- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбена сам в най добрият ми приятел, но....
ох значи...с това момче сме приятели от как сме се родили...той е много сладак и аз го обикнах и наскоро осъзнах, че го обичам като нещо повече от приятел... Чудих се как да му го кажа... С него сме толкова близки и нямаме тайно...ноо вчера той дойде при мен и каза, че иска да поговорим... Каза ми, че е гей и че иска да се самоубие...Каза ми, живота му няма смисал....каза ми, че мечтае за нормален живот, но е невазможно и затова иска да се самоубие....бях шокирана тотално не знаех какво да кажа....пффф не че сега знам...но просто се намирам в ужасна ситуация.. 1во трябва да го успокоявам и да му казвам, че това е от възрастта, че ще се оправи и всичко ще е ок и сащевременно с това да подтискам чувствата си....бахти гадното (м/уи другото сме на 15 и двамата)... не мисля, че си прави ташак, просто за такфоз нещоо...пак и бахти тои ревешее :@ ооф нз
Мисля ,че е време да споделиш с него чувствата си ...
i kfo? toi se misli za gei? ;( ni6to nqq sa promeni nai mn da omra ot sram a toi...of nzПървоначално написано от kifla
Аз също мисля,че трябва да му кажеш,въпреки че ще е доста трудно..но все пак опитай
Доста гадна ситуация... ако сега му разкриеш чувствата си може да приеме, че нещо се базикаш или нещо. Защото толкова години заедно а му го казваш след като ти е казал, че е гей. Пък не знам може да си го е вталпил и ако тръгне с момиче ( по конкретно теб ) да влезе в пътя особено ако е с човек, който ще го разбира и подкрепя, а не някоя която ще го зареже заради държанието му (ако наистина е такав) и да влоши положението.
ne toi...mn e sladak i mn momi4eta go svalqt...off sq razbrah zako o6te si nqq gaje ;( pak i e mn gotin kato 4oek....i omee da sa darji sas seki
Признай му,ако наистина е гей,
много жалко,но се опитай да го разбереш.
Или го самоубий,ако той поиска това
от най-добрата си преятелка.
И накрая ще станете като Ромео и Жулиета,
която не се знае кво си е жулила![]()
Аз не мисля,че точно сега е моментът да му признаеш за чувствата си.Той е объркан и повече от всякога се нуждае от теб.Ами ако той дори не те е поглеждал по този начин сега съвсем ще го объркаш и е възможно да изгуби доверие в теб.Все пак ти го познаваш и сама можеш да прецениш как ще го приеме.
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
6 si pomisli 4e si praq ta6ak
6 si pomisli 4e go laja za da mu pokaja 4e ne e gei
6 mi sa razsardi 4e si praq ta6ak s nego ;( oof
nz
Точно сега е правилният момент да му разкриеш чувствата си, главно защото ти е признал...че е гей...и не за друго,просто иначе ще ти е много по-трудно...съветвам те да го утешиш и да му кажеш,че няма смисъл да проваля живота си,само защото е различен,ами трябва да продължи напред с мисълта,че всеки човек прави грешки (не че тва е грешка де) и че рано или късно , ще разбере че това са просто прищявки от възрастта...после му кажи,че въпреки всичко ти ще си винаги до него и не само като приятелка...ами и като нещо повече...точно ти можеш да го върнеш КЪМ НОРМАЛНАТА ориентация...ти и никой друг![]()
obi4am te slunceeeeeeeeee
ммм става за нов сюжет за някой сериал
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Изперках вече...цял ден съм във форума,не гарантирам за качествени мнения..
Но знаеш ли какво ми идва на ум в този момент като прочетох поста ти и всички след теб.Той е тъжен,отчаян от живота и ти плаче на рамото.Идеалната възможност да го провокираш и да осъществиш контакт...можеш съвсем случайно да го целунеш,докато го успокояваш.Съответно ще видиш каква е реякцията му...,ако не е такава каквато ти желаеш,винаги можеш да кажеш че си се разнежила и...просто незнаеш какво прави и тактично да му намекнеш какво чувстваш....тактично..
Незнам ама това измислих току що,трябва да спра филмите май![]()
Ее като чели ми взе думите от устата!!!Първоначално написано от Erica
![]()
http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/
I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!
qvno sega ne e vremeto da my kaje6 4e si pada6 po-nego.......mn e slojno i edva li nqkoi moje da ti pomogne.suglasna sum 4e tova e ot vuzrasta,no ne e dobre sega da mu kazva6 za tvoite 4yvstva taka 6te go dovur6i6 i naistina moje da se stigne do nqkoq glypost za koqto 6te sujalqva vinagi(ako ocelee)
Няма смисъл да крие чувствата си,какво като си мисли,че е гей.Може пък да се заблуждава.
Стига с тоя ташак и т.н...
Ако наистина той не се б1зика се опитай да му помогнеш а после му кажи за чувствата ти.И тоест ако си сиг че не е гей му кажи ама ако няма смис1л да му казваш за да се нараняваш понеже той ще ти каже че не изпитва нищо друго освен приятелска обич![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Ми по добре изчакай да се успокои... и му признай.. Наистина ситуацията ти е много кофти.....
![]()
Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.
mi kaah mu dneska...ama toi kaza 4e...me obi4a samo kato fr tei kato ne go privli4at momi4eta dori me celuna i go pitah dali e po4ustval ne6to, a toi mi kaza 4e n6 ne e po4ustval...
Първоначално написано от valentinka_1990
98% от младото поколение пие бира!
Ако си от онези 2%, които не пият бира, значи си идиот!
кажи му какво чувстваш макар и да ти е трудно,може да си промени решението![]()
HuBaVo E dA jIvEesH nAlI????nO kOgA??kOgAtO ImA zA kAkVO!!!kOgAtO iMa ZaShTo!!!KoGaTo ImA zA kOgO!!!(h)
15-годишните са объркани по природа,той ако наистина мисли,че е гей,защо иска да се самоубиванали между вас няма тайни,ми тогава му кажи
![]()
ами ето казала му е и това е .. нищо др не може да се направи ..при него това може да е от възрастта а ти рано или късно пак ще го имаш за приятел
п.с. - егати писането![]()
[quote="Erica"]Изперках вече...цял ден съм във форума,не гарантирам за качествени мнения..
Но знаеш ли какво ми идва на ум в този момент като прочетох поста ти и всички след теб.Той е тъжен,отчаян от живота и ти плаче на рамото.Идеалната възможност да го провокираш и да осъществиш контакт...можеш съвсем случайно да го целунеш,докато го успокояваш.Съответно ще видиш каква е реякцията му...,ако не е такава каквато ти желаеш,винаги можеш да кажеш че си се разнежила и...просто незнаеш какво прави и тактично да му намекнеш какво чувстваш....тактично..
Отново съм съгласна с Еrica.....Не губиш, когато показваш чувствата си, губиш, когато ги подтискаш
![]()