- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Зайци :)?
Хора, на Кирков продават каски! От тия все едно сме в казармата! Отивайте преди 15, вземете си по една и бъдете спокойни![]()
mindscan
Добра идея ! Може да си вземем ако ще има зелки . Иначе за морковите няма да ни трябват поне според мен . Едва ли някои отн вълците ще иска да остане без заек .![]()
Mi ricordo montagne verdi e le corse di una bambina,con l'amico mio piu sincero,un coniglio dal muso nero.![]()
![]()
аз па ше дойда с фафла![]()
мухахаха
Нали и аз така си мисля ама нз![]()
Искам да фрасна старата класна с една тиква , има ли такава възможност
![]()
![]()
Mi ricordo montagne verdi e le corse di una bambina,con l'amico mio piu sincero,un coniglio dal muso nero.![]()
![]()
хахаха аз като бях заек ни целеха с моркови брутално..33то са крейзи..въпреки че не във всяко си имат такива приумици![]()
.!.
Дано в моито само да подаряват сладки батковци морковчета ако ли не наистина си купувам каска![]()
![]()
![]()
надявай се..сладките батковци са най-злобни![]()
![]()
пфф една от класа ми я баха целнали баш в деколтето..брутааал
![]()
.!.
![]()
![]()
![]()
Абе и мен са ме целили там ама не с моркови .......а с парички и при тва левчета . А Аз виках квото влезе не излиза![]()
![]()
![]()
xaxaxaxa pravilno si im kazala ee nadqvam se 4e v novoto daskalo nqma da me posre6nat taka ama kakto doideПървоначално написано от Xelliex*
![]()
![]()
![]()
да се надяваме![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Xelliex*
eeeeee izkefi me.I az 6te sam zai4enceeee.Otsega 6te si kupq kaskata![]()
нали ама и да си вземеш блузка с по отворено диколте че да има да ги събираш ако са парички![]()
![]()
![]()
Кога си бил заек в 33то?Първоначално написано от woshia_style
mindscan
А така кога?![]()
![]()
![]()
А бе хора в НПМГ целят ли с моркови..хвана ме малко страх..![]()
Music is a moral law. It gives soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and charm and gaiety to life and to everything..
Добро утро как спахте тва им е любимото нещо на 15 септември![]()
![]()
![]()
хаха ама аз за какво ще ходя на 15 иначе?!УБИЙТЕ ЗАЙЦИТЕЕЕЕЕЕ!!!!!!
![]()
![]()
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Споко едва ли вълчовците искат да си убият заичетата![]()
![]()
![]()
Охх...колко приятели имам дето не знаят за целенето с моркови. Да им кажа ли или да не им кажа, това е въпроса![]()
http://fun.vestnik24.com/simagochi/aquagirl "Само човек, здраво стъпил на земята е способен да гради въздушни кули."
HoUsE MuSiC
Не им![]()
![]()
![]()
![]()
И аз така мисляПървоначално написано от Xelliex*
Ейй много съм ЗЛА!
http://fun.vestnik24.com/simagochi/aquagirl "Само човек, здраво стъпил на земята е способен да гради въздушни кули."
HoUsE MuSiC
Явно и аз![]()
![]()
![]()
Биричеда ми разправя, че някъв мн брутално го уцелили в окото с морковвикали линеийка чак..ама той малко си ги украсява така,че не се шашкайте
![]()
Става страшно МОРКОВИ![]()
![]()
![]()