- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Зайци :)?
когато ги попитах ми казаха,че ще ям яко моркови защото са зли батковци и обичат зайчета като мен![]()
Миналата година (като че беше вчера) , като влязох "за първи път" в новото училище , а именно Национална Търговска Гимнзия "Васил Левски" в Пловдив нямаше кой знае колко голямо замеряне със зеленчуци. Тази година като горд деветокласник и примерен търговец мисля да опна една сергийка с надпис "Плод-зеленчук" и да раздавам безплатни моркови на зайците , и да продавам зелки на по-зевзеците...![]()
![]()
Хем ще има шоу, хем някои лев ще изпълни моя джоб
![]()
ако ме замерат с моркови, аз я че ги утепеме с буркане с туршия...
Който иска, намира начини, а който не иска, намира оправдание
1 kg не им мърда на зайците само от мен
The Spark
ахаха сега и аз съм заек,абее тряя са да се учиме,нали другата година тва ше е наша работа![]()
![]()
![]()
Не искам всички,искам теб !
В бившото ми даскало нямаше такива макар и секи да викаше ще ядете ще ядете 5год съм учил там и нито ч път не видях да се мятат моркови но ся ще видим в новото ще има ли зеленчукова закускаи един съвет ако летят много моркови не се отделяй от групата избягаш ли нанякаде смятай че всичко ще дойде при теб
![]()
![]()
![]()
това е най-голямата глупост
аз ше се крия зад съученицитееее муухахахаха.Абе насекъде така се канят ама аааайдеПървоначално написано от londonboy
Всичко това ми звучи мн забавно![]()
http://prikachi.com/images.php?files/353102M.jpg
-----------------
AkO VsEkI p1t,KoGatO mIsLeH sI zA tEB PaDA6e Po EdNa zVeZdA lUnAtA sKoRo 6tE6E dA rAzBeRe KaKvO e SaMoTa....!
Имам въпрос .. някой кандидатствал ли е в 21 Соу![]()
![]()
и аз съм заек и в мойто даскало съм се договорила с некои големи да не ями тука казаха че само момчетата ще тъпчат
не че не обичам моркови ама малко ще е срамно да ме тъпчат
да ми викат заек не ми е зор яко е
ама да ми бутат морковиии
![]()
![]()
![]()
не
![]()
Мен лично не ме притесняват толкова морковите,въпроса е,че не ги мият и дори понякога ги препикават или порасват с английска солНоо поне една по-голяма позната,която е в новото ми училище ще ми подготви и измие морков специално за мен,каза че за късмет било
![]()
![]()
да бе .. миналата година в даскалото на един приятел на някъв му разбили главата със зелка от 3-тия етаж![]()
![]()
Who's next!