.
Отговор в тема
Страница 10 от 10 ПървиПърви ... 678910
Резултати от 226 до 240 от общо 240

Тема: Зайци :)?

Град
    SoMeWhErE
    Хах...аз тая година съм заек в езиковата гимназия в гр.Разлог.За там не знам дали ще ни целят с разни зеленчуци,но ако е така - крия се зад класната..И догодина връщам!

когато ги попитах ми казаха,че ще ям яко моркови защото са зли батковци и обичат зайчета като мен

Град
    Майна Town
    Миналата година (като че беше вчера) , като влязох "за първи път" в новото училище , а именно Национална Търговска Гимнзия "Васил Левски" в Пловдив нямаше кой знае колко голямо замеряне със зеленчуци. Тази година като горд деветокласник и примерен търговец мисля да опна една сергийка с надпис "Плод-зеленчук" и да раздавам безплатни моркови на зайците , и да продавам зелки на по-зевзеците... Хем ще има шоу, хем някои лев ще изпълни моя джоб
    Дисидент 4ever!!!
    Йода и Сталин - неочаквано добра комбинация !

Град
    Sofia
    ако ме замерат с моркови, аз я че ги утепеме с буркане с туршия...
    Който иска, намира начини, а който не иска, намира оправдание

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    1 kg не им мърда на зайците само от мен
    The Spark

Град
    sOfia we ..
    ахаха сега и аз съм заек,абее тряя са да се учиме,нали другата година тва ше е наша работа
    Не искам всички,искам теб !

В бившото ми даскало нямаше такива макар и секи да викаше ще ядете ще ядете 5год съм учил там и нито ч път не видях да се мятат моркови но ся ще видим в новото ще има ли зеленчукова закуска и един съвет ако летят много моркови не се отделяй от групата избягаш ли нанякаде смятай че всичко ще дойде при теб това е най-голямата глупост

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от londonboy
    В бившото ми даскало нямаше такива макар и секи да викаше ще ядете ще ядете 5год съм учил там и нито ч път не видях да се мятат моркови но ся ще видим в новото ще има ли зеленчукова закуска и един съвет ако летят много моркови не се отделяй от групата избягаш ли нанякаде смятай че всичко ще дойде при теб това е най-голямата глупост
    аз ше се крия зад съученицитееее муухахахаха.Абе насекъде така се канят ама аааайде

Всичко това ми звучи мн забавно
    http://prikachi.com/images.php?files/353102M.jpg

-----------------
    AkO VsEkI p1t,KoGatO mIsLeH sI zA tEB PaDA6e Po EdNa zVeZdA lUnAtA sKoRo 6tE6E dA rAzBeRe KaKvO e SaMoTa....!

и аз съм зайче
    ~ SweeTy mal4o0 ~

Имам въпрос .. някой кандидатствал ли е в 21 Соу

Повече от фен
    Град
    Видин
    и аз съм заек и в мойто даскало съм се договорила с некои големи да не ям и тука казаха че само момчетата ще тъпчат не че не обичам моркови ама малко ще е срамно да ме тъпчат да ми викат заек не ми е зор яко е ама да ми бутат морковиии не

Мен лично не ме притесняват толкова морковите,въпроса е,че не ги мият и дори понякога ги препикават или порасват с английска сол Ноо поне една по-голяма позната,която е в новото ми училище ще ми подготви и измие морков специално за мен,каза че за късмет било

Град
    във филма ..
    да бе .. миналата година в даскалото на един приятел на някъв му разбили главата със зелка от 3-тия етаж

Who's next!

Град
    пред компа :D
    Оф аз и аз ще съм заек тая година

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си