.
Отговор в тема
Страница 7 от 10 ПървиПърви ... 345678910 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 240

Тема: Зайци :)?

Цитирай Първоначално написано от mel4ety
    Цитирай Първоначално написано от sexy_devil4e
    ima li nqkoi ,koito 6te e zaek v 18to?a btww kvo znaete za tva u4ili6te,vsmsiul za horata v nego..
    познавам две момчета които ще влизат там
    pe4eni li sa? pla6at me,4e v 18to imalo mn arabi i t.n,ne 4e mi pre4eat.ama.. 4uvali li ste ne6to takova?a tam trepat li s morkovi?

Голям фен Аватара на Forest_girl
    Град
    в къщи =)
    ima li nqkoi ,koito 6te e zaek v 18to?a btww kvo znaete za tva u4ili6te,vsmsiul za horata v nego..
    Аз едно момиче

Град
    София
    pe4eni li sa? pla6at me,4e v 18to imalo mn arabi i t.n,ne 4e mi pre4eat.ama.. 4uvali li ste ne6to takova?a tam trepat li s morkovi?
    Кви араби бе,тия наред ли са?! И да "трепат" с моркови,няма да ти се размине.

Цитирай Първоначално написано от Izzy_
    Кви араби бе,тия наред ли са?! И да "трепат" с моркови,няма да ти се размине.
    и аз се учудих като ми казаха за арабите..хаха кой знае кво са разбрали.. да,предполагам,че няма да ми се размине!

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Нямам нищо против да ме карат да ям моркови, обичам моркови! Аз също ще съм заек и се чудя как да реагирам, ако ме бъзикат. Не знам като унижение или като майтап да го приемам!

Фен Аватара на mel4ety
    Град
    sf
    Цитирай Първоначално написано от pussycat_doll_nicole
    Нямам нищо против да ме карат да ям моркови, обичам моркови! Аз също ще съм заек и се чудя как да реагирам, ако ме бъзикат. Не знам като унижение или като майтап да го приемам!
    е би трябвало да е майтап

Град
    в къщи =)
    Цитирай Първоначално написано от pussycat_doll_nicole
    е би трябвало да е майтап
    Ми ти ще го усетиш! Ама според мен ще е на майтап - поне при нас беше така мин година

ии азз бях тяя година зайчее в 23тоо беше мн яко на 15 септември ни замераха с морковии абе яко е да си заек

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    Аз ще си купя заешки уши... може и опашка :P
    mindscan

Град
    ВаРнаАа...
    Цитирай Първоначално написано от preichetoy
    Еее тогава ще утрепеш рибата
    http://fun.vestnik24.com/simagochi/aquagirl "Само човек, здраво стъпил на земята е способен да гради въздушни кули."

HoUsE MuSiC

Град
    в къщи =)
    Цитирай Първоначално написано от HePpitO
    Еее тогава ще утрепеш рибата
    Ооо да супер ще стане :P :P :P

Град
    Пловдив
    Zavisi kude popadnesh.

Re: Зайци :)?

Цитирай Първоначално написано от slivaka
    Много бой с моркови ли ше ям в новото даскало ,щот ся кандидатствах и съм в ново даскало
    Скивтай в темата ,,Въпросче за зайцитее" какъв отговор имаше:
    Послание към тазгодишните зайци на НТБГ-то:НОСЕТЕ СИ КАСКИ ЗАЙЦИИИИИИИ! .
    Сам си прави изводи
    Non musique - non vie!

Така трябва да изглежда едно примерно зайче
    аазз пък ще нося униформи....хихих

Re: Зайци :)?

Цитирай Първоначално написано от maigeri08
    Цитирай Първоначално написано от slivaka
    Много бой с моркови ли ше ям в новото даскало ,щот ся кандидатствах и съм в ново даскало
    Скивтай в темата ,,Въпросче за зайцитее" какъв отговор имаше:
    Послание към тазгодишните зайци на НТБГ-то:НОСЕТЕ СИ КАСКИ ЗАЙЦИИИИИИИ! .
    Сам си прави изводи
    Сега го загазихме ...И ние както трябва да сме с униформите... ...Определено ще е забавно...А в НТБГ има ли ГОТИНИ батковци дето дават морковчета -да знам дали да си взема ушенцата

Град
    Оряхово
    Аз получих 8 моркова Напрежението е огромно в ново даскало 1ви ден

в НТБГ-то има мн сладки батковци за тва аз редовно съм си там! :P ми миналите години нямаше кой знае къв бой с моркови не ги плашете децата !сега нз дали тея дет сега ще са 9ти клас няма да бият мн ама за 11,12 клас гарантирам че ще са милички с вас! хмм и там сега има мн сладки батквци!за тва слагай ушичките!

Оооооо, ше има зайки..
    Нямам търпение..

Град
    Антарктида :)
    Много са гадни тея униформи,само ви тормозят с тях в НТБГ.За мен униформите са отживелица.

Град
    ВаРнаАа...
    Цитирай Първоначално написано от Brunoo
    Много са гадни тея униформи,само ви тормозят с тях в НТБГ.За мен униформите са отживелица.
    Аз там дет' влязъх няма униформи
    http://fun.vestnik24.com/simagochi/aquagirl "Само човек, здраво стъпил на земята е способен да гради въздушни кули."

HoUsE MuSiC

Цитирай Първоначално написано от beautiful_lass
    в НТБГ-то има мн сладки батковци за тва аз редовно съм си там! :P ми миналите години нямаше кой знае къв бой с моркови не ги плашете децата !сега нз дали тея дет сега ще са 9ти клас няма да бият мн ама за 11,12 клас гарантирам че ще са милички с вас! хмм и там сега има мн сладки батквци!за тва слагай ушичките!
    С удоволствие бих си ги взела,но одеве се случи нещо,което ми развали плановете- Мама изтърси,че ще идва с мееееееен

Цитирай Първоначално написано от miss_disgrace
    Цитирай Първоначално написано от beautiful_lass
    С удоволствие бих си ги взела,но одеве се случи нещо,което ми развали плановете- Мама изтърси,че ще идва с мееееееен
    Е кво ти пука?

verno kvo ti puka??davai smelo i moita maika iska da idva ama tia naiam da mi pre4i da si zvur6a vsi4ki prostotii vuv 2ra aeg 6e e goliam kupon!! :P za tva kazvai ot kude sa ti u6i4kite 4e ideiata mi haresa

аз мин година бях зайче нито са ни замарвали със зелки,домати или моркови ..само ни даваха да ядем моркови..не бешетолкова зле....ама във всяко даскало е различно...във старото ми даскало строшиха една зелка в главата на един заек..така че е хубаво да се пазите

Цитирай Първоначално написано от slunchiceto0
    аз мин година бях зайче нито са ни замарвали със зелки,домати или моркови ..само ни даваха да ядем моркови..не бешетолкова зле....ама във всяко даскало е различно...във старото ми даскало строшиха една зелка в главата на един заек..така че е хубаво да се пазите
    Да.. Всякви келеши ги има..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си