.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49

Относно "Споделено за... Относно секса на 13 (отново)&q

http://www.teenproblem.net/s/1544.html
    ето тая статия кат ч прочетох и ми стана мн гадно .... първо искам да кажа че аз съм на 16 и има гаже на 13 години и ходим вее 1 година и половина и все още не сме правили секс - мн е близо този момент обаче не тоа е всичко в една връзка баси ... страх го било да не те нарани , а така не те нарани нали ?!? пф кви са тия хора имало просто неща които ти не си могла да му дадеш и е имал наглостта мн мн меко казано да каже "мога ли да правя секс с други понеже ти не искаш?" омг....

наистина гадно,но нека влезем и в положението на момичето, че то е влюбено, толкова влюбено , че не осъзнава всъщност колко ценен е живота и не си заслужава да страдаш за такива буклуци. Но всеки рано или късно си намира майстора. Човек се учи от грешките си. Естествено ,че ако обичаш някого истински секса не е всичко в една връзка. И ако единия не е готов за тази стъпка, другия би трябвало да го разбере и да изчака нужното време. И ако някой ти каже "мога ли да правя секс с други понеже ти не искаш?", за мен лично този човек не изпитва никакви сериозни чувства , дзже бих казала, че това си е наглост и то голяма дори да го заявиш.
    Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...

леле разбирам че момчето има нужди но това не е най-важното!!!! и друго явно не яхаресва достатъчно за да изкчака.
    аа до автора на 16 си а тя на 13 не е ли рано за секс (за нея)нищо че ходите доста време тя е дете незнам дали и ти си готов(нищо не искам д акажа просто лично мнение )
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Град
    Там, където е сърцето...
    Пф какви са тея изказвания - "той имал нужди"?! Нормално е да има нужди, но ако я харесва наистина няма да прави такива неща... просто за него е била поредната бройка и само мога да кажа ЕВАЛА на момичето, че осъзнава че не е нормално да започне полов живот на 13 и че не му е пуснала ! Изобщо няма смисъл да съжалява за човек, който гледа как да се пъхне м/у нечии крака...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

оф да мъжа си има нужди..не е само мъжа и жените си имат!

OBI4ALA GO- 'GOTOVA SYM DA UMRA ZA NEGO'.. 6TOM E GOTOVA 4AK DA UMRE 6TO NE MU PUSNE?? TVA NE E NEGOV PROBLEM 4E TQ NE ISKA,VSEKI DA SI RE6AVA SAM DILEMITE.6TOM TQ NE MOJE,TOI TYRSI NE6TO V NEGOVA IZGODA.. IBAHTI TYPITE LAPETA..PREUVELI4AVA EDNO, A NE USE6TA KAK GI PROTIVOPOSTAVQ S DRUGOTO

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    "мога ли да правя секс с други понеже ти не искаш?

какво му е лошото , то момичето като вижда че момчето я обича да му даде в края на краищата мъжът има неотложни нужди
    Извинявай но това НЕ Е ЛЮБОВ !!!! Ако изобщо знаеш какво означава тази думичка

Град
    pz city
    ooххх спомням си тези времена когато и аз се разхождаш с момичето хванати за ръчички и се мъчех да я излъжа да правим секс тъпа работа само губене на време сега е супер само да си поискам и ми дават ама никога не съм се излагам да натискам 13 годишно момиче за тези работи.Браво на малката

Цитирай Първоначално написано от PePeLePew
    ooххх спомням си тези времена когато и аз се разхождаш с момичето хванати за ръчички и се мъчех да я излъжа да правим секс тъпа работа само губене на време сега е супер само да си поискам и ми дават ама никога не съм се излагам да натискам 13 годишно момиче за тези работи.Браво на малката
    Xexexexe minutki za reklama,moje bi
    A qui

Град
    Shumen
    Emi ne sym chela statiqta,no do kolkoto vijdam razbrah za kakvo stava duma.Ta iskam da kaja...zashto momchetata ne si prenebregnat shibanite nujdi i pone 1 put da se otnesyt s nqkoe momiche kakto podobava i da ne go pripirat a?...Hora koe mu e qkoto ne moga da razbera da se c**ukash na 13,14,15,16 ? Ili koe mu e qkoto kakto povecheto momicheta da si nakontena kukla i da se ostavqsh da te manipulirat za takiva neshta? (ne iskam da obidq nikoi...no realnost e che povecheto momicheta sa kurvi veche) Prosto az moga da kaja na vsqko momiche na 13 primerno da ne go pravi kolkoto i da q karat.Vajnoto e ti da go iskash.I vse pak ne e zdravoslovno da zapochvsh polov jivot na takava vyzrast.
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Град
    там където мечтите стават реалност

какво му е лошото , то момичето като вижда че момчето я обича да му даде в края на краищата мъжът има неотложни нужди
    Да не е поп,че да не прави секс.На мен ако някоя не ми пуска или ще я оставя или ако чакам ще го правя с други.То си е нужда.
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Цитирай Първоначално написано от vamp

Да не е поп,че да не прави секс.На мен ако някоя не ми пуска или ще я оставя или ако чакам ще го правя с други.То си е нужда.
    Shto da ne bi da ima nqkoi umrql,zatova che e posedql na suho izvestno vreme
    A qui

