- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Един въпрос - Кино Арена
Някой може ли да ми каже с какво се ходи от централна гара до кино Арена,ама не това в Младост ами другото[/b]
от халите може с метро а до халите с трамвай 1ца ама не съм много компетентнаама то май то е тва в младост
![]()
Хващаш автобус 77 - спира почти до метростанция Вардар и от там вървиш надолу към Арена. (ще попиташ някого)
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Може с трамвай 1 или 7 до халите и оттам с метрото. Слизаш на спирка Вардар питаш откъде да излезеш и готово.
Метро до МладостПървоначално написано от kindergarden
![]()
Излизаш където пише "3та градска болница и пътят е почти само направо.Първоначално написано от xaxo_xixi
Е,не съм от София не ви знам единстевната линия на метрото от де минава и не ви знам Младост къде еПървоначално написано от Tazadar
![]()
Тогаа защо се оабждаш? А и вие колко линии на метрото имате?Първоначално написано от kindergarden
mindscan
Защо се заяждашПървоначално написано от preichetoy
Обадих се,защото скоро бях в София и ходих до киното
![]()
Не се заяждам. Само, че норламно от веднъж да не можеш да се ориентираш... няма нужда да объркваш момичето. А и тва за метрото прозвуча, все едно вие (не знам къде живееш) има те метро като в Бостън примерно....Първоначално написано от kindergarden
mindscan
не съм изкала да прозвучи така...съжалявамПървоначално написано от preichetoy
повече няма да се обаждам
![]()
Спокойствие и силна храна ... Не се карайте![]()
Благодаря на всички ... мисля,че ще се оправя вече ... или просто ще идем на кино в мола![]()
Ако живееш в София или горе-длу добре я познаваш мога да ти кажа и друг маршрут (живея доста близо до Арена-Запад)Първоначално написано от balistic_007
mindscan
Я да видим какво ще предложиш ...Първоначално написано от preichetoy
![]()