.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Безсмслена тема =[

Пиша го на вас,защото нямам смелост да го напиша на НЕГО,просто не занм какво става с мен,това не съм аз или поне не бях.

Гняв,болка,омраза,страх,жел ание,лудост,срам,съжаление. ..Всички те се преплитат в мен и ме задушават.Отчаяна съм!Знам какво да правя,но не мога,не ми достигат силите,явно не съм толкова силна,колкото мислех.Защо се получи така?! Иска ми се пак да бъда онова гордо и решително момиче,но НЕ ти ми отне всичко дори и себеуважението.Ала същевременно ми даде толкова много...Чувствах,че ме обичаш така силно,беше готов за мен бос в огъня да влезеш,правеше каквото исках,винаги беше там,когато имах нужда,знаех,че за теб съм всичко,просто го знаех!Колко хубаво звучи,исками се пак да вярвам,че е така,но ти се промени,аз също-вече не сме хлапаците,които бяхме,светът отдавна не е розав,а мечтите...Мечтите така или иначе ще си останат просто блян,далечен сън,сякаш сънуван от друг човек и в друг живот.Прашната книга е пълна със спомени,а душата ми...Тя е празна!Гневът диктува думите ми,превзел е съзнанието ми!Чувствам се нищожна,така малка,а носеща толкова огромна болка в себе си.Спомням си ясно всичко... Започна на 15 ноември 2006г.,проклинам тази дата,проклинам те и теб.Защо?Защо по дяволите ме накара да се почувствам така обичана,а после ме разпиля на хиляди пърчета.Мразя те!Но мога ли да те мразя наистина или това е поредният ми опит да излъжа себе си,както ме излъга ти?!Знаеш ли,липсват ми лъжите ти,липсва ми ревноста, ината, самодоволството ти.Чак сега разбирам защо не вярвах на никого,защо странях от хората-предпазвах се от такива като теб.Истина е,че най-много ни нараняват близките на сърцето ни...Да,нараняваше ме,а дори не го осъзна.Мълчах си,болката се натрупваше вътре в мен и накрая рухнах.Прости ми,превърнах тази болка в омраза,за да се спася.Признавам ти го,измамнико,обичаше ме,заедо се реехме из простора,но излъга себе си,излъга и мен...Малко е късно за това,но ОБИЧАМ ТЕ,а трябваше да те мразя!Не знам какво пиша, объркана съм...Защо ли продължавам след като думите отдавна изгубиха смисъла си...

ех,вместо старица с котки ще станеш дядка със стари модели на нокия

Мега фен
    Град
    София
    Попринцип се нервя на сълэливи теми и нападам авторите им,но сега няма,щото яко си личи,че ти е доста кофти.Де да энам.Ако искаш,раэкажи по-подробно какво се е случило.Ако така ще ти поолекне,давай.
    [size=7][b][u]fosse cos

ние не сме скъсали,въпреки всичко отново и отново се събираме,все едно сме прокълнати...Яд ме е,знам,че в това няма смисъл,но...просто не мога до го оставя,не мога да гледам как страда

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    ние не сме скъсали,въпреки всичко отново и отново се събираме,все едно сме прокълнати...Яд ме е,знам,че в това няма смисъл,но...просто не мога до го оставя,не мога да гледам как страда
    Не беше ли ти таэи,която страда?
    Не те ли беше наранил той?
    [size=7][b][u]fosse cos

Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Наранил ме е и не веднъж,но не искам да виждам сълзи и в неговите очи...

Мега фен
    Град
    София
    Добре де от това всичко,което каэа до сега,оставам с впечетление,че и той има чувства към теб,и ти към него.Тогава какъв е проблема да сте эаедно и да сте щастливи?Или аэ съм в грешка нещо?
    [size=7][b][u]fosse cos

Добре де от това всичко,което каэа до сега,оставам с впечетление,че и той има чувства към теб,и ти към него.Тогава какъв е проблема да сте эаедно и да сте щастливи?Или аэ съм в грешка нещо?
    Не си в грешка.Но все нещо се случва,все нещо изниква,вече имам чувството,че живея в няква тъпа мело-драма Не знам вече в какво да вярвам...

Трябва да говоря с него,да си разясним всичко,но този пуст кураж не ми достига!

