- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Остри гърди
moje bi temata se povtarq no iskam da popitam normalno li e cicite da sa mi ostri tova mnogo me pritesnqva... ;( ;( ;(
т.7
krem4et0
На такива им се викат "лисичи муцунки" напълно нормални са, и моите са такива![]()
mersi mn![]()
![]()
Ooo takiva otdavna ne sum vijdal. Edno vreme sa bili dosta chesto sreshtani sega rqdko se mqrkat.
Eating isn't cheating - Arnold
те повечето са силиконови, кво искашПървоначално написано от amatorium
![]()
xaxaxa
![]()
![]()
![]()
Направо го разбиПървоначално написано от Spider4eto
![]()
На вси4ки 11-13 годишни са такива( е на пове4ето де )
на 16 съм, гръдната ми обиколка е 100 и нещо и пак са такива, така че като не знаеш, не говориПървоначално написано от FlipY
![]()
e da ama az sum na 13 grudnata mi obikolka e 95![]()
ii ne se hvalq da ne zemete da si pomislite ne6ty
![]()
![]()
![]()
![]()
Моите не саПървоначално написано от FlipY
![]()
![]()
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
нямам нужда от хваленеПървоначално написано от Sousa
просто опровергах мнението му, от цици до цици има разлика, най-малкото едно опитно момче би трябвало да го знае
Ei, v posledno vreme v tozi forum shte se izbiete da se karate. Kakvo vi stava. Vmesto da se karate za cici, izlizaite da si gi pechete na slunceto.![]()
изгоряха ми не другоПървоначално написано от amatorium
![]()
Mnogo slunce subirat qvnoПървоначално написано от Spider4eto
![]()
Имам 1 приятел, на който зърната му са като лисичи муцунки![]()
А BTW забелязвам, че днешната младеж е доста надарена (в отношение на гръдната обиколка)![]()
xaxa tzka ne6to mnogo se xwalite na koq kolko i e grzdnata obikolka ama 6to ne napi6ete i kolko e "podgrydnata" obikolka 6toto s1m sig 4e nqkoi to was imat nad 90 podgrydna i se hwalqt we4e 4e imat golemi cici![]()
a wsy6nost prosto xapwat powe4ko mazni bani4ki
![]()
nqma zna4enie momi4e mom4e pri wsi4ki polojeniq ....:P
Нищо ти няма,и аз съм така, спокс
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Викат му подплънкиПървоначално написано от nOTpeCeH
![]()
Точно - прочетох тъка неква а 100+ била .. а колко са ти килцатаПървоначално написано от Du6manskata
...
А за острите цици - приятелка има такива ичесно казано на нас момчетата това не ни се харесва много много ....
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
Моите бяха такива, когато бях по-малка, може би с времето ще се променят, не знам.
mindscan
айде да не лаеш много 70санта подгръднаПървоначално написано от Du6manskata
![]()
Това нямаше нищо общо с неговото мнение.Той каза,че на повечето 11-13 годишни момичета са такива.Да е казал нещо за теб?Да е казал,че на всички по-големи момичета не са така?Какво да не знае,че да не говори за него?Не знае какви са ти гърдите и колко ти е гъдната обиколка?Че той не говори за тях.Заяждаш се,защото си куха или те мързи да четеш.И в двата случая мнението ти е ненужно.Първоначално написано от Spider4eto
По темата:Аз се съгласявам с FlipY-на повечето момичета,които са между 11-13 години,са им такива гърдите.И както вече разбрахте-има и момичета,които и след това са им с такава форма.
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
е кво бе да си пилят циците 4е да ви харесват ли?Първоначално написано от Xtuning
![]()
С никой не се заяждам и никой не съм обидила с мнението си. Поне не ми беше такава мисълта. Просто от неговото мнение се подразбира, че само на подрастващите са им такива гърдите. Както казах на мен винаги са ми били такива, докато имам фр, на която дори и докато растяха не й бяха във формата на "лисичи муцунки". Така че пак повтарям- от цици до цици има разлика. Не мога да разбера кво сички ме нападнахтеПървоначално написано от A_B_C
![]()