.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Maлко проблемче...!!!

Еми здравейте , много се притеснявам защото се местя в друго училище...във София (НФСГ)...преди съм учила във Монтана ...незная как ще ме приемат съучениците ми... и ми е супер напрегнато защото аз сега някаква новачка а те си се познават.Мислите ли ,че ще има дистанция или ще излезнат някфи печени хорица...

Mи не се знае точно но каквито и да са в началото няма начин да не се сближите поне малко

Град
    Dreamland
    я се стегни не се спичай бъде сибе сии да не ти пука какво мислят другите ... ету в моя клас всички са лицемери
    БисквитенотоЧудовище

Супер фен
    Град
    Своге
    zna4i kato otidesh i vlezesh ve4e v klas postoqnno se usmihvai,zaka4ai se(dobronamereno de ) buzikai se.Priob6ti se kum tqh nedei da stoi6 kato tuko6to padnala ot Mars.Predpolagam 100 % na suu4enicite ti 6te im e interesno...6te te razpitvat ala-bala.Mnogo e vajno purvoto vpe4atlenie(nema da ti e lesno,ama...) aide uspeh

И аз съм имала такъв проблем
    Първия ден ще се държат на дистанция от теб и ще ти задават хиляди въпроси, но след това ще се сближите
    Един съвет: присъедини се към техни извънкласни занимания и се дръж естевствено
    I still get lost in your eyes
    And it seems like I can't live a day without you
    Closing my eyes till you chase my thoughts away
    To a place where I am blinded by the light but it's not right

Eй Хора мерси много...!!! помогнахте найстина...!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си