- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Зайци :)?
![]()
Е мен едва ли ще ме закачат гаджето ми е от 10 клас
![]()
Ама може да очаквам торба с моркови
Mi ricordo montagne verdi e le corse di una bambina,con l'amico mio piu sincero,un coniglio dal muso nero.![]()
![]()
Никои вече не храни с МОРКОВИ това е старо и изтъркано !! ОТ 3 години заиците в моито даскало чушлета похапват и то доста якичко !!!
Събрали се Абрамович, Дрогба, Лампард и Тери да играят белот. Абрамович е под ръка и пуска осмак купа. Тери връща спатия, Дрогба дава пика, а Лампард - каро. Абрамович пита: Е момчета нямата ли купи??Емиииии не..... те купите са в Манчестър !!!
Аз доброволно ще си нося морковче ако ще има чушлета![]()
![]()
![]()
![]()
Mi ricordo montagne verdi e le corse di una bambina,con l'amico mio piu sincero,un coniglio dal muso nero.![]()
![]()
Идеята ми беше че направо ше си ида при него![]()
може и аз да целна някои заек
![]()
НЕСПРАВЕДЛИВОСТ!Първоначално написано от Xelliex*
mindscan
абсолютноПървоначално написано от preichetoy
![]()
![]()
Non musique - non vie!
Иве,може ли да те подкупя да не ме целиш?Първоначално написано от Forest_girl
![]()
Ехх,знам аз че си подкупна(като менеПървоначално написано от Forest_girl
).
![]()
Аааа така не е честноПървоначално написано от Xelliex*
![]()
http://fun.vestnik24.com/simagochi/aquagirl "Само човек, здраво стъпил на земята е способен да гради въздушни кули."
HoUsE MuSiC
![]()
Късмет
![]()
![]()
![]()
![]()
миналата година изядох бая бой с моркови и после цели 3 месеца подигравки.
що?![]()
![]()
![]()
Гаджето ти е от твоето даскало ???Първоначално написано от Xelliex*
![]()
да![]()
![]()
![]()
![]()
И аз съм зайче тази година![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
надявам се само със зеле да не целят че става лошо![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
![]()
![]()
Взимаите каски сега е сезона на зелето...
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз миналата година бях зайка и на 15ти беше много забавно. Тогавашните 9ти класове ни целиха с моркови, зеле и нещо от рода на целина и после ние им ги връщахме. Накрая директорката ги накара да изчистят двораОбаче беше по-скоро на майтап, всички много ни се радваха. Искам пак да съм заек
![]()
ima li nqkoi ,koito 6te e zaek v 18to?a btww kvo znaete za tva u4ili6te,vsmsiul za horata v nego..![]()
![]()
познавам две момчета които ще влизат тамПървоначално написано от sexy_devil4e
![]()
18 rluzzz.Ако искаш да знаеш нещо конкретно на ЛС,иначе и учителите(повечето) и учениците са мн. готини.Първоначално написано от sexy_devil4e
![]()