.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Разделихме се... и сега?

Здравейте...

Имах връзка с едно момиче, около 2 год и 1 месец. Тя е първото ми сериозно гадже... до преди това не съм имал. Преди месец обаче... понеже не бях в България, като се върнах тя ми каза че вече не изпитва любовта към мен която е изпитвала преди. Каза ми че иска да се разделим, вместо да ходим и да не ме обича...един вид НЕ иска да си играе с мен и чувствата ми. От една страна съм и благодарен че е искрена с мен и не иска да си играе с чувставата и затова е по добре да се разделим... Но от друга страна... обичам я още и ми е малко трудно ... или поне ми беше, защото от няколко седмици, сякаш започвам да свиквам с това, че хората рано или късно си отиват от нас... и не всичко хубаво е вечно. В момента поддържам връзка с нея, излизаме си ...говориме си ...just friends. Мисля си, че е по добре, да оставим нещата така...с красиви спомени и мигове... вместо да се опитваме да бъдем отново заедно... защото след 2 години, така или иначе поне малко сме си омръзнали и се познаваме от главата до петите... и някъде се губи нишката с интереса... + това, все някога ще се разделим, тай че май е по добре всеки да поеме по своя път и да бъдем просто приятели... maybe.

Не искам някъква помощ или съвет... просто искам ако сте имали подобни случаи, да разкажете как сте преживяли всичко това... дали някои, като мен с такава връзка за първи път, след това е намерил още по голяма любов... абе изобщо като цяло, как Ви е продължил живота или какво сте направили за да затиснете поне малко старите чувства и да продължите напред...

Благодаря!

хъм..чувстово е гадно да..но се преодолява..знам колко повърхностно звучи,но просто е така :\
    излизай повече,весели се хей,горе главата
    zAbravI mOitE cElufkI,mOitE uSmifkI,oStanI s nEq tI..bEz lIubOftA ti nE iSkAm dA jivEq,sHtom tQ si trgvA,tr1gvAm aZ s nEq...

Дръж се,живота има смисъл,има за какво да се бориш,за какво до живееш,а защо не и да се усмихваш.С времето всичко ще мине

Мега фен
    Град
    София
    Еми така е.Всичко си има край,но поне спомените са вечни.Което не е никак лошо.
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Едва ли ще я забравиш,
    но бъди щастлив,че е
    постъпила добре-
    не е почнала да си играе с теб.

Ем такова нещо като "само приятели" няма... Но с времето ще я забравиш

Мега фен Аватара на sasha_90
    Хубаво е,че си осъзнал,че няма смисъл да и нахалстваш с думите"обичам те","върни се при мен" и т.н.,защото са досадни.

Еми и при мен историята е подобна. С моя приятел излизахме почти година, но той скъса с мен поради същата причина. В началото ми беше гадно, а в момента просто съм се примирила. Какво да се прави, такъв е живота. И да не искам така е трябвало да стане и ако съжалява нека съжалява той. Въпреки че му желая всичко най-добро. Гадното в момента
    е ,че уж сме приятели, но поддържаме някаква дистанция или поне той се опитва, въпреки че за мен не е проблем да си общувам с него, но ще уважа решението му. И той постъпи като твоята приятелка , поне на време говорихме и си казахме нещата, а не да се заблуждаваме.

имам абсолютно същия случай-ходихме 2 год.още се обичаме,но просто не се получава той беше първият ми.след него съм имала много,дори сега имам гадже,но не съм изпитвала същите силни чувства
    ВиНаГи СъМ БиЛа МаЦка СъС СтиЛ !!!

Vie mi se SMeeTe 4e sAm RaZzLi4nA , A aZz Vi sE smEq 6toT stE ednAkviI....

любовта е като да пееш песен,но няма песен без край!!

