Ами така тази тема е за моята най добра приятелка тъй че ще помоля модератори администратори или по вишите от мен ако не са съгласни да я пратят в друг раздел ... Та така тази тема е за НЕЯ човека които винаги е бил до мен дори и да се напивам да греша да я обиждам да я псувам да я зарязвам заради момче никога да не я слушам и накрая се пак тя да ме измъква ... Познаваме се от 2 години тя дойде в нашия class беше едно свито същество много стреснато и аз я мразя в края на 6-ти class станахме много близки разбрах че е cudesен човек дойде ваканцията и аз заминах за провинцията чувахме се и в 7-ми class отново бяхме близки после тя тръгна с други хора в компания и така по късно пак бяхме приятелки но тя през цялото време ми помагаше даваше ми съвети в средата на 7-ми class станахме Best Фриендс Forever после имахме кандидатстване и аз бях изнервена тя също но не го показваше успокояваше мен но аз винаги правех нещо с което я дразнех или лъжех или просто обиждах заради момче а тя прощаваше ли прощаваше а аз продължавах днес се върнахме от лагер от морето и по принцип седяхме заедно но аз реших че ще седна с момчето с което се бях забила на лагера и тя остана сама на седалка не ми говореше и сега и пиша по skype да излезем а тя не пише а на другите пише знам че ми се сърди защото отново заради мен спа на вън защото аз го правих с момчето в нашата стая ... Тя е човек който прощава всичко освен лъжата но на мен и това прощава нашите много държат да контактувам с нея а и тя е от редките хора ценящи още малко странните но важни работи просто е Перфектна във всяко отношение дори и за момчетата и завиждам тя е обичана не от един и двама а аз съм с тях просто за кефа взех пример от нея и наистина много спечелих но губя нея с поведението си извиних и се но явно ще трябва да загубя НАЙ ДОБРАТА си ПРИЯТЕЛКА не знам без нея съм за никъде а заради момчетата и поведението си всичко може да приключи ... Имате ли някакви идеи какво да правя ... Не искам да я губя но до сега жертвах нея зяряди момчетата а сега незнам как да жертвам тях заради нея ... Тя ми е като сестра човека които мисли за мен човека които наистина мога да нарека приятел а сега я губя МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