Напоследък много често поглеждам хората около мен и като цяло хората . Чета тука по форума и просто оставам озадъчен ! Наистина ли живеем в свят в който всичко е пари коли и красиви тела ? Без чувства , без размисъл , без начин да се опиташ да бъдеш човечен и да помагаш , а само да гледаш как на теб да ти е изгодно ? Не случайно сме на върха на хранителната верига та ние изяждаме всичко включително и нас самите ! Това просто е невероятно колко жалки могат да са хората и колко е отвратително да гледаш как всеки търси изгода са себе си и не му пука за останалите дали ги прее*ава .... Понякога си мисля че наистина заслужаваме земята да се предаде и да ни докара гибел .... Но се срещат хора които заслужават внимание и любов и приятелсвто , но тези хора са страдали страхотно много и те почват да се превръщат във всекидневното просто , жалко , лицемерно , егоистично население Понякога ми се иска да се събудя и всичко това да е било кошмар ! Хората да са задружни да си помагат и да бъде много по лесно , а не както живеем в момента ! НЕ говоря само за любов и т.н ! Ето примерно в автобуса качва се баба която едвам ходи и някви млади хора вместо да станат да отстъпят място на жената те се обръщат на другата посока (вярно че те и старците са малко на хални но има защо) Добре след много години вие ще сте на мястото на тази жена и със сигурност няма да ви е приятно ! Просто акъла не ми го побира как може хората със всеки изминал ден да стават все по-егоистични , лицемерни , лъжеспособни , все повече и повече да мразят и да презират останали да се опитват по всякакъв начин да наранят някой и каточели това доставя някакво огромно удоволствие , да гледаш как си накарал някое момиче/момче да плаче за теб защотото на теб не ти е пукало а на нея/него просто със цялото си сърце е обичал/а ! Примерно ето още нещо което е отвратително ! Аз дето съм 19 годишен и съм 180+ см висок и съм бая едър ме е страх да сляза през ноща в центъра на София че ще ме прибият и ще ме ограбят и дори може и по сериозно да стане ! Това просто ме кара да се чудя кога ще стане така че всеки един по улицата да те мрази без дор ида те познава да иска да те убие едва ли не защотото примерно ти караш по хубава кола или имаш по хубав телефон от неговия . Любов ? Неможело да се купи любовта ? Да с пари неможе , но с много пари хората успяват да я купят и дори да я задържат .... А тези който се опитват да я спечелят със пот на челото стигат до къде ? До там че намразват всичко и че стоят и плачат и сърцата им са разбити и душите паднали дълбоко в бездната крещящи без глас от болка .... Толкова ли е красиво да си лош ? Топлкова ли е хубаво да си лицемер или да си изполвач ? Ако е така защо тогава не всички сме такива , а има все още борещи се хора които искат да достигнат нещо сами без паричките на мама и на тате или без това да предадът "скъпият приятел" ! Незнам просто толкова лоши неща , разбити сърца , убити душИ , загубени мечти и надежди видях , че незнам да съжалявам ли хората да им се смея ли как да постъпя ? Хората казват "за всеки влак си има пътници" толкова много самотни и тъжни хора виждам че почвам да се запитвам възможно ли е тази поговорка вече да е просто един мит ?
Които прочете темата прочете които не здраве да има Вероятно ще има поредните коментари настроени срещу автора (мен) или срещу каквото и да било но все пак просто опитайте се ако няма какво смислено да кажете по добре не коментирайте моля ! Не я пиша темата за да се заяждам със някой ами просто да помислите на къде отива света и живота ни и то ако пак успеем с нашия живот какво ще стане с живота на децата ни ? Дали те ще бъдат лошите хора разбиващи сърца или ще бъдат хората с разбитите сърца http://youtube.com/watch?v=vClAkbKKtpw ----Поздравявам Ви с тази песен !!!