- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Наистина ли всичко опира до пари и готини тела ?
Не съм се засегнал,държах да си изясняПървоначално написано от Neon Black
гледната ти точка по въпроса.
Не съм обърнал внимание
на word.
Значи мислим еднакво![]()
![]()
ем такава е пич .. преди не отдавах толкова голямо значение на парите..но с всеки изминал ден...особено еи сега лятото осъзнавам че се заглеждам не по момчетата а по колите им ..дрехите и телата.. както и повечето момчета кам момичетата .. простооо нз на някаде сме тръгнали ама и ний незнаем каде...просто недей се замисля се тая е ..
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
здравей и добре дошъл на тяхната планетаДа нещата стоят по този начин, но аз също мисля като теб, най-отчайващото е че минава време и си мислиш нещата може и да се оправят идват млади хора и още какво ли не, а колкото повече време минава, толкова по зле става. Това е отвратително. А глупави или може би не хора като мене продължават да вярват в красотата на истинското приятелство (сега му казват интерес) или тайнството на най-великото чувство на света любовта (сега му викат пари + интерес ). Та апела ми е само продължавай да вярваш и кой знае някой ден ...
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
животът е такъв какъвто си го направим ние... човечеството е преживяло мн по-лоши времена от тези.. и това ще го прежиее... природата ни е направила така, че да се нагаждаме и да оцеляваме.. в случея тези които не успеят "не продължават рода" (смисъл остават сами, без семейства, без деца)... винаги е било така и винаги ще бъде...
И все пак на мен не ми се вижда толкова черен света.. в западните общества положението е доста по-лошо, там думата приятел има коренно различно значение от това тук. Не знам при вас как е, но мойте приятели не са много, но за секи от тях бих направил всичко и те много пъти са ми доказвали, че ми отвръщат със същото. Това не можеш да го срещнеш в Канада, Америка, дори и в Англия и Германия. Тук като съм имал проблем на улицата, примерно с колата, хора спират и ми предлагат помощ без да съм ги молил или да са били задължени по някакъв начин, там такова нещо няма. Дори е имало случаи, в които така наречените и толкова мразени от обществото мутри пред мен да помагат на хора, които не съм им никакви...
Не знам... за мен съществува нещо като карма или не знам и аз как да го нарека.. както се държиш със света около теб и той така ти отвръща дори и с най-малки "жестове"
И последно ще кажа, че с недоволство и оплакване до никъде няма да се стигне
... и те така
Да
както по-нагоре казаха това е материалният свят.незнам защо чак сега осъзнаваш това 90% от хората държат на паричките.останалите 10% са истинските хора![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
За съжаление живота е такъф...не можем да го променим,не можем да променим и другите хора....в крайна сметка,когаво всички около теб са такива,колкото и да не искаш и ти ставаш такъв....![]()
Az smqtam da ne se promenqm i nqma i da napravq gre6kata da se promenq,nikoga ne sum bila nqkva zlobna i licemerna,ne gledam samo na men da mi e hubvo nemoga da sum zla i da preebavam horata prosto sum prekaleno dobra i naivna,zatova mn hora sa me izpolzvali no nqma da dam da me pre4upqt za6toto znam 4e nqkoga nqkoi 6te me ocenii gledam polojitelno nq jivota i vqrvam 4e nqkoga vsi4ko 6te se opravi.
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Еми... така изглежда. Щом човека реши да ми каже, че през другата седмица си отваря собствена фирма, търси си офис и накрая ми съобщи, че мисли да "се любим" (Наистина ли всичко опира до пари и готини тела ?) там...
![]()
ne me interesuvat parite,kolite..ne sam materialistkaa za gotinite tela ..vseki si ima vkus... :}
Наистина ли всичко опира до пари и готини тела ?
Не.....
Естествено,че не всичко опира до пари,готини тела..но наистина вече супер много неща опират до тфа,така е..жалко е,но е така.И това е така,щото прави впечатление и тн..но аз щи каже ч нещо,ако си некой залиохан или злобен или супер зле просто,колкото и пари да имаш ,колкото и пари да нямаш,с каквото и тяло да си,пак няма да ти е яко..всичко опира до хората,не до възможностите,ама тъй като напоследък се явяват некои доста кухи елементи тфа е положението
![]()
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
mislq 4e naistina si prav az mojebi shtoto roditelite mi nqmat mn pari i navsqkade trqbva da se opravqm sama i poneje ot vsi4ki pokrai men s1m postignala nai dobri rezultati v vsi4ko i vinagi bivam obvinqvana obijdana i nz oshte kakvo...
