.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Guest

въпрос относно къносването

зна4и тея дни ще си взема 4ерна кана.Но нямам представа как става самото къносване.Някой ако се е къносвал от форума може ли да ми обясни и разкаже как става вси4ко?навих баща ми да ме намаже щото сама няма да мога сиг

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Ми май зависи кфа къна си взимаш.
    С мойтаааа.... за мойта коса ми трябват 3 пакетчета, стопляш си водичка (не знам колко обаче, некфа течност, не най-рядката да се получи), т.е. водата трябва да е гореща, в някъф съд пльосваш къна+водата и мажеш с четка. Стоиш 30 минути и миеш. Поне с моята е така, де.
    А вътре 100% има упътване - хващаш и четеш!

Saatana vittu perkele hate crew!

mmm na4i zemi si nai dobre indiiskata kana vzavisimost kolko ti e dalga kosata ti 6te si preceni6 kolko paket4eta pyk to tam si pi6e v kolko voda da go razredi6 seki slu4ai ne stava mn rqdko de.A i btw da znae6 4e mn leketa pravi i ne se 4isti i 1vite nqkolko pyti sled miene 6te miri6e na treva ama posle se opravq..
    Не оставяй пътя да те води. Вместо това, върви там, където пътеки няма и свой си направи.

Guest

NoseBleed

Цитирай Първоначално написано от Boot
    С мойтаааа.... за мойта коса ми трябват 3 пакетчета, стопляш си водичка (не знам колко обаче, некфа течност, не най-рядката да се получи), т.е. водата трябва да е гореща, в някъф съд пльосваш къна+водата и мажеш с четка. Стоиш 30 минути и миеш. Поне с моята е така, де.
    ти с кфа къна се правиш 4е седиш само 30мин?аз съм чувала че мн време се седи

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    ми то върху опаковката си има указания и там всичко си пише и е обяснено
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Мега фен
    Истинско къносване става само с индийска къна. Аз стоя по 35-40 минути, няма смисъл повече.

NoseBleeD
    Guest
    искам само да ви питам още нещо-като се боядисам сега и за цялата коса ще ми стигнат някъде 3 пакетчета, но другите месеци само коресните ли си къносвам или цялата коса пак?къната пада ли?

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue

Re: NoseBleed

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Boot
    ти с кфа къна се правиш 4е седиш само 30мин?аз съм чувала че мн време се седи
    С некфа индийска.... то навсякъде я има.

Saatana vittu perkele hate crew!

Голям фен
    Град
    nepostoqnno:)

Re: въпрос относно къносването

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    зна4и тея дни ще си взема 4ерна кана.Но нямам представа как става самото къносване.Някой ако се е къносвал от форума може ли да ми обясни и разкаже как става вси4ко?навих баща ми да ме намаже щото сама няма да мога сиг
    Ъъ що не помолиш майка ти или някой др да ти помогне, ама то в/у опаковката си пише

Град
    Плевен
    Primerno ot boqta mogat da se polu4at nekfi alergi4ni reakcii mi ot kynata imali nekfi takiva opasnost.Da ne zeme da mi okape kosat??? I drug vypros az kak da razbera kolko kyna mi trqbva???
    Съдбата ти е написана във водата,между дъждовни капки и скрити сълзи.

Аз лично не се каносвам,но съм чела че не е много препоръчително да се използва каната много дълго време,защото после косата започва да окапва!

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    Цитирай Първоначално написано от MarityYyY
    Primerno ot boqta mogat da se polu4at nekfi alergi4ni reakcii mi ot kynata imali nekfi takiva opasnost.Da ne zeme da mi okape kosat??? I drug vypros az kak da razbera kolko kyna mi trqbva???
    Едва ли, 100% органична е!
    mindscan

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си