Мега фен
    Град
    София
    Виж кво,явно не искаш да кажеш точно какво е станало или какво става,но аэ ще ти кажа нещо.Ако в момента не сте эаедно эаради някакви неща,които вече са минали и така или иначе не магат да се поправят,не правете тая грешка.Тоест, не поэволявай на миналото да влияе на настоящето.И още нещо-недей живя с миналото и эа бъдещето,а эа настоящето.Щото всичко,което е ставало преди, е непоправимо.А ако чакаш нещо да ти падне от небето някога,може и да не го дочакаш.С няколко думи-ако се обичате,недейте да се мъчите и да се вкарвате във филми,а се съберете и се кефете на любовта си.Другото няма смисъл.
    [size=7][b][u]fosse cos

Presley`n`Sum наистина съм ти много благодарна за съвета

Мега фен
    Град
    София
    Presley`n`Sum наистина съм ти много благодарна за съвета
    Ама недей ми благодари,а вэеми се осъэнай и направи нещо,эа да си опрайш положението. :]
    [size=7][b][u]fosse cos

Виж кво,явно не искаш да кажеш точно какво е станало или какво става,но аэ ще ти кажа нещо.Ако в момента не сте эаедно эаради някакви неща,които вече са минали и така или иначе не магат да се поправят,не правете тая грешка.Тоест, не поэволявай на миналото да влияе на настоящето.И още нещо-недей живя с миналото и эа бъдещето,а эа настоящето.Щото всичко,което е ставало преди, е непоправимо.А ако чакаш нещо да ти падне от небето някога,може и да не го дочакаш.С няколко думи-ако се обичате,недейте да се мъчите и да се вкарвате във филми,а се съберете и се кефете на любовта си.Другото няма смисъл.
    +1

Ако имаш време все още да оправиш и промениш нещата действай...Не губи време както аз на времето...Аз минах през същото...голяма любов,много болка,но не издържах и се предадох...сега съжалявам...но е твърде късно да променя каквото и да било.Така че не прави моята грешка,ако мислиш че наистина всичко може да се оправи - действай.

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Цитирай Първоначално написано от JorkiO
    Виж тази тема http://tinyurl.com/6ou6sk

ПРЕСТАНИ БЕ МАЛОУМНИКО ПРОСТТ..СПАМЕР МРЪСЕН ГАДЕН..НЕ УСЕЩАШ ЛИ,ЧЕ СТАВАШ НАХАЛЕН ВЕЧЕ ПФФФ МАМА МУ ПРОСТА НАСПАМИ СИЧКИ ТЕМИ С ТВОЙТЕ ГЛУПОСТИ!!ПСИХОПАТ!!
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Какво е това нямам кураж,трябва да седнете и да си поговорите на спокойствие за всичко,разбирам те че ти е гадно в момента,но нали сте заедно,значи според мен може да си поговорите за всичко станало и за всичко което те измъчва.Колкото повече се ровиш в миналото толкова по зле става,защото единствено трябва да мислиш за настоящето и дали този човек има място в него.Аиде успех и дано всичко при вас се оправи. Btw понякога може да нараним хората на който държим,но да ги оставим в неведение какво наистина чувстваме е по-гадно.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Той те е наранил,не те е оценил.Забрави за него,само той ще съжалява.А ти с течение на времето,ще се оправиш.

съжалявам .. просто от такифа теми винаги ми става кофти и се спичам нищо че ства въпрос за други хора.. май винаги като обичаш единия наранява а другия приема и се моли любимия му да не го наранява повече.. аз не знам какфо да ти кажа.. може би не съм дорасла на акъл все още..

П.П. "розав" направо ме уби..
    Smile... Tomorrow will be worse...

Цитирай Първоначално написано от aHeJlua
    съжалявам .. просто от такифа теми винаги ми става кофти и се спичам нищо че ства въпрос за други хора.. май винаги като обичаш единия наранява а другия приема и се моли любимия му да не го наранява повече.. аз не знам какфо да ти кажа.. може би не съм дорасла на акъл все още..

Хора,благодаря ви за съветите!А относно правописа и пунктоацията-те са под всякаква критика,но така като го каза се сетих,че на матурата е имало много хора с тази грешка

През цялата ви връзка ти го правеше на боклук ,а сега пишеш теми,че той те е наранил...мойто извинение ама"путката"тука беше ти .. Кристиан не е това момче което описа Всички знаем,че той е наранения а не ти както го престави !!.

Град
    РЮАР
    Безсмслена тема
    Ти само такива теми правиш

Цитирай Първоначално написано от aHeJlua

Хора,благодаря ви за съветите!А относно правописа и пунктоацията-те са под всякаква критика,но така като го каза се сетих,че на матурата е имало много хора с тази грешка
    хах.. напълно възможно .. просто тфа беше думата която ми се наби на очи .. иначе нищо лично
    Smile... Tomorrow will be worse...

Град
    Slivnica
    През цялата ви връзка ти го правеше на боклук ,а сега пишеш теми,че той те е наранил...мойто извинение ама"путката"тука беше ти .. Кристиан не е това момче което описа Всички знаем,че той е наранения а не ти както го престави !!.

И аз мисля че е така...
    Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.

Цитирай Първоначално написано от miminkaa

И аз мисля че е така...
    а аз мисля,че нищо не знаете :P

Цитирай Първоначално написано от miminkaa

И аз мисля че е така...
    а аз мисля,че нищо не знаете :P
    я я я пиши на лично ...

Град
    Slivnica
    Паси ако искаш да си пишеме нещо ми пишии сообщение в албум щото тука нем.. А Нан аз мисля че знаеме
    Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си