- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На кое държите повече
Макар,4е сам момиче според мен едно момче държи повече на едно секси тяло от сорта:дълги крака;дълги коси,големи гърди,които едва се побират в деколтето на близата на момичетоПървоначално написано от insomnia79
![]()
;плоско коренче , и т,н от колкото на лицето на момичето,макар ,че савършени хора няма ,всеки има някакви недостатъци .......
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
Ееееейй.. че какво му е на "лицето" на тежковозния кон?Първоначално написано от remember_me
![]()
Horse Crazy Girl!!
Ако са загорели, не гледат нищо. Няма тяло, няма лице, важното е да пуска.
![]()
Робинята на Quench
Какви скумрии със секси тела съм виждала.....ако тялото е по-важно, горките им гаджета. Те трябва все със затворени очи да са около тях. Честно, има момичета, които като ги гледаш отзад са много яки, но като ти се опулят с 1 грозна физиономия и малък мустак над устната....сори, ама аз не бих се възбудила. то това си е друга тема, ама как може да се грижиш за тялото си, да не ядеш на практика нищо, да слагаш 5 тон грим, да си изрусяваш или изправяш косата непрекъснато, а де не мхнеш тоя мустак?
Първоначално написано от krem4et0
![]()
![]()
много са секси тия девойки...
![]()
Horse Crazy Girl!!
Vij sq we neznam na kolko 12-13 godini si no 6tom zadavash takiva typi vaprpsi zna4i ne si mng dobre s mozu4nata kotiq.Li4no az ne predpo4itam da ima hubavo tqlo ili da ima hubavo lice a da ima akyl.![]()
Докато дишам се надявам.
Виж сега - никога не бих тръгнал сериозно с момиче, което не е симпатично в лицето. Но ако говорим само за секс - естествено, че бих преспал с момиче, което не е много красиво в лицето, но с добро тяло. Все пак секса си е секс - там приоритет са други части от тялото. природа... То само за секса съм бил и с доста пълничко момиче (да не кажа дебело), което в лицето беше ужастно, но имаше супер цици. И само заради тях легнах с нея и то най-вече за турска. Но това е само за секса и хормоните. Иначе лицето си е най-важно или поне от най-важните неща.Първоначално написано от insomnia79
Ето така би изглеждала сексуалната ми мечта:
http://www.redtube.com/9860
чак мен ме възбуждат!Първоначално написано от love_shu
mindscan
Кво толкова, тургаш един плик на лавата и ебешПървоначално написано от preichetoy
![]()
q pak si pomisli kak to4no se pi6e "mozu4na kOtiq " a?Първоначално написано от Mitko___
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne sum 79ti nabor ei