря от името на мъжката част около мен

и двете гледат, ако имаш супер тяло и грозно лице ... или пък си с готино лице и си 100 кила? и в двата случая нямаш шанс ...

Град
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Извинявам се, найстина бях малко груба ..
    Говорех за цялата женска част писала по темата .. По принцип във всички теми, направени за мъжете във форума се намесват и жените и накрая темата става тяхна .. Омръзна ми да гледам теми, в които въпросът в зададен конкретно към мъже, но около 80% от отговорите са женски .. А като направи някое момиче тема за цикъла примерно, отговарят около 15% мъже ..

Мега фен
    Моя цикъл е нередовен..

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Извинявам се, найстина бях малко груба ..
    Говорех за цялата женска част писала по темата .. По принцип във всички теми, направени за мъжете във форума се намесват и жените и накрая темата става тяхна .. Омръзна ми да гледам теми, в които въпросът в зададен конкретно към мъже, но около 80% от отговорите са женски .. А като направи някое момиче тема за цикъла примерно, отговарят около 15% мъже ..
    Е така е ама като преобладаваме женската част не може да се сдържим... аз така чакам..чакам някое момче да пише. Накрая ме засърбяват ръчичките иииииииии
    Иначе е дразнещо така е

Винаги гледам лицето (примерно като се запознавам с някоя) и косата После се слиза по-надолу и по-надолу и така... Но наистина е най-добре да ги има и двете
    След седмата бира всички са еднакви!

Град
    Цитирай Първоначално написано от Чичко_Полицай
    Моя цикъл е нередовен..
    И моя .. сигурно е от тебе .. ..

Мега фен
    Моя цикъл е нередовен..
    Тва е щото се пипаме по клиторчетата ..

Град
    Моя цикъл е нередовен..
    Тва е щото се пипаме по клиторчетата ..
    Мне .. това е защото правим клиторен секс .. .. За това ни закъснява .. И все пак ако мойто не дойде - поне твойто ще текне от клиторчето ..
    Айде стига спам, че ..

Мега фен Аватара на amatorium
    Litseto i v chastnost ochite sa nai-vajni. Vqrno e che super tqloto dava jelaniq, no ako trqbva da sme realisti, v momenta, v koito pogledna Ceci Krasimirova i mi se otshtqva ot kakvoto i da bilo ...
    Eating isn't cheating - Arnold

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си