.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39
    Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~

Струва ли си да се борим...???

Струва ли си да се борим,когато знаем,че може и да ни разочароват?Когато знаем,че вероятността да страдаме след това е голяма?Когато усещаме,че няма смисъл...но има една мъничка надежда в сърцата ни?
    Струва ли си да се борим за онзи,когото обичаме?Споделете мнение.

Аз попаднах в такава ситуация и смятам,че ако не се борим докрай,никога няма да разберем какво е щяло да стане.Понякога си струва,защото може краят да бъде положителен,но понякога не става така,както искаме.Струва ли си ?
    [/b]
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Разбира се че трябва(не във всиски случай но трябва),така е ако не си опитал цял живот ще съжеляваш,но ако си опитал и не е станало си си чист пред себе си.

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Еми ще цитирам подписа ти: Има моменти,когато вярваш,че всичко е свършило.Точно тогава започва началото!Продължавай да вярваш... !!!

А сега моето мнение: да струва си! Струва си да се бориш до последна капка кръв, за това, което най-силно желаеш.. Предадеш ли се сам нараняваш себе си! Никога не трябва да губиш надежда.. чудеса се случват рядко, но се случват!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    много ясно че ше се борим, нали после трябва да ни боли, за кво живеем иначе.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София
    винаги има смисъл да се борим това подържа нас хората живи това ни дава стимул да продължаваме да живеем
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Спрях да изпитвам чувства мноого отдавна сега няма рискове няма болка абсолютно нищо но пък остава мисълта че ще остнашен с празнота във душата си .... ако имаше за какфо да се боря щях на 100% да се боря докато вече нема на къде даже и тогава бих продължавал ... ма тфа са само истории гледайте сега борете се за това което искате никога не се предавайте защото после може да съжалявате не си правете илюзии какфо ще стане после просто се отстоявайте за да бъдете щасливи трябва да се борите за това което искате с отказване сте за никъде
    рискувай за да живееш и живей за да рискуваш..

Трябва да се борим.Така се научаваме да не се предаваме за малките неща,защото ако се откажем да спечелим момче,то тогава какво би станало в състезание.Струва си не само за да видиш какво ще се случи,а и за докажеш на себе си,че си силен,че можеш,че искаш и получаваш.
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Град
    БуРГаС бИЕ
    Естествено че си струва!Поне после ще знаеш че си направил/а всичко възможно за да бъдеш с дадения човек!Че всичко което се е очаквало от теб е било направено и си положила усилия да закрепиш връзката.Опитала си поне.Ако не положиш усилия после ще те гложди мисълта защо не направих еди си какво..може би имах шанс но го пропилях..какво ли щеше да стане ако това не беше станало така.Искаш ли нещо силно трябва да се бориш с всички възможни средства!Все пак живота е една борба

razbirase 4e trqbva vseki den se borq i nqma da se otkaja

ама аз нз как да се боря
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Да се боря за някой,когото обичам-
    естествено,нали го обичам.
    Да се боря за някого,когото
    харесвам(привлича ме)-зависи.

Ще разбереш кога е момента....

струва си .. и то много. Ако не го направя .. мен лично ще ме човърка нещо и ще се питам какво ли е можело да стане.. така че борете се бе хора... именно заради тфа някой връзки пропадат.. защото хората не се борят.. всеки си мисли че другия трябва да се бори за него .. а всеки трябва да се бори за всеки ..
    Smile... Tomorrow will be worse...

Супер фен Аватара на bEbsI
    Струва си! Винаги! Иначе просто не бих била себе си..
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Мега фен
    Град
    София
    Винаги Keep Waling.
    [size=7][b][u]fosse cos

твоя аватар с тфа пиле ме побърка и ме чупи от смях всеки пък като го видя

Цитирай Първоначално написано от Jagger
    твоя аватар с тфа пиле ме побърка и ме чупи от смях всеки пък като го видя
    много е готин нали
    Smile... Tomorrow will be worse...

струва си разбира се...то и аз нъм в същото положение, и дори да знам,че рано или късно картите ще се сложат на масата и всичко ще се разкрие, и дори че мога да страдам,малко или много,все пак си струва
    Don’t forget
    to Remember me
    I’ll be back – so remember me
    Please keep me in your heart
    If we have to ever part
    Don’t forget me, to remember me...

~*~ ~*~ T.I. ~*~ ~*~

Да,струва си! Независимо за какво се бориш.Ако се оставиш на течението,оставаш избора в колко камъка ще се блъснеш на реката. А ако свикнеш да получаваш всичко без борба.Тогава смисълът на живота ще се изгуби.Ако постоянно стоиш на дивана и всичко,за което се сетиш изниква изведнъж пред теб няма ли да ти стане скучно?Няма ли да те заболи задника от стоене?
    Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...

Град
    в нас
    много интересна тема .
    еми за мен има смисъл винаги да се бориш за някого или за нещо.
    последния път като се борих за човека до себе си месец и половина излязох луд .
    NO COMMENT

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Струва си ест винаги има нещо(някои) за което(които) си струва

trqbva da produljavame da se borim ako naistina iskame neshto silno,no ponqkoga naistina vijdame che shte ni razocharovat.. i az sam v takava situaciq no pyk ako ne opitash naistina shte sujalqvash no vse pak trqbva da trupame opit ..

За дадени неща си струвам за други не, всичко зависи от това как отделния човек вижда различните неща от живота Понякога си струва, понякога - не, но това ние си го решаваме - дали да се борим или да оставим нещата такива каквито са, защото просто колкото и да искаме и каквото и да опитваме не можем да ги променим - е тогава няма смисъл да се борим

е кф0 пък...трябва да се борим...аз бях с едн0 м0мче 5 дена,н0 си струваше да се б0ря-те3и дни бяха не3абравими
    това което ми трябва е това което ми липсва!!!

Фен
    Град
    НякъдеЕе п0 шир0кия свят!
    ДА!
    Ще ти дам пример.
    В началото на учебната година си харесах едно момче(което още харесвам!). Въпреки, че знаех, че харесва друга - не се отказах. Упорствах. Припомнях му колко много го харесвам и т.н. Отначалото бяхме просто приятели. После започна по някакъв начин да показва по-голяма заинтересованост към мен. Ии може би щеше да стане нещо, ако аз не бях пропиляла този шанс да бъда с него.
    За това, каквото и да става, НЕ трябва да губиш надежда и да спираш да се бориш, за това което искаш!!!
    http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/

I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си