Град
    Shumen
    Momcheta molq da ne mi se syrdite,no ste ujasni.V smisal takyv kakto se kaza v po-gornoto mnenie nikoi ne e umrql kato e sedql na suho. Uvi no na kade vyrvim s takiva hora?........
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    Баси тЪпото копЕле...
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Супер фен
    Град
    Панацея
    Като обобщение на всички к0риози, к0ито някои написаха, бих казал:
    Лапета на 11, 12, 13 и в частност- на 14 г0дини, кат0 си хващате гаджета, бъдете наясно, че те искат секс! Като не можете да им го дадете, просто не си хващайте гадже, защото на всички от форума ни е пислано да четем теми 0т рода на "той иска, а аз съм още малка.."
    Кат си малка к0 прайш с него, ма!?!? Или другата 0лиг0френия: "Правихме анален секс и той не свърши в мен, има ли шанс да съм бременна?" Това е пр0сто НО КОМЕНТ!!!! Ф устата на всички лапищаци, идиотки и "гадни кучки" и тъпи "барбита" ! Маийната ви, умствено недоразвити, развратни пумиярки!
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Е*ал съм му и нуждите момичето е 6ти клас как може да я кара да правят секс да си купи гуменячка тя ше му пусне 100% ебаси и педофилите ако видя някой такъв смятай че съм го пречукал момичето го обича а той иска да я е*е момичето да го зарязва на секудната каквото искате си мислете момчета ... че съм гей ... травестит ... мекушав и т.н. но това си е мое мнение

Цитирай Първоначално написано от Erica
    Цитирай Първоначално написано от vamp

Shto da ne bi da ima nqkoi umrql,zatova che e posedql na suho izvestno vreme
    6teh da padna ot stola ot smqh ... kakav razgovor ( ^ ) xD "pop" rulira xD ...gg...
    Ta zna4i kav sEx na 13 god be o.O onq i na 120 g da e da gleda dolnata granica >_<.Da q kara da pravi sex moje i da e podsadimo xD (ne vqrvam no :P )

I'm the Angel of Insanity
    Madness Stricken

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Мен ако ме питаш всички момчета имат нужди !
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

баси простака... "Мога ли на правя секс с други момичета тъй като ти си още малка?" ... ми като е малка що е тръгнал с нея....апфффф....ама и тя защо се занимава с 18 годишен...то е ясно,че ше иска от нея това,което тя все още не може да му даде...или по-скоро е прекалено рано...чесно казано и двамата са хипер зле...
    Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]

Мега фен Аватара на koalka
    Айде, няма да казвам, че е мъж на 18, но в крайна сметка на кой не му се прави секс на тази възраст и има нуждата...
    И най-много в него си е вината, защото той е тръгнал с нея, осъзнавайки, че тя на 13 от тази гледна точка нищо не може да му даде.За какво му е било въобще да тръгва с нея?Ясно е, че я е харесвал, ама не е съобразил, че много малко хора биха се навили да ходят с някой и да правят секс с други, мисълта е ужасна.Тя не е толкова виновна, защото не е осъзнавала в началото, че ще се стигне до тоя момент, знам ли...

Супер фен Аватара на Qnchety
    Имал нужди... да хои си бие чекии - баси гея. И аз това като го прочетох ми стана адски гадно

Град
    там където мечтите стават реалност
    Цитирай Първоначално написано от comics
    Като обобщение на всички к0риози, к0ито някои написаха, бих казал:
    Лапета на 11, 12, 13 и в частност- на 14 г0дини, кат0 си хващате гаджета, бъдете наясно, че те искат секс! Като не можете да им го дадете, просто не си хващайте гадже, защото на всички от форума ни е пислано да четем теми 0т рода на "той иска, а аз съм още малка.."
    Кат си малка к0 прайш с него, ма!?!? Или другата 0лиг0френия: "Правихме анален секс и той не свърши в мен, има ли шанс да съм бременна?" Това е пр0сто НО КОМЕНТ!!!! Ф устата на всички лапищаци, идиотки и "гадни кучки" и тъпи "барбита" ! Маийната ви, умствено недоразвити, развратни пумиярки!
    В този пост се каза цялата истина,а последното изречение ме изпълни
    Значи малки момиченца развратни,това оправдание,че мъжете сме "говеда искащи секс и после ви бием шута",не винаги е истина.Аз мога да изчакам някое момиче ако държа на него например 1 месец,дори 2.Ама аз си имам нужди и няма да ми стига това да се държим за ръцете и да се разхождаме в парка.Освен това бих чакал и повече,но това не значи ,че няма да правя секс с други момичета и че въпросната,която чакам,ако ме изнерви няма да и бия шута.Лапета,като не сте готови,не си хващайте гаджета!
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Повече от фен
    Ami stavat takiva raboti... tq e na 13, a toi na 18... moje bi ne e trqbvalo da trygvat zaradi golqmata razlika... mom4eto ne e mnogo vinovno...toi e golqm...ima si nujdi...a tq e malka i ne moje da napravi tova, koeto iska toi...ne e trqbvalo da trygvat za da ne se naranqvat... Edvali na mom4eto mu e mnogo priqtno

еми ще ме извинявате но ако момичето не е готово да води полов живот тогава каде е тръгнала да търси сериозна връзка? Найстина секса не е най-важното в една връзка но е една голяма част от една здравословна връзка а й плюс това секса също може да начин по който да изразиш чувства любов нежност и всичко не мога да разбера защо всички виждате секса само във физическият му аспект - ако има любов е красиво и романтично нещо. И честно да си кажа момчето е постъпило правилно все пак е по- добре да и обясни как стоят нещата ( което значи че я приема сериозно) вместо да ходи и зад гърба й да спи с други момичета. Еми после как ще може да я погледне пък камоли да и се кълне в любов? Не говорете само на изуст и няма какво да ми рисувате с думи картинките от романтичните филми кадето всичко е въузможно ....... в живота всичко е савсем различно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си