.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Обичам още бившия, но ме е страх да зарежа сегашния...

Neznam kakvo da ppravq ve4e 1 godina i 1 mesic si imam priqtel no o6te sam vlubena v biv6iqt si ako vaob6te moga taka da go nareka nie hodih me samo 1 mrsek i posle toi me sravni sas zemqta mislih si 4e sam go zabravila no uvi ne e taka.naposledak se darja ujasno sas moq priqtel no i ne moga da go zareja stava mi gadno i neznam dali e lubov ili prosto strah 4e 6te ostana sama a i plus tva mislq 4e nikoi ne me e obi4al pove4e ot nego.Pak dr si ima fr pone taka si mislq za6toto vidqh edni snimki v neta sas nqkakva druga.a nego ne sam go vijdala dosta vreme pone 5 meseca.Kakvo da pravq????? molq vi kajete

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника :!:

Никой не ме е обичал повече от него и след месец ме сравни с земята .
    Пълни глупости преодолейго че накрая ще останеш с нищо....
    рискувай за да живееш и живей за да рискуваш..

v smisal sega6niqt mi fr mn me obi4a i mi go e dokazal a biv6iqt me sravni sas zemqta

Мега фен Аватара на sasha_90
    Забрави бившия и продължи напред.Не може цял живот да съжаляваш,че нищо не се е получило между вас.Не ти трябва бившия-остави го да търси щастието другаде,а ти започни да цениш приятеля си,защото когато го загубиш може и да съжаляваш.

Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Забрави бившия и продължи напред.Не може цял живот да съжаляваш,че нищо не се е получило между вас.Не ти трябва бившия-остави го да търси щастието другаде,а ти започни да цениш приятеля си,защото когато го загубиш може и да съжаляваш.
    Toчно така ние всички те подкрепяме

Цитирай Първоначално написано от Jagger
    Не бе, той първият дето го обича я е сравнил със земята,а пък сегашния дето тя се държи ужасно с него,ама не къса с него щото и става жал я обича много,повече от всеки друг.
    И на мен ми беше адски трудно да си преведа и да намеря смисъла,ама се справих....

Към авторката бившият затова е бивш,за да седи в миналото...И аз немога да те разбера как може да си с някой повече от година без да имаш чувства към него,мислех си че това го има само по филмите...

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Ето това е!

Аз имах подобна случка наскоро.. в началото е трудно, но всичко се забравя.. Макар че е вярно и това, което се пее в една песен.. "Жените не помнят очите на добрите, а помнят мъжете, разбили им сърцето" или нещо такова..

qvno 4e ne e samo po filmite

Цитирай Първоначално написано от Erica
    Цитирай Първоначално написано от Jagger
    Не бе, той първият дето го обича я е сравнил със земята,а пък сегашния дето тя се държи ужасно с него,ама не къса с него щото и става жал я обича много,повече от всеки друг.
    И на мен ми беше адски трудно да си преведа и да намеря смисъла,ама се справих....

Към авторката бившият затова е бивш,за да седи в миналото...И аз немога да те разбера как може да си с някой повече от година без да имаш чувства към него,мислех си че това го има само по филмите...
    Сгреях системата ма къснооо

Цитирай Първоначално написано от sweet dreams
    qvno 4e ne e samo po filmite
    Не в смисъл не си ли привързана към приятеля си...Не ми казвай че всичко е съжаление?

Не завиждам на гаджето ти.. да го лъжеш 1 година

Мега фен
    Град
    София
    Пиши по-грамотно.
    [size=7][b][u]fosse cos

da privarzana sam kam nego no na momenti mi se iska da ne e s men i me izkarva izvan nervi

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Не се заблуждавай!
    Според мен не си все още влюбена в бившия ти, а просто имаш някакви отминали спомени с него и си му запазила малко място в съзнанието си и се самозалъгваш, че имаш някакви чувства към него(смисъл, ти пак си имаш някакви, де, но едва ли някакви по-такива сериозни). Замисли се и ако съм права, няма смисъл заради такова нещо да оставиш сегашният си приятел. Щом сте се задържали толкова много време, значи не е било напразно.

Оф, не знам кво написах.. обърках се вече

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Не се заблуждавай!
    Според мен не си все още влюбена в бившия ти, а просто имаш някакви отминали спомени с него и си му запазила малко място в съзнанието си и се самозалъгваш, че имаш някакви чувства към него(смисъл, ти пак си имаш някакви, де, но едва ли някакви по-такива сериозни). Замисли се и ако съм права, няма смисъл заради такова нещо да оставиш сегашният си приятел. Щом сте се задържали толкова много време, значи не е било напразно.

Оф, не знам кво написах.. обърках се вече
    Напълно съмсъгласна.

Цитирай Първоначално написано от sweet dreams
    da privarzana sam kam nego no na momenti mi se iska da ne e s men i me izkarva izvan nervi
    Това се случва почти при всички двойки. И в такива моменти се сещаме за бившите и си мислим,че с тях всичко ще е като в приказка.Е да ама не.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си