.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Влюбена сам в най добрият ми приятел, но....

ох значи...с това момче сме приятели от как сме се родили...той е много сладак и аз го обикнах и наскоро осъзнах, че го обичам като нещо повече от приятел... Чудих се как да му го кажа... С него сме толкова близки и нямаме тайно...ноо вчера той дойде при мен и каза, че иска да поговорим... Каза ми, че е гей и че иска да се самоубие...Каза ми, живота му няма смисал....каза ми, че мечтае за нормален живот, но е невазможно и затова иска да се самоубие....бях шокирана тотално не знаех какво да кажа....пффф не че сега знам...но просто се намирам в ужасна ситуация.. 1во трябва да го успокоявам и да му казвам, че това е от възрастта, че ще се оправи и всичко ще е ок и сащевременно с това да подтискам чувствата си....бахти гадното (м/уи другото сме на 15 и двамата)... не мисля, че си прави ташак, просто за такфоз нещоо...пак и бахти тои ревешее :@ ооф нз

Мисля ,че е време да споделиш с него чувствата си ...

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Цитирай Първоначално написано от kifla
    i kfo? toi se misli za gei? ;( ni6to nqq sa promeni nai mn da omra ot sram a toi...of nz

Аз също мисля,че трябва да му кажеш,въпреки че ще е доста трудно..но все пак опитай

Доста гадна ситуация... ако сега му разкриеш чувствата си може да приеме, че нещо се базикаш или нещо. Защото толкова години заедно а му го казваш след като ти е казал, че е гей. Пък не знам може да си го е вталпил и ако тръгне с момиче ( по конкретно теб ) да влезе в пътя особено ако е с човек, който ще го разбира и подкрепя, а не някоя която ще го зареже заради държанието му (ако наистина е такав) и да влоши положението.

ne toi...mn e sladak i mn momi4eta go svalqt...off sq razbrah zako o6te si nqq gaje ;( pak i e mn gotin kato 4oek....i omee da sa darji sas seki

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Признай му,ако наистина е гей,
    много жалко,но се опитай да го разбереш.
    Или го самоубий,ако той поиска това
    от най-добрата си преятелка.
    И накрая ще станете като Ромео и Жулиета,
    която не се знае кво си е жулила

Аз не мисля,че точно сега е моментът да му признаеш за чувствата си.Той е объркан и повече от всякога се нуждае от теб.Ами ако той дори не те е поглеждал по този начин сега съвсем ще го объркаш и е възможно да изгуби доверие в теб.Все пак ти го познаваш и сама можеш да прецениш как ще го приеме.
    Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...

6 si pomisli 4e si praq ta6ak
    6 si pomisli 4e go laja za da mu pokaja 4e ne e gei
    6 mi sa razsardi 4e si praq ta6ak s nego ;( oof
    nz

Точно сега е правилният момент да му разкриеш чувствата си, главно защото ти е признал...че е гей...и не за друго,просто иначе ще ти е много по-трудно...съветвам те да го утешиш и да му кажеш,че няма смисъл да проваля живота си,само защото е различен,ами трябва да продължи напред с мисълта,че всеки човек прави грешки (не че тва е грешка де) и че рано или късно , ще разбере че това са просто прищявки от възрастта...после му кажи,че въпреки всичко ти ще си винаги до него и не само като приятелка...ами и като нещо повече...точно ти можеш да го върнеш КЪМ НОРМАЛНАТА ориентация...ти и никой друг
    obi4am te slunceeeeeeeeee

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    ммм става за нов сюжет за някой сериал
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Изперках вече...цял ден съм във форума,не гарантирам за качествени мнения..
    Но знаеш ли какво ми идва на ум в този момент като прочетох поста ти и всички след теб.Той е тъжен,отчаян от живота и ти плаче на рамото.Идеалната възможност да го провокираш и да осъществиш контакт...можеш съвсем случайно да го целунеш,докато го успокояваш.Съответно ще видиш каква е реякцията му...,ако не е такава каквато ти желаеш,винаги можеш да кажеш че си се разнежила и...просто незнаеш какво прави и тактично да му намекнеш какво чувстваш....тактично..

Незнам ама това измислих току що,трябва да спра филмите май

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Сподели с него каквото ти е на сърцето..

Фен
    Град
    НякъдеЕе п0 шир0кия свят!
    Цитирай Първоначално написано от Erica
    Изперках вече...цял ден съм във форума,не гарантирам за качествени мнения..
    Но знаеш ли какво ми идва на ум в този момент като прочетох поста ти и всички след теб.Той е тъжен,отчаян от живота и ти плаче на рамото.Идеалната възможност да го провокираш и да осъществиш контакт...можеш съвсем случайно да го целунеш,докато го успокояваш.Съответно ще видиш каква е реякцията му...,ако не е такава каквато ти желаеш,винаги можеш да кажеш че си се разнежила и...просто незнаеш какво прави и тактично да му намекнеш какво чувстваш....тактично..

Незнам ама това измислих току що,трябва да спра филмите май
    Ее като чели ми взе думите от устата!!!
    http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/

I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!

qvno sega ne e vremeto da my kaje6 4e si pada6 po-nego.......mn e slojno i edva li nqkoi moje da ti pomogne.suglasna sum 4e tova e ot vuzrasta,no ne e dobre sega da mu kazva6 za tvoite 4yvstva taka 6te go dovur6i6 i naistina moje da se stigne do nqkoq glypost za koqto 6te sujalqva vinagi(ako ocelee)

Мега фен Аватара на sasha_90
    Няма смисъл да крие чувствата си,какво като си мисли,че е гей.Може пък да се заблуждава.

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Стига с тоя ташак и т.н...
    Ако наистина той не се б1зика се опитай да му помогнеш а после му кажи за чувствата ти.И тоест ако си сиг че не е гей му кажи ама ако няма смис1л да му казваш за да се нараняваш понеже той ще ти каже че не изпитва нищо друго освен приятелска обич
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Град
    Slivnica

...

Ми по добре изчакай да се успокои... и му признай.. Наистина ситуацията ти е много кофти.....
    Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.

mi kaah mu dneska...ama toi kaza 4e...me obi4a samo kato fr tei kato ne go privli4at momi4eta dori me celuna i go pitah dali e po4ustval ne6to, a toi mi kaza 4e n6 ne e po4ustval...

Цитирай Първоначално написано от valentinka_1990
    Аз не мисля,че точно сега е моментът да му признаеш за чувствата си.Той е объркан и повече от всякога се нуждае от теб.Ами ако той дори не те е поглеждал по този начин сега съвсем ще го объркаш и е възможно да изгуби доверие в теб.Все пак ти го познаваш и сама можеш да прецениш как ще го приеме.
    98% от младото поколение пие бира!
    Ако си от онези 2%, които не пият бира, значи си идиот!

кажи му какво чувстваш макар и да ти е трудно,може да си промени решението
    HuBaVo E dA jIvEesH nAlI????nO kOgA??kOgAtO ImA zA kAkVO!!!kOgAtO iMa ZaShTo!!!KoGaTo ImA zA kOgO!!! (h)

15-годишните са объркани по природа,той ако наистина мисли,че е гей,защо иска да се самоубива нали между вас няма тайни,ми тогава му кажи

Град
    в мазето ;dd
    ами ето казала му е и това е .. нищо др не може да се направи ..при него това може да е от възрастта а ти рано или късно пак ще го имаш за приятел
    п.с. - егати писането

[quote="Erica"]Изперках вече...цял ден съм във форума,не гарантирам за качествени мнения..

Отново съм съгласна с Еrica .....Не губиш, когато показваш чувствата си, губиш, когато ги подтискаш

Цитирай Първоначално написано от kifla
    +14346

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си