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
уличните кучета се чифтосват с улични кучета, но могат и с далматинец, а понякога с дакел..надявам се да съм достатъчно ясен
Приятелят ми няма готино тяло според общоприетите изисквания, а и хич не е богат, дори средна класа не мога да кажа, че е...За мен това не е важно. Не всичко е пари!
нека да кажа моето мнение по въпроса тъй като много от моите приятели така да се каже са в добре осигурени семейства какви ги говоря повече много повече от добре осигурени семейства понякога много им се дразня зящото са разглезени и искат и имат всичко обиждат и накърняват достойнството на свои приятели и роднини.За сажаление в в този наш свят човек е истински ценен ,когато притежава материални облаги .Много пъти съм си задавала въпроса защо добрите хора тези които истински мечтаят да успеят се забиват в някоя лафка или магазин , а тези богаташчета ,които не си мръдват и пръста за да си помогнат успяват и имат всичко !!! Обаче има и друго човек е истински богат когато е душевно извисен има значение дали мислиш само за пари или се замисляш и върху смисъла на живота и това кое е редно и кое не !!! Обграден от този разкошен свят човек често се поддава и започва да става алчен и да тъжи от липсата на средства и не осъзнава колко много пропуска от живота защотот той живота ни е даден за да го живеем по наш начин да бъдем индивидуални личности а не да завиждаме и да се губим в мечти защотот така от нас няма да остане нищо ...ще бъдем поваляни и ще губим !Понякога скромността е най-добрия начин за забогатяване ....Но не трябва да губим себе си в алчност защотот това наистина е проява на един много много много тъп интелект
OT TOZI REF PI6AT O6TE DVAMA 4OVEKA !!! edna fr i edin fr 6oto sa murzelii ne 6tat da si napraqt
+10000Първоначално написано от MiMcHeToOo
Да.... за жалост вивеем в свят на материалното,бездуховното, лицемерното....miloto_girl-4e написа:
Да, за съжаление светът доста се променя и напоследък всичко опира до външна визия, която включва - как изглежда тялото ти(колко 45кг си..), лицето ти(колко ботокс и силикон имаш по него), как си облечен(какви марки носиш?), колко дебело е протмонето ти(или дали имаш 5-6 пълни кредитни карти), каква кола караш(последен или в най-лошия случай предпоследен модел BMW, Mercedes), къде живееш(Симеоново или Драгалевци?) и в колко стаен апартамент..(по-хубаво е да е мезонет или къща)
Честно казано вече свикнах с този начин на мислене и не се учудвам или възмущавам.. приела съм го..
И аз!И на мен ми се ще да се събудя и да видя,че това е само лош сън,но уви.... дано някой ден да им дойде разума в главата и нещата да се пооправят...
..с тайфата на тази пейка,заедно пътуваме вече за Jamaika......
Еми да. Мъдрите хора се интересуват за бъдещето на децата си.
Ако си вземеш беден и грозен- те ще са бедни и грозни.
taka si e,svetut potava,no i nie s nego,ne moje ni6o da se promeni![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
вси4ко е от зна4ение и за вси4ко трябва да полагаме грижи,но не бива да прекаляваме.повърхностнит хора няма да из4езнат,просто не бива да ставаме като тях,има 10000000 пъти по-важни неща,които те изпускат с на4ина си на живот,но пък защо трябва да ставаме 4аст от тях само защото са пове4е от останали те ли ?не си заслужава,познавам достатъ4но такива,за да го потвърдя.
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Грозни може, ма защо бедни? Баща ми е бил изключително беден. През детството си е получил 1-единствен път подарък за НГ-бонбони Виолетка. дошъл е в града беден като църковна мишка, а сега е директор на предприятие и водим добър живот. да, не съм супер богатшка, но имаме всичко, което е нужно на 1 домакинство. Мака ми същшо е живяла супер бедно. Когато са се оженили и се е родила сестра ми са били 8 човека в 3 стаи и са ядяли само воденички.....Сега на масата ни има всичко, което си пожелая.Първоначално написано от w0sh
Почти всичко опира до пари и тела за съжалениено какво да се прави.Мога да ти кажа че има и много готини и свестни момичета,но трябва повече търсене .
за съжаление е точно такаднешните момичета търсят момчета с пари и коли,а момчетата търсят хубави тела и секс
естествено че всяко нещо си има изключение ,обаче малко са момичетата дет не искат коли и пари и момчетата дет да не искат секс
тва е сегашното поколение