- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам още бившия, но ме е страх да зарежа сегашния...
Neznam kakvo da ppravq ve4e 1 godina i 1 mesic si imam priqtel no o6te sam vlubena v biv6iqt si ako vaob6te moga taka da go nareka nie hodih me samo 1 mrsek i posle toi me sravni sas zemqta mislih si 4e sam go zabravila no uvi ne e taka.naposledak se darja ujasno sas moq priqtel no i ne moga da go zareja stava mi gadno i neznam dali e lubov ili prosto strah 4e 6te ostana sama a i plus tva mislq 4e nikoi ne me e obi4al pove4e ot nego.Pak dr si ima fr pone taka si mislq za6toto vidqh edni snimki v neta sas nqkakva druga.a nego ne sam go vijdala dosta vreme pone 5 meseca.Kakvo da pravq????? molq vi kajete
Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:
Никой не ме е обичал повече от него и след месец ме сравни с земята .
Пълни глупости преодолейго че накрая ще останеш с нищо....
рискувай за да живееш и живей за да рискуваш..
v smisal sega6niqt mi fr mn me obi4a i mi go e dokazal a biv6iqt me sravni sas zemqta
Забрави бившия и продължи напред.Не може цял живот да съжаляваш,че нищо не се е получило между вас.Не ти трябва бившия-остави го да търси щастието другаде,а ти започни да цениш приятеля си,защото когато го загубиш може и да съжаляваш.
Toчно така ние всички те подкрепямеПървоначално написано от sasha_90
Не бе, той първият дето го обича я е сравнил със земята,а пък сегашния дето тя се държи ужасно с него,ама не къса с него щото и става жал я обича много,повече от всеки друг.Първоначално написано от Jagger
И на мен ми беше адски трудно да си преведа и да намеря смисъла,ама се справих....![]()
Към авторката бившият затова е бивш,за да седи в миналото...И аз немога да те разбера как може да си с някой повече от година без да имаш чувства към него,мислех си че това го има само по филмите...
Ето това е!Първоначално написано от sasha_90
Аз имах подобна случка наскоро.. в началото е трудно, но всичко се забравя.. Макар че е вярно и това, което се пее в една песен.. "Жените не помнят очите на добрите, а помнят мъжете, разбили им сърцето" или нещо такова..
qvno 4e ne e samo po filmite
Сгреях системата ма късноооПървоначално написано от Erica
![]()
Не в смисъл не си ли привързана към приятеля си...Не ми казвай че всичко е съжаление?Първоначално написано от sweet dreams
Не завиждам на гаджето ти.. да го лъжеш 1 година![]()
Пиши по-грамотно.
[size=7][b][u]fosse cos
da privarzana sam kam nego no na momenti mi se iska da ne e s men i me izkarva izvan nervi
Не се заблуждавай!
Според мен не си все още влюбена в бившия ти, а просто имаш някакви отминали спомени с него и си му запазила малко място в съзнанието си и се самозалъгваш, че имаш някакви чувства към него(смисъл, ти пак си имаш някакви, де, но едва ли някакви по-такива сериозни). Замисли се и ако съм права, няма смисъл заради такова нещо да оставиш сегашният си приятел. Щом сте се задържали толкова много време, значи не е било напразно.
Оф, не знам кво написах.. обърках се вече
Напълно съмсъгласна.Първоначално написано от cherinka
Това се случва почти при всички двойки. И в такива моменти се сещаме за бившите и си мислим,че с тях всичко ще е като в приказка.Е да ама не.Първоначално написано от sweet dreams