- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Зайци :)?
pe4eni li sa?Първоначално написано от mel4ety
pla6at me,4e v 18to imalo mn arabi i t.n,ne 4e mi pre4eat.ama..
4uvali li ste ne6to takova?a tam trepat li s morkovi?
![]()
Кви араби бе,тия наред ли са?!Първоначално написано от sexy_devil4e
И да "трепат" с моркови,няма да ти се размине.
![]()
и аз се учудих като ми казаха за арабите..хаха кой знае кво са разбрали..Първоначално написано от Izzy_
да,предполагам,че няма да ми се размине!
![]()
Нямам нищо против да ме карат да ям моркови, обичам моркови!Аз също ще съм заек и се чудя как да реагирам, ако ме бъзикат. Не знам като унижение или като майтап да го приемам!
![]()
е би трябвало да е майтапПървоначално написано от pussycat_doll_nicole
![]()
![]()
ии азз бях тяя година зайчее в 23тоо беше мн яко на 15 септември ни замераха с морковии абе яко е да си заек![]()
Аз ще си купя заешки уши... може и опашка :P![]()
mindscan
Еее тогава ще утрепеш рибатаПървоначално написано от preichetoy
![]()
http://fun.vestnik24.com/simagochi/aquagirl "Само човек, здраво стъпил на земята е способен да гради въздушни кули."
HoUsE MuSiC
Zavisi kude popadnesh.![]()
Скивтай в темата ,,Въпросче за зайцитее" какъв отговор имаше:Първоначално написано от slivaka
Послание към тазгодишните зайци на НТБГ-то:НОСЕТЕ СИ КАСКИ ЗАЙЦИИИИИИИ! .
Сам си прави изводи![]()
![]()
![]()
Non musique - non vie!
Така трябва да изглежда едно примерно зайчеПървоначално написано от preichetoy
![]()
![]()
![]()
аазз пък ще нося униформи....хихих
Първоначално написано от maigeri08
![]()
Сега го загазихме ...И ние както трябва да сме с униформите...
![]()
...Определено ще е забавно...А в НТБГ има ли ГОТИНИ батковци дето дават морковчета
-да знам дали да си взема ушенцата
![]()
![]()
![]()
Аз получих 8 моркова
![]()
Напрежението е огромно в ново даскало 1ви ден
в НТБГ-то има мн сладки батковци за тва аз редовно съм си там! :P ми миналите години нямаше кой знае къв бой с моркови не ги плашете децата !сега нз дали тея дет сега ще са 9ти клас няма да бият мн ама за 11,12 клас гарантирам че ще са милички с вас!хмм и там сега има мн сладки батквци!за тва слагай ушичките!
![]()
![]()
Много са гадни тея униформи,само ви тормозят с тях в НТБГ.За мен униформите са отживелица.
Аз там дет' влязъх няма униформиПървоначално написано от Brunoo
![]()
http://fun.vestnik24.com/simagochi/aquagirl "Само човек, здраво стъпил на земята е способен да гради въздушни кули."
HoUsE MuSiC
Първоначално написано от beautiful_lass
С удоволствие бих си ги взела,но одеве се случи нещо,което ми развали плановете-
![]()
Мама изтърси,че ще идва с мееееееен
![]()
![]()
Е кво ти пука?Първоначално написано от miss_disgrace
![]()
verno kvo ti puka??davai smelo i moita maika iska da idva ama tia naiam da mi pre4i da si zvur6a vsi4ki prostotii vuv 2ra aeg 6e e goliam kupon!! :P za tva kazvai ot kude sa ti u6i4kite 4e ideiata mi haresa![]()
аз мин година бях зайченито са ни замарвали със зелки,домати или моркови
..само ни даваха да ядем моркови..не бешетолкова зле....ама във всяко даскало е различно...във старото ми даскало строшиха една зелка в главата на един заек..така че е хубаво да се пазите
![]()
Да.. Всякви келеши ги има..Първоначално написано от slunchiceto0