.
Отговор в тема
Страница 9 от 10 ПървиПърви ... 5678910 ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 240

Тема: Зайци :)?

мен миналата година ме замериха със зелка и ме накараха да изям един морков батковците ...и то пред новия класен

Град
    София
    Аз ще съм заек в НФСГ
    Левски завинаги!

Цитирай Първоначално написано от letilili
    Цитирай Първоначално написано от SUNSHINEmags
    яяяя кажете са кои ще са зайци в НТБГ
    а бтв нещо не виждам темата за НТБГ ?? аз сляпа ли съм или са я изтрили
    1-az sum zaek v ntbg
    2- ne sa iztrili temata - na 2 stranica e
    i az 6te sum zaek v NTBG daite skype da se razbirame za 15

Цитирай Първоначално написано от ici_pi4a
    1-az sum zaek v ntbg
    skype- letilili

Мега фен Аватара на lenito_sf
    ne znam dali sa ti kazali no az 6ti kaa 6ot mene me predopredixa ta taka vnimavai kfo rupa6 6oto v nqkoi u4ili6ta se gavrat s morkoite i taka da kaja si gi zavirat po genetaliite tai 4e

Цитирай Първоначално написано от ici_pi4a
    1-az sum zaek v ntbg
    skype- letilili
    Абе Ей-КъдЕ Без Мен-искАм и Аз Да учАвСтвАм в ЗаГоВоРа
    пиШеТе Ми И На мЕн ronnie_250294 или miss_disgrace

Посмъртно няма да ме накарат да ям моркоф ... може пък да са ко гаврили преси тфа

Ай стига па и вие не може да е чак толкова зле .... И аз ще бъда заек
    High & Mighty - b-boy documents ;]

аз ще си нося морковчета от вкъщи

Град
    Средната земя
    И аз ще съм заек, ама не искам някви гнусни педалчета да ме тепат с моркови. Тва е ебати тъпотооооооо ! Унизително е ! Ако някой ме оцели, ще взема морковчето и ще му го навра в задника !

Re: Зайци :)?

Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    Цитирай Първоначално написано от slivaka
    Много бой с моркови ли ше ям в новото даскало ,щот ся кандидатствах и съм в ново даскало
    Хъхъхъ,зависи от даскалото,в нащо не с моркови,а с картофи ги целихме миналата година (специално за това отидох на 15-ти ^^)

Плюс,да не ти казвам що им се случи на 'хубавите' зайки до края на първия месец,след началото на даскалото...
    Хъъъхъхъхъхъхъхъъъъ
    +1

Голям фен
    зависи от даскалото
    при мен лично,миналата година като бях заек,нямаше абсолютно никви моркови,зелки или каквото и да било друго

Мамка му,аз също ще съм зайка тая година...и честно казано не ми съ рупат моркови,и не искам цицини от зелки.
    Затова имам прекрасното решение...утре отивам и си купувам две каски (една резервна )

Град
    София
    абе не вярвам да има такива олигофрени,дето да ме сцепят главата с морков или зеле,така чеее...смятам кротко да си ида без каски и т.н пък да се надявам,че няма да има произшествия

Цитирай Първоначално написано от Dundy
    абе не вярвам да има такива олигофрени,дето да ме сцепят главата с морков или зеле,така чеее...смятам кротко да си ида без каски и т.н пък да се надявам,че няма да има произшествия
    +1

Град
    sofia
    taq godina i az 6te sam zai4e,a v novoto mi daskalo e tradiciq da celqt s morkovi taka 4e nadejdite mi da ne me celqt otpadat,ostava da si vzema edna bronq ili ne6to podobno
    СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯвам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!

Повече от фен
    me - зайчи байчи също0о0о :P

кво прайте бе хора избивате се с моркови когато аз бях заек преди 2 години (в 9-ти клас) немаше такива работи чуваше се от тук от там през годината "зайциииии", но на 15-ти само братовчедка ми по-голяма от мен, учеща в бъдещето ми училище ми даде 1 морков и ми се ухили и тва беше..за друг не съм видяла да дава да не стаа въпрос за замяране..като е такова бойно поле на 15 вървете направо на 16
    И добрите си отиват, и добрите се забравят,
    и добрите свършват долу и във времето остават.
    затова е без значение дали ще съм с добрите,
    затова не ме ебе как ще си живея дните.

Град
    EastPerih (Исперих)
    мен пък нищо не ми правиха,е мъчиха се да ми дават 2-3 моркова,ама не успяха.А аз таз година мисля да има..ТЕРОР

Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...

Цитирай Първоначално написано от dark_shadow_f
    Миналата година като бях заек ни караха да ядеме моркови а в някои у4илища ги бият с моркови.По4ти няма у4илище където в на4алото на годината големите да не си правят маитап със заиците.Щом си заек ще търпиш нема друг на4ин.Тая година аз ще си го връщам на зайците
    oo i az taka, minalata godina dosta morkovi me uceliha po glavata taka 4e tazi godina- "sladko otmu6tenie"
    ¤ OnCe... OnE PerSoN... ToLd mE: WiTh OnE sMiLe YoU BrIghTeN eVerYbodY' s Day!! ¤

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Аз ще съм заек. И ми е малко гадно, защото мразя моркови, зелки и подобни. А разбрах, че в моето целели със зелки.
    И въпреки че имам доста познати от по-големите, едва ли ще се спася.
    Нямам търпение да дойде другата година, когато вече няма да съм заек, и да тормозя другите зайци.

Фен Аватара на mel4ety
    Град
    sf
    една едничка молба към целещите:моля ви,бъдете така добри да измиете морковите,зелките или каквото там решите

Град
    Враца
    I WANNA DIEEEEEEEEEE !!!!!!!

Не ве базикам се..Начи тфа мойто лято беше мн променливо... Първо не ми пукаше..после почнах да се плаша от тия моркови и зелки и подобни..А са съм напрао на кефф.. Няям търпение !! Едва ли ше е толкова злее!! Ше си напрайм кефа и готово, кфо му мислите..От един удар с морков (или зелка) не се умира (предполагам)

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Е поне вълците ше ни осигуряват закуската Стига да ни ги дават да ги гъчим морковите и зелките, вместо да ни ги бият по тиквочите... Дет и без тва са не са в ред..

Град
    TaM..
    в моя град са целили с тру6ия маи... ...а в 1 от гимназиите заиците се били събрали и само за 1 месец някъде пребили секи които ги е целил с моркови

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си