- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Зайци :)?
ти ме убиПървоначално написано от N0_feAR
![]()
![]()
ами в испанската дали има такава традиция
![]()
аз миналата година бях заеки в нащо даскало не са ни целили с нищо, така 4е спокойно
на мен един готин батко ми подари морков и ме накара да го изям
ама поне става забавление
![]()
Първоначално написано от Forest_girl
не се изразих правилно. не ме накара насила с опрян пистолет в главата ми
вика ''ае ся го изяж'' и аз ''тц..не го искам
'' и му го връщам и той ''ще ме убидиш ей. ае де с такова желание съм ги брал тия моркови ''
и аз ''ми пък хубаво
'' и го изядох 4е да ме остай на мира щото и без тва бях достатъчно шашната 4е не мога да си намеря класната
![]()
Абе неща моркови беее![]()
Искам бонбон за добре дошла![]()
Ако питаш за първа испанска - да има целене с моркови. Миналата година целеха с големи парчета моркови и зеле.Първоначално написано от Dundy
![]()
знамПървоначално написано от Forest_girl
![]()
Айде, айде.. не е толкова страшно, просто не стойте при останалите зайци, докато не дойде време да тръгвате към стаите и няма да ви оцелят. И все пак, не ги връщаите, като ги хвърляте обратно.
Ти ме разби простоПървоначално написано от sladur4etyYy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от _Drama_Queen_
![]()
![]()
![]()
Tva verno kyrti...Първоначално написано от sladur4etyYy
![]()
![]()
![]()
на мен ми казаха по-добре да закъснея на 15ти щото било мн страшнонас ще ни целят с моркови и зеле ама аз ще се скрия зад някой даскал и няма да ме уцелят
или пък ще ги целя и аз
![]()
спокойно зайчета догодина ще си отмъщаваме
![]()
А някой може ли да ми каже на каква степен се спазва тази траиция в 91 НЕГ...да няма метеоритен дъжд на 15![]()
I love only myself and fight only for myself!
аз миналата година кандидатствах и нямаше нито моркови нито зеле.но пък всички мн ни се кефеха и идваха да се запознаят с нас
![]()
И нас, ама от т'ва няма как да избягаш. :Д Абе, такъв ви бил късмета, 5 минути ще издържите. ;]Първоначално написано от Forest_girl
абе я спокоаз миналата година бях в руската и ни целеха ама пък беше супер забавно..иначее тази година няма да ви целим много-само като за добре дошли... абе я изобщо не се криите по-добре...купонясайте си на този ден
![]()
Love is missing someone whenever you're apart, but somehow feeling warm inside because you're close in heart.
С голямо нетърпение го чакам тоя 15-ти![]()
mindscan
и аз бях така ама споко...мн си притестнен и нз къде се намираш...ако се загубиш не се учудвай мн...иначе сте си зайчета нали знаете![]()
Love is missing someone whenever you're apart, but somehow feeling warm inside because you're close in heart.
Мин год при нас морковите бяха малко, колкото да отбият номера![]()
там дето ше ходя аз на 15 раздават люти чушки![]()
и азПървоначално написано от preichetoy
При нас нямаше такива работи.Не целеха с моркови,картофи и други подобни.Но постоянно се молеха за пари.И оставаха гладни.![]()