- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Струва ли си да се борим...???
Аз съм на мнение, че човек трябва да се бори до край във всякакъв аспект!
♥ ♥ ♥
трябва да се борим .. дори когато виждаме че нещата не са чак толкова оптимистични ... зародилата се надежда по време на борбата си струва . дори края да е лош ... надеждата , мечтите .. желанията.. ако не се бориш ще остане в теб въпроса а ако се бях борил .. дали нещата щяха да са по-добре
![]()
Ако го обичаш достат1чно,ще се бориш от една страна за да се опиташ да го спечелих и от друга за да видиш какво ще стане ..и дали ще го имаш...
Винаги има светлинка в тунелчето..но понякога тя е от приближаващия влак![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Знаеш мнението ми по въпроса РозичкеПървоначално написано от mechtaq_za_teb
Опитай и виж какво ще стане,направи го заради себе си!Пожелавам ти късмет!
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Бих се борил по принцип не съм човек, който се отказва лесно за каквото и да е КАМОЛИ за човек който обичам.Разбирасе ще съм и търпелив няма да настоявам непрекъснато ще си пазя надеждите и когато се отвори възможност ще действам, но не няма да прекалявам. Вярно ще боли, но и болката си има своята сладост. надеждата умира последна
. Но ако видя, че просто няма да стане квото и да дам от себе си няма да склоня глава и да кажа "
дотук беше живота ми". За всеки влак си има пътници!
![]()
Зависи от човека.Например ако е някой "гъзар",който не ме уважава,колкото и да го обичам няма да се боря.За какво?Да страдам още повече и на каква цена?!?!?Няма смисъл.
Да струва си да се бориш, защото знам че съм направила всичко възможно да стане това, което толкова съм искала. А дори и края да не е в моя полза, дори и да страдам пак ще го направя, но само за човек, който си струва, а не някой заради които после няма да оцени какво съм сторила.
Все пак живота е една борба и ако не правим нужното, за да сме щастливи няма кой да го направи вместо нас!
Вече се боря 8 месеца за 1 момиче и продължавам да се боря за нея.Никога не трябва да се предаваме.Както казаха в по предишните постове.ПО добре до краят и да разбереш отколкото да се откажеш и цял живот да съжеляваш.![]()
На тази възраст няма никакъв смисъл,защото ще изглеждаш отчаяна.Най-вероято само да задушиш човека и да го отдалечиш от себе си .Чакай да му уври главата. Споделям от личен опитПървоначално написано от mechtaq_za_teb
Мойта глава още не е увряла.Дано само не се размекне,когато това стане
![]()
АКо вярваш и искаш винаги си струва![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
ами да,струва си ако поаваш добре човека и мислиш че е подходящ за теб ,но пък времето не е,според мен трябва да се бориш.обаче си зависи от човека...
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Мисля че си струва да се бориш..Ако се бориш и не се получи пак ще страдаш.. Но ако не се бориш пак ще страдаш... И в двата случея ще страдаш..Когато най малко си мислиш че има смисъл тогава се получава нещо наистина красиво.. знам го от личен опит..Ако обичаме истински си струва да се бориме..
Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.
Трябва да се борим,макар и после да ни боли...все пак живеем един живот....![]()