- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Зайци :)?
Първоначално написано от beautiful_lass
![]()
Ми ддз-виждала съм да продават,само че не се сещам къде
...До 15 има време...Замисляли ли сте колко ще е атрактивно да отидем с по едно истинско зайче
Аз лично мога да се уредя с едно-две
...Проявете творчество
![]()
![]()
Е това със зайчето е супер идея, никога нямаше да се сетяПървоначално написано от miss_disgrace
![]()
http://fun.vestnik24.com/simagochi/aquagirl "Само човек, здраво стъпил на земята е способен да гради въздушни кули."
HoUsE MuSiC
Бе не е толкова опасно ;d зависи къде учиш де .. в моето училище на 15ти септември не правят неща от рода да те замерят и тн. , просто най-любезно ти носят морковчета и такапри мен така беше ... Иначе през учебната година ,докато бях заек ,лично аз нямах никакви проблеми , но имаше някои мои съученички ,които се оплакваха ;D Сега като вече няма да съм заек ми е леко тъжно ... все пак веднъж си заек
![]()
Тая година ще бъда заек и се носят слухове,че в даскалото в което ме приеха замеряли зайците с моркови...Така, че(ако е истина) ще има отмъщениеПък и морковите не са от любимите ми храни
Да се надяваме, че в НПМГ ще са по-мили към насПък и няма да отказваме моркови , нали сме зайци
![]()
Добра идея, само че малко ще ме е срам и с опашка да ида...Първоначално написано от preichetoy
![]()
- school girl
![]()
a we hora i az taq godina 6e sam zaek i iskam da znam kfo 6e hv1rlqte po zaicite v NTBG?![]()
ОоХооО...И Ти Ли сИ От НТБГ???КоЙ КлАс СиПървоначално написано от mag4ety
![]()
![]()
Ае ВъЛцИ-ИзПлюЙТе КамЪчетО-С кАКво щЕ БъдЕм ОбСтрEлВаНи![]()
![]()
![]()
А...При мен ще е стандартното и класическо пребиване на зайци с моркови...![]()
...За зелките не знам!
![]()
дере аз не ядох..то бе6е преди три години де.. сега времената са други![]()
az 6te sam 8a klasta v NTBG kak e polojenieto?
az taq godina she sum 8 b klas v NTBG.nqmam turpenie da stane 15 septemvri.sigurno shte e mn zabavno![]()
91 НЕГ що?Да не си заинтерсована?Първоначално написано от presito.
![]()
аз мисля да отида и с герданче от морковчета....и няколко зелки, да им дам ако нямат![]()
![]()
Love Is All Around
яяяя кажете са кои ще са зайци в НТБГ![]()
![]()
а бтв нещо не виждам темата за НТБГ ?? аз сляпа ли съм или са я изтрили![]()
![]()
1-az sum zaek v ntbgПървоначално написано от SUNSHINEmags
2- ne sa iztrili temata - na 2 stranica e
Ееееее дебааа кой ви каза бе?Първоначално написано от soulja_girl4e
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I love only myself and fight only for myself!
A м/у другото колкото по-близо идва 15.09,толкова по-гадно ми става...мисля за начините,по които може да се объркат нещата...да ми предпишат диагноза уцелен със зелка![]()
A м/у другото колкото по-близо идва 15.09,толкова по-гадно ми става...мисля за начините,по които може да се объркат нещата...да ми предпишат диагноза уцелен със зелка![]()
az 6e sam zai4e v NTBGkak e polojenieto tam?nekoi 6e mi kaje li?
![]()
WiNnIe ThE pOoH iS tHe BeSt !!!
Chestno da vi kaja ne mi se vqrva da e chak tolkova zlePyk shto se otnasq za dogodina na nikoi nqma da si go vryshtam (za kvo shte sa vinovni sledvashtite zaitsi?)
![]()
абе не е мн приятномен лично преди 2 год като бях заек ме уцелиха цели 3 пъти в главата в гърба и в краката...
![]()
![]()
![]()
Не са ме целили няма и да се занимавам да целя, не заслужават внимание тия зайовци![]()