- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какви сте в любовта ?? ;]
С какво най-силно привличате противоположния пол- с романтичната си душа или с умението си да съблазнявате?![]()
![]()
Как ще се чувства с вас човекът, в когото се влюбите?![]()
Дали ще го въртите около малкия си пръст?![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Е аз не знам кой с какво съм привклякла, в смисъл че никого не съм питалаАма със сигурност мога да ти кажа, че на пръсти никой не въртя.. нито искам, нито мога, нито има смисъл
![]()
А и относно човекът до мен- ще се чувства обичан..
Когато си стигнал толкова далече, че вече не можеш да направиш нито стъпка повече, ще си постигнал само половината от това, на което си способен..!!!
Около малкия ми пръст трудно бих го въртяла,а и не искам.Напълно отдадена съм в любовта,защото просто съм преценила,че това е човекът за мен.А,само романтичната ми душа трудно би го впечатлила,по-скоро характера ми,който си прилича с неговия в големи граници.![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Незнам с какво привличам... аз никак не съм убедена в качествата си, та някой друг трябва това да го каже. Относто човекът, в който ще се влюбя... ако в действителност съм влюбена ще се чувства страхотно, защото всичките му прищявки ще бъдат задоволени! Ама ако не ми е кой знае колко скъп определено ще направя всичко възможно да му се кача на главата и да си правя каквото си искам като същевременно мрънкам, че той се опитва да кръшне!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Идея си нямам с какво привли4ам то4но...Ина4е във връзката си правя вси4ко за 4овека, ако го оби4ам наистина. Много глезя, което понякога ми е излизало през носа, защото съм попадала на мъже, които са на принципа, 4е колкото пове4е им даваш, толкова пове4е запо4ват да искат. И се полу4ава омагьосан кръг, от който няма излизане, а в някакъв момент, ако запо4неш да отказваш, ставаш лоша и те късат.. Така 4е..
![]()
Робинята на Quench
Опитвам се да съчетавам романтиката със съблазняването, макар че 100% надделява романтичната ми натура. Когато се влюбя в някого, ще се опитам да го накара да се чувства наистина обичан. Но едва ли ще хукна да въртя "изгората си" на малкия си пръст.![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Опитвам се със усмивка и опасен чар![]()
Първоначално написано от fuck_me_pls
su4etavam romantikata i nejnostta sus mrusni6ko povedenie,doza 4ar i pove4ko seksapil,nakraq vinagi polu4avam tozi,koito iskam a v posledstvie i tova,koeto iskam ot nego.Kogato se vlubq,se otdavam izcqlo,razkrivam se i ne ostavqm ni6ti4ko taino za sebe si-tova mi e izigravalo lo6a 6ega,no vse pak opita u4i.4oveka do men se 4uvstva obi4an i edinstven,polu4ava bezprikosnovenata mi lubov i razbirane i podkrepa,kato est o4akvam su6toto v zamqna.Horata sa kazali mn pravilno "V lubovta davai tolkova,kolkoo iska6 da polu4ava6"!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
с държанието си
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Да съблазнявам и с романтичната ми душа.Първоначално написано от fuck_me_pls
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Идея си нямам...С щуротиите си сигурно или с дарбата си да предизвиквам съжаление...Как се чувства човекът в когото се влюбя,предполагам че се чувства като закрилник или детегледачка.Като излизаме може и да го е срам не знам.Първоначално написано от fuck_me_pls
+1Първоначално написано от babity
![]()
Не съм въртяла никога никой на малкия си пръст, гадно е, а и не бих позволила на мен да го правят...
Иначе в момента не съм влюбена, въпреки че имам връзка...
Не знам с какво привличам...Просто се случва.Може би с глупостите,които говоря и които някои смятат за забвниМОже би с чар,знам ли.
![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Гахаха,е те тва е отговор. :ДПървоначално написано от ivito_13
[size=7][b][u]fosse cos
До колкото са ми споделяли привличам със цялият ми позитивизъм и лъчезарната усмивка с която се опитвам винагид а дарявам хората...
Надявам се да се чуства добре, обичан и да знае че съм до него
Няма смисъл да го въртя на малкият сипръст защото все пак всичко е взаимно, а аз не искам д ме вътрят на малкия си пръст...
С чара си .. с характера , а другото трябва да го кажат момчетата.
![]()
![]()
![]()
С това,което съм.
Иначе няма смисъл.
Аз не съм актьор и животът не е театър.
нязнам с какво привличам противоположният пол гледам да съм себеси доколкото как ще се чувства човека до мен ами ще бъде обграден с много любов и разбиране и в икакъв случай няма да я въртя на малкят си пръст първо защото немога а и второ защото няма смсъл![]()
![]()
![]()
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Малоумната ми физиономия и чаровна усмивка може би...
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
С усмивка и чувство за хуморПървоначално написано от fuck_me_pls
![]()
Не съм се влюбвала и не мога да кажа![]()
Няма да го въртя около малкия си пръст![]()
+1Първоначално написано от ivito_13
Ni nai-malka predstava si nqmam,ami kogato sum vlubena se otdavam napulno na 4oveka s kogoto sum est ako polu4avam su6toto ot dr strana,ne nikoga ne sum vurtqla a i neiskam da vurtq 4oveka do men na malkiq si prust.
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
С какво привличам вниманието...хмм ми с това,което съм,с държанието си![]()
А в любовта каква съм.. > честнаИначе нищо няма смисъл
![]()