Хъх, имах същия случай и ще ти кажа само едно: memories are forever..
    Не мисля, че ще я забравиш. Просто ще спреш да я жадуваш така силно и ще ти стани само слабост
    ..Гъста мъгла нищо не виждам пред мен,
    Чудесно се чувствам и този шибан слънчев ден.
    Допирам устни -ДА !
    И опъвам дълбоко, в следващия момент съм вече много нависоко..

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Добре е ,че почваш да свикваш..просто не е за теб ще я забравиш
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Ами и аз съм в подобно положение!!!Историята е по-различна,но все пак загубих човека,който беше всичко за мен!!!Преди месец скъсах с приятелката си и аз лично не го приживях лесно и още не съм го преживял!!!Сигурно за този месец в който вече сме разделени съм свалил 4 килограма,защото нямам желание за нищо!!!Разбирате ли че като загубих нея,загубих самото желание за живот!!!Искрицата която ме караше да се чувствам ЖИВ!!!Не мога да върна стария си начин на живот и да разбера,какво беше нещото,което ме караше да сум щастлив?!Всичко,което обичах да правя и на което се наслаждавах,вече не ми доставя удоволсвие!!!Нищо не искам!!!Тя беше всичко за мен!!!И сега като я загубих кво?!?!Вярно е малко от малко взех да свиквам без нея и почнах да си излизам с приятелите и съм по-добре!Но все още тя си остава най-невероятни човек в моя живот и ще си остане един от хората които ще помня ВЕЧНО!!!Аз съм момче,което преди това беше "шибан женкар" и което не обичаше да се задържа с момиче повече от 2,макс 3 седмици!!!И в един момент разбрах,че тоя живот има нещо което е 1000 пъти по-хубаво от това да си с много и да правиш секс!!!!Това беше любовта и обичта към един човек!!!Да виждаш тоя човек,че е щастлив и да искаш да правиш всичко възможно винаги да му е добре с теб!!!Но накрая си прецакан!!!!Винаги!!!Няма повече да дрънкам,просто исках да кажа,че аз не съм преживял още това момиче и на дали ще е скоро!!!
    Любовта е болест, която има само едно лечение и това е човека когото обичаш!!!

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград

Re: Разделихме се... и сега?

Цитирай Първоначално написано от passdone
    Здравейте...

Имах връзка с едно момиче, около 2 год и 1 месец. Тя е първото ми сериозно гадже... до преди това не съм имал. Преди месец обаче... понеже не бях в България, като се върнах тя ми каза че вече не изпитва любовта към мен която е изпитвала преди. Каза ми че иска да се разделим, вместо да ходим и да не ме обича...един вид НЕ иска да си играе с мен и чувствата ми. От една страна съм и благодарен че е искрена с мен и не иска да си играе с чувставата и затова е по добре да се разделим... Но от друга страна... обичам я още и ми е малко трудно ... или поне ми беше, защото от няколко седмици, сякаш започвам да свиквам с това, че хората рано или късно си отиват от нас... и не всичко хубаво е вечно. В момента поддържам връзка с нея, излизаме си ...говориме си ...just friends. Мисля си, че е по добре, да оставим нещата така...с красиви спомени и мигове... вместо да се опитваме да бъдем отново заедно... защото след 2 години, така или иначе поне малко сме си омръзнали и се познаваме от главата до петите... и някъде се губи нишката с интереса... + това, все някога ще се разделим, тай че май е по добре всеки да поеме по своя път и да бъдем просто приятели... maybe.

Не искам някъква помощ или съвет... просто искам ако сте имали подобни случаи, да разкажете как сте преживяли всичко това... дали някои, като мен с такава връзка за първи път, след това е намерил още по голяма любов... абе изобщо като цяло, как Ви е продължил живота или какво сте направили за да затиснете поне малко старите чувства и да продължите напред...

Благодаря!
    Еми или оставате приятели или я забравяш.Разделихме се+ и сега=продължавай с живота си.
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Всичко свършва в мига когато.....най-много обичаш.
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си