- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Зайци :)?
Много бой с моркови ли ше ям в новото даскало ,щот ся кандидатствах и съм в ново даскало
![]()
![]()
Миналата година като бях заек ни караха да ядеме моркови а в някои у4илища ги бият с моркови.По4ти няма у4илище където в на4алото на годината големите да не си правят маитап със заиците.Щом си заек ще търпиш нема друг на4ин.Тая година аз ще си го връщам на зайците![]()
98% от младото поколение слуша чалга!Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
аз чух,че на някакво момиче миналата година в американския са му сцепили главата с морковсамо се моля да не ме убият във френската на 15ти
![]()
obi4am te slunceeeeeeeeee
Хъх ще търпиме, няма начин![]()
![]()
Хубавото е , че после и ние ше ги трепаме![]()
Първоначално написано от nekaflude
Дам.. ще има на кой да си отвъщаваме![]()
тъпо е така. на вас не ви е било много яко, защо ще го причинявате на другите... аз нямам пробле, щото с тая коса съм си предпазена от слънце, от камъни, от всичко![]()
mindscan
Ама и аз съм заек тая година не говори в минало времеПървоначално написано от preichetoy
![]()
хаха някои пак ако ме оцели с морков и ще му се враща троино......по хубаво е да не ме закачат![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
az predlagam da se organizirame i taq godina nie da gi celime s morkovi! kvo 6te kajete?![]()
Първоначално написано от Riot
хахах добра идея![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
daje moje s dini i tikvi - za po-golemi 6teti![]()
Първоначално написано от Riot
Ама в 18 СОУ има ли и там такива...дето хвърлят моркови по зайците?!?!?!![]()
![]()
...Има ли или няма?...
![]()
![]()
На нас само ни ги щели да ни ги връчат да си ги хапнеме.Няма пролем,ако е така,ама я някой ме е уцелил,а съм му го върнала обратно...![]()
Ще изчакаме до 15ти и ще видим.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Бяя..аз не обичам моркови бе. Няма да ме карат насила да ги ям!![]()
What you give is what you get!
Аз миналата година бяхБеше супер яко
Нямаше насилствени работи
Традицията си е традиция
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Има,има не се притеснявай.Първоначално написано от SuNsEt
Ще се погрижат за теб.
Ма не обичам моркови![]()
ауе кво се спичате толкова сеедно ще ви колятбахти няя умрете от един морков,пак ако ви целят няя ви одарат с 100000 км/ч с тоя морков в главата
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
az puk gi obi4am no puk moje i da propusna 15 koi znae![]()
![]()
![]()
H!LfT M!R Fl!eGeN
вий са радвайте когато ва целят с моркови, щот в едно даскало в моя град хранят зайците с люти чушки.....ей на тва му викам гърч![]()
И азПървоначално написано от Desi_etnies
![]()
Аз същоПървоначално написано от lisi4ety
![]()