- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Зайци :)?
Ххх, глупостиПървоначално написано от balbuk-balbuk
![]()
mindscan
И аз ще бъда зайче тази годинав 4-та ЕГ във Варна. До колкото знам и там я има тази традиция ,но това е забавна част от новото начало в новото училище, така че просто ще се отпусна и максимално ще се забавлявам, поне в началото, защото после ще пада голямо учене на езика
![]()
![]()
И аз ще съм в 4-таПървоначално написано от Angelinkata
![]()
http://fun.vestnik24.com/simagochi/aquagirl "Само човек, здраво стъпил на земята е способен да гради въздушни кули."
HoUsE MuSiC
Еййй,в какви паралелки сте?Първоначално написано от HePpitO
![]()
Аз съм с френски.Първоначално написано от presito.
http://fun.vestnik24.com/simagochi/aquagirl "Само човек, здраво стъпил на земята е способен да гради въздушни кули."
HoUsE MuSiC
Питам,защото и аз ще съм там,но с испанскиПървоначално написано от HePpitO
![]()
имам една позната там,с френски е приетаПървоначално написано от presito.
![]()
![]()
Eee,ще се виждаме значиПървоначално написано от !~*NiKiTyYyY*~!
![]()
Аз съм зайче също,ама не вярвам некое момче да дойде да ме огледа...просто щото треа да е педерасТ![]()
![]()
![]()
I love only myself and fight only for myself!
Къде си зайче?Първоначално написано от The Demon
Eдна фр от новото ми даскало каза,че на миналогодишните зайци са им купили торта![]()
![]()
![]()
ее то мн хубаво да си зайче сред толкова гостоприемни вълциии :P
уффф, искам и аз така ...Първоначално написано от pOiSoN_kIsS_94
![]()
mindscan
И аз ще съм с испански :P може да сме в един класПървоначално написано от presito.
МожеПървоначално написано от Angelinkata
Еее,супер \
/
az 6te u4a biznes administraciq i mi kazaha kato otidoh da se zapisvam ,4e 6te imam po 14 4asa angliiski na sedmicai po tolkova matematika ot 3 nivo.Za angliskiq se radvam ni6to 4e sym u4ila nemski to se po4va ot na4alo,no normalno li e v profil biznes administraciq tolkova mnogo 4asove angliiski
celiq forum znae 4e e zai4e v nemskataПървоначално написано от presito.
![]()
Първоначално написано от Riot
Амм ти да не си в ТГ-БургасПървоначално написано от pifiella
![]()
неПървоначално написано от pOiSoN_kIsS_94
така кат сте почнали да питате има ли някои от 138 ? София ......ако има пишете за да се запознаем.
П.С: че какво лошо има да те гледат вълчета , е стига да са добрички иначе не , като заика трябва да кажа че от нас зависи дали ще дадем ...![]()
Mi ricordo montagne verdi e le corse di una bambina,con l'amico mio piu sincero,un coniglio dal muso nero.![]()
![]()
Аз пък доброволно ще си купя една торбичка моркови![]()
![]()
![]()
Миналата година в 1ва АЕГ им забраниха да целят с цели моркови.И за тфа целиха само със зелки и мн малки парчета моркови![]()
![]()
То пък кфо толко да ни се случи на готините зайки?Както каза Xelliex* все пак ние си избираме(ест аз ще съм 1ва писта да избирам)
Аз ше съм зайче в 12то в СофияНякой др?
chefff :> ,ти от МГ ли си?
Супер ще се (все пак ние си избираме) иначе не е толкова страшно. Е защо е било забранено в 1АЕ да се целят с моркови ? Аз лично предпочитам морковите пред зелки![]()
![]()
Mi ricordo montagne verdi e le corse di una bambina,con l'amico mio piu sincero,un coniglio dal muso nero.![]()
![]()
Те се караха и нас като ни целеха и се опитаха първо да им вземат морковите, ама нещо не успяхаПървоначално написано от Xelliex*
![]()
Иначе предполагам, че в 1АЕГ просто не са се сетили, че може и със зелки и са забранили само морковите. Ама нас не ни целеха със зелки и аз не смятам да целя зайците щото чух че в някво др даскало са разбили главата на някво момиче със зелка...Ужас! Така че само с морковчета, все пак си искаме зайците цели
![]()
![]()
![]()
Сериозно ? Е аз ще се надявам в моито да не има зелкиче тогава аз взимам щит и ....
Иначе е готино
![]()
![]()