- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да бъда с този който ме обича,но аз не обичам...
Здравейте!Реших да ви помоля за съвет,защото ще се побъркам!
Ходих с едно момче,около 3 седмици и се разделихме по отвратителен начин.Точно на завършването ни,изкарахме целия ден заедно.Гушкахме се,целувки...Само ако знаех,че по този начин се е сбогувал с мен.От тогава не ме потърси.Аз също не си направих труда,да му се обадя.Щеше да изглежда нелепо,а и връзката ни беше доста сложна.Все още го обичам с цялото си сърце,но зная че той няма да ме потърси.Проблемът ми е в това,че има едно момче,което от 2 години не е спирало да ме обича.Наранявала съм го несъзнателно,като му разказвах за другите,без да подозирам че има чувства към мен.Да но преди време ми предложи,аз отказах.Последваха още 2 предложения,на които отговора ми е-не.Чувствам се като...Самата аз не мога да намеря правилните думи.Не изпитвам никакво привличане към него.Мислих си,да приема.Може пък нещо да се промени.Но просто като си представя,че ще се стигне и до целувка...Тогава ще си проличи истината.А не мога да го излъжа,просто защото го обичам като приятел.Казвах му не веднъж,че можем да бъдем само приятели.Но той не спира да настоява.Става ми неудобно,от това все да му отказвам,при положение че страда стршно много.
Повечето ми приятели,ме съдят заради това-бягала съм от късмета си.Щяла съм да имам всичко.
Но на каква цена?Ще го излъжа един вид,и него ще го заболи още повече.Ще съсипя живота си...Но друг изход невиждамПросто искам да чуя съветите ви.Да бъда с този който не обичам,но да бъда обичана...или да обичам този кой никога не ме е обичал...
Ти така или иначе няма да спреш да обичаш онова момче дори и да тръгнеш с него.Аз бих те посъветвала да си останеш фр с момчето което те обича.Просто е отвратително да ходиш с някой а да обичаш друг.Според мен недей да тръгваш с момчето ще го нараниш много а само и ти ще се тормозиш.Останете си само приятели ако е възможно![]()
щом не го обичаш не ходи с него
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Не тръгвай с него,щом не го харесваш няма смисъл да си играеш с него.
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Така когато връзката е ужким по любов всичко пропада ако едната страна те обича ще си сигурен че никога няма да ти изневери или предаде човек се учи да обича след време ще го обикнеш... ако побегнеш след твоята любов е по голям шанса да си на 0
рискувай за да живееш и живей за да рискуваш..
сама трябва да вземеш това решение... ами ако се окаже, че това момче е човекът когото винаги си търсила и постепенно го обикнеш дори повече от този, когото обичаш в моментанезнам, но има ли смисъл да живееш с надеждата за това другият да ти отвърне с обич, а това така и да не стане ? ?
![]()
Ако не го обичаш не тръгваи с него ще го нараниш още повече..![]()
nqma smisal da trygvash s mom4eto koeto te obicha pri uslovie 4e nqmash nishto kym nego nqma li e trypkata nqma smisal.. daje i da trygnesh s nego shte izkarate nqkolko sedmici v koito ti shte se izmuchvash i shte mislish za drugoto mom4e...
+1Първоначално написано от ceci_i_vlado
Нищо не ти пре4и да опиташ да бъдеш с този който те оби4а.Кажи му 4е просто искаш да пробвате може след време да го обикнеш.
98% от младото поколение слуша чалга!Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Няма смисъл да тръгваш с това момче, няма смисъл да го лъжеш относно чувствата ти към негоИ теб ще те боли и него също, моят съвет е да не опитваш да имаш връзка с него
Успех
![]()
На твое място бих тръгнала с момчето. В началото на предишната си връзка адски много обичах едно момче, също както и ти обичаш... но се захванах с друго. Исках всичко да е идеално и почти беше, но след време връзката ни се разруши по причини, които нямат нищо общо с дискутираната тема. Мисълта ми беше, че не е невъзможно да се пръвиржеш към другото момче, дори да го заобичаш след като тръгнете. На мен ми се случи точно това!
6tom ne go obi4a6,ne trugvai s nego..tova 6te go narani o6te pove4e,rano ili kusno :s
When life gives you lemons, you paint that shit gold.
o boje....edni taka kazvat drugi edi kak..samo q oburkvate..moito mnenie milichka e da reshish ti samataa nenie...surceto ti izbira..no az sushto bqx taka...obichax predi vreme edno momche...i vse oshte moga da kaja che e taka...toi mi beshe purvata golqma lubov....ta.. toi prosto si igra s men..kakto v tvoq sluchai..az stradax stradax no nakraq se reshih i trugnax s dr..no za sujalenie toi me obojavashe a az![]()
no naistina mi pomogna da zabravq tozi koito obichax...sega sam s dr momche i sam acki shtastliva....moq suvet e da opitash...zashtoto ako ne go napravish kak shte znaesh
takache kakto kazaxa nqkoi po gore KLIN KLIN IZBIVA
yspex
![]()
:P
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
+1Първоначално написано от ThePowerOfLove
Не слушай кой какво ти каэва.Живтотът си е твой и ти най-добре си энаеш какво искаш и какво не искаш.Ясно е ,че не искаш да ходиш с това момче.Тогава недей.
И нещо друго ще кажа,което не е по темата,но мисля,че ще ти е от полэа.Понякога не е эле да си попреглътнеш егото.Имам предвид,че не е толкова "нелепо" да потърсиш някого,когото искаш да видиш или чуеш.Ако все чакаш теб да те потърсят,може доста често както се каэва да си оставаш с чакането.
[size=7][b][u]fosse cos