Цитирай Първоначално написано от passdone
Здравейте...

Имах връзка с едно момиче, около 2 год и 1 месец. Тя е първото ми сериозно гадже... до преди това не съм имал. Преди месец обаче... понеже не бях в България, като се върнах тя ми каза че вече не изпитва любовта към мен която е изпитвала преди. Каза ми че иска да се разделим, вместо да ходим и да не ме обича...един вид НЕ иска да си играе с мен и чувствата ми. От една страна съм и благодарен че е искрена с мен и не иска да си играе с чувставата и затова е по добре да се разделим... Но от друга страна... обичам я още и ми е малко трудно ... или поне ми беше, защото от няколко седмици, сякаш започвам да свиквам с това, че хората рано или късно си отиват от нас... и не всичко хубаво е вечно. В момента поддържам връзка с нея, излизаме си ...говориме си ...just friends. Мисля си, че е по добре, да оставим нещата така...с красиви спомени и мигове... вместо да се опитваме да бъдем отново заедно... защото след 2 години, така или иначе поне малко сме си омръзнали и се познаваме от главата до петите... и някъде се губи нишката с интереса... + това, все някога ще се разделим, тай че май е по добре всеки да поеме по своя път и да бъдем просто приятели... maybe.

Не искам някъква помощ или съвет... просто искам ако сте имали подобни случаи, да разкажете как сте преживяли всичко това... дали някои, като мен с такава връзка за първи път, след това е намерил още по голяма любов... абе изобщо като цяло, как Ви е продължил живота или какво сте направили за да затиснете поне малко старите чувства и да продължите напред...

Благодаря!
Еми или оставате приятели или я забравяш.Разделихме се+ и сега=продължавай с живота си.