- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Просто моята история
Здравейте!!
Просто искам да излея някъде душата си ... защото ми е толкова тежко.
В последната половин година .. в живота ми се случиха толкова много неща ..толкова много хора се намесиха . На моменти направих много грешки .. но въпреки това продалжих да живея по някакъв начин.И сега какво да правя .. правя се на силна .. (знаейки че това не е така ) .. понякога ми се иска просто да изчезна от лицето на Земята.. защото ми се струва че на никой няма да му липсвам. Вярно е че имам много добри приятели .. но някак си аз се чувствам толкова сама .. толкова самотна.
Но това не е всичко .. започвам да си мисля че хлатвам по един мой много добър приятел.Просто не знам какво да правя.Мисля че се самозалъгвам ...мисля че няма да намеря щастието ...и сега като си мисля за моя приятел .. ми става много тъжно ..защото той на моменти страшно много ми липсва..Сега е на морето .. и ми липсва.. но знам че сме само приятели ...
Не искам да продължавам да живея така .. но явно няма какво друго да направя ..!
Мерси много че прочетохте темата .. поне си излях душата някаде .. защото имам чувството че ще гръмна.
РоДил Се ДявОл В ноЩа коВаРна,НадвеСил Се нАд мЕн С ЧернИ пиПалА и КазАл С глАс На беЗпоЩада:"НещАстНа Ти БъДи В люБовТа!"ИзреКъл теЗи дУми СтРашни ЗаклАтиЛ тоЙ коВарнАта глАвА ,УсмиХнаЛ Се С Зла УсмивКа и пОжЕлал Да нЯмаМ никоЙ нА свеТа!!