- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Зайци :)?
мен миналата година ме замериха със зелка и ме накараха да изям един морков батковците ...и то пред новия класен![]()
![]()
Първоначално написано от letilili
![]()
![]()
i az 6te sum zaek v NTBG daite skype da se razbirame za 15
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ne znam dali sa ti kazali no az 6ti kaa 6ot mene me predopredixa ta taka vnimavai kfo rupa6 6oto v nqkoi u4ili6ta se gavrat s morkoite i taka da kaja si gi zavirat po genetaliite tai 4e![]()
Абе Ей-КъдЕ Без Мен-искАм и Аз Да учАвСтвАм в ЗаГоВоРаПървоначално написано от letilili
![]()
![]()
пиШеТе Ми И На мЕн ronnie_250294 или miss_disgrace![]()
Посмъртно няма да ме накарат да ям моркоф ... може пък да са ко гаврили преси тфа![]()
Ай стига па и вие не може да е чак толкова зле.... И аз ще бъда заек
![]()
High & Mighty - b-boy documents ;]
И аз ще съм заек, ама не искам някви гнусни педалчета да ме тепат с моркови. Тва е ебати тъпотооооооо ! Унизително е ! Ако някой ме оцели, ще взема морковчето и ще му го навра в задника !![]()
+1Първоначално написано от Verminaard
![]()
зависи от даскалото
при мен лично,миналата година като бях заек,нямаше абсолютно никви моркови,зелки или каквото и да било друго![]()
Мамка му,аз също ще съм зайка тая година...и честно казано не ми съ рупат моркови,и не искам цицини от зелки.
Затова имам прекрасното решение...утре отивам и си купувам две каски (една резервна)
![]()
![]()
абе не вярвам да има такива олигофрени,дето да ме сцепят главата с морков или зеле,така чеее...смятам кротко да си ида без каски и т.н пък да се надявам,че няма да има произшествия![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от Dundy
taq godina i az 6te sam zai4e,a v novoto mi daskalo e tradiciq da celqt s morkovi taka 4e nadejdite mi da ne me celqt otpadat,ostava da si vzema edna bronq ili ne6to podobno![]()
![]()
![]()
СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯвам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!
me - зайчи байчи също0о0о![]()
![]()
![]()
![]()
:P
кво прайте бе хора избивате се с морковикогато аз бях заек преди 2 години (в 9-ти клас) немаше такива работи
чуваше се от тук от там през годината "зайциииии", но на 15-ти само братовчедка ми по-голяма от мен, учеща в бъдещето ми училище ми даде 1 морков и ми се ухили и тва беше..за друг не съм видяла да дава да не стаа въпрос за замяране..като е такова бойно поле на 15 вървете направо на 16
![]()
![]()
![]()
И добрите си отиват, и добрите се забравят,
и добрите свършват долу и във времето остават.
затова е без значение дали ще съм с добрите,
затова не ме ебе как ще си живея дните.
мен пък нищо не ми правиха,е мъчиха се да ми дават 2-3 моркова,ама не успяха.А аз таз година мисля да има..ТЕРОР![]()
![]()
Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...
oo i az taka, minalata godina dosta morkovi me uceliha po glavata taka 4e tazi godina- "sladko otmu6tenie"Първоначално написано от dark_shadow_f
![]()
¤ OnCe... OnE PerSoN... ToLd mE: WiTh OnE sMiLe YoU BrIghTeN eVerYbodY' s Day!! ¤
Аз ще съм заек. И ми е малко гадно, защото мразя моркови, зелки и подобни. А разбрах, че в моето целели със зелки.![]()
И въпреки че имам доста познати от по-големите, едва ли ще се спася.
Нямам търпение да дойде другата година, когато вече няма да съм заек, и да тормозя другите зайци.![]()
една едничка молба към целещите:моля ви,бъдете така добри да измиете морковите,зелките или каквото там решите![]()
![]()
![]()
I WANNA DIEEEEEEEEEE !!!!!!!
Не ве базикам се..Начи тфа мойто лято беше мн променливо... Първо не ми пукаше..после почнах да се плаша от тия моркови и зелки и подобни..А са съм напрао на кефф.. Няям търпение !! Едва ли ше е толкова злее!! Ше си напрайм кефа и готово, кфо му мислите..От един удар с морков (или зелка) не се умира (предполагам)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Е поне вълците ше ни осигуряват закускатаСтига да ни ги дават да ги гъчим морковите и зелките, вместо да ни ги бият по тиквочите...
Дет и без тва са не са в ред..
![]()
![]()
в моя град са целили с тру6ия маи......а в 1 от гимназиите заиците се били събрали и само за 1 месец някъде пребили секи които ги е целил с моркови
